Hüppa postitusse
Postitatud
comment_26602

see siis minu uus "Tööloom".kere on tip-top, roostet pole praktiliselt ollagi aga värv on kõvasti pleekinud.vahetust vajavad esimesed amordid(olemas),rooliotsad, ja nukk(olemas).keegi osav on kunagi üritanud riidest laepolstrit valmistada ,mis nüüd ripub kohati 20cm allpool :respect: lisad autol puudvad aga sellel masinal need polegi tähtsad. sees on üpriski korralikud istmed, kenwoodi cd mängija+2 kõlarit, + kõige tähtsam"konks"

See,et auto jälle punane ja universaal on ,ei olnud plaanitud vaid kokkusattumus!

foto649of2.th.jpgfoto646np9.th.jpg

foto647cg4.th.jpgfoto648dn6.th.jpg

foto650px4.th.jpg

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_26598
nägin ka täna siis juhuslikult ära selle masina, ilus muud ei ole öelda :)

ja oled sa endas ikka kindel et se oli kokkusattumus :respect::lol:

ei edu ::respect::

100% kokkusattumus. vajasin masinat ,mis sõidaks korralikult, omaks ülevaatust ja konksu. kõige parem pakkumine oli see.

comment_26595

Edu uue autoga sulle.

Loodan, et tuleb midagi sarnast nagu teine touring :).

Teades sind, tean, et autost tuleb päris asjalik E30, ma vähemalt loodan.

Tule külla siis ka mulle, pole kaua näinud, näed minu uut sõpra ka.

• Autor
comment_26593
Edu uue autoga sulle.

Loodan, et tuleb midagi sarnast nagu teine touring :).

Teades sind, tean, et autost tuleb päris asjalik E30, ma vähemalt loodan.

Tule külla siis ka mulle, pole kaua näinud, näed minu uut sõpra ka.

see ei tule teise touringuga sarnane! väliselt tuleb toonklaas...ja sellega asi põhimõtteliselt piirdubki :respect:

kui su uus sõber e30 ei ole siis ma külla ka ei tule :respect:

comment_26585

Lisan veel, et ära ära unusta kus ma töötan :).

Just saime poleerimisvahendid ka, hinnas annab ka rääkida alati ju, astu läbi ja paneme auto jälle särama ja saad kriimudest ka lahti.Kui väga ilusti palud siis võib olla puhastab seest ka ära :twisted: .

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_26029

kes ütles ,et vanad masinad on nõrgad?

täna jooksis masinale citroen tagant sisse ja tulemus oli naeruväärne,

minu omal tuli katki, stange paigast ära, stange liist lendas minema,sumpsi üks kinnitus murdus.

citroenil ei jäänud eest midagi terveks :D plekid, tuled kõik sees ja minu kärukonks tema radikas :D

õhtul leian ühe pildi ka aga citikast kahjuks pilte pole.

comment_26026

Ma küll selle kärukonksu headuses nii kindel poleks. Selleks ongi autod tehtud elastsed , et vältida kere kõverdumist ja reisijate vigastamist. Fakt on see, et paljudel on konksu pärast kere kõveraks sõidetud ja sõidetakse ka edasipidi. Mina igatahes tungiva vajaduseta konksu külge ei keera(õnneks on teisaldatav). Soovitan kontrollida just in case.

• Autor
comment_26021

21012008047ed7.th.jpg

PostitusPostitatud: Esm Jan 21, 2008 10:11 pm Teema:

Ma küll selle kärukonksu headuses nii kindel poleks. Selleks ongi autod tehtud elastsed , et vältida kere kõverdumist ja reisijate vigastamist. Fakt on see, et paljudel on konksu pärast kere kõveraks sõidetud ja sõidetakse ka edasipidi. Mina igatahes tungiva vajaduseta konksu külge ei keera(õnneks on teisaldatav). Soovitan kontrollida just in case.

võrdlesin oma autodel mõõte ja võin öelda ,et õnneks midagi erinevat ei olnud.

konksu ots on ilusti puhtaks läinud :D

• 1 aasta hiljem...
  • Autor
comment_18515

Tuli meelde ,et sellest masinast ka teema siin :lol:

Kuigi ise eriti ei kasuta seda masinat enam ja isa rallitab sellega ringi siis otsustasin tema sünnipäevaks masina veits korralikumaks teha.

Enne:

2e2nuxy.jpg2lw6ng3.jpg

Alustamine:

rh3kud.jpg2j17lds.jpg

Lõpuks:

4j457s.jpg2rz6zjm.jpg

Leiaks nüüd kunagi aega ,et enda nn. liikurid ka üle käia :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.