Hüppa postitusse
Postitatud
  • Populaarne postitus
comment_103024

Tere :)
Nüüdseks kui mitu kuud olen E30 foorumis olnud kasutaja, tekkis mõte teha ka teema. Eks ikka selleks, et endal hea ülevaade ja samuti teistel tore lugeda.
Alustan algusest.. Miks neiu üldsegi huvitub/tegeleb autodega?
Kuna olen väikesest saadik kõrvalt vaadanud, kuidas vend ja sõbrad autosid putitavad, tekkis ka endal suur tahtmine teha näppe õliseks ja proovida midagi, mis paneb silmad särama. Niisiis, alustasin autospordiga ja käisin võistlusel kuskil 4-aastat (autoks ei olnud E30 vaid Honda Civic) - sealt on ka tulnud minu autohullus! 

E30 sai soetatud 2015.aasta kevadel ning siis oli üldsegi esimene sõit mul sellise isendiga. Ausalt öelda, esimene reaktsioon oli, et järgmisel päeval läheb auto müüki, kuna teises kurvis tahtsin juba liiklusmärke maha sõita.. Kuid see mõte kadus järgmisel päeva, kui sai proovida E30 tõelisi palesid :)

Tegu siis 325e 1986.aasta kupeega.. et siis mootoriks 2.5, 141kw. Värvuseks on tumehall.
El lisasid pm pole - ainult peeglid. Vigu leidub, mis vajavad tegemist, aga sellest räägib juba jooksvalt  ^_^

1.JPG

2.JPG

3.jpg

4.jpg

5.JPG

• Vastuseid 53
  • Vaatamisi 7,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Pilt ka enda nunnuga

• Tänase seisuga sai salong komplekteeritud. Teha on veel kergemad värvitööd, et teedele tagasi saada. 

• eliise22
    eliise22

Kuna ilmad on ilusad ja kutsuvad sõitma, siis sai ka tehtud pilte

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.