Hüppa postitusse
Postitatud
comment_26761

Jah sai siis täna osetud esimene BMW endale ..

Auto on ss 318i 83kW Punast värvi ja mdiagi siukest mida pikemat aega otsinud olen :respect:

Autol on ss 14 tolline originaal valu all ss mingi antitiib kah taha ehitatud kerge toonklaas taga ja hele sisu.

Auto ingati korralik kuskil nagu roosteplekke ei leidnud.

Sai ss Boschis veel yle vaadatud ja mingeid vigu elektri systeemides ei esinenud.

Audio on stock seda võiks kah järgmine aasta millalgi vaatam hakkata. (Arvatavasti tuleb täis blaupunkt süsteem)

Praegu on ainult el.peeglid.

Läbisõit oli 207000 Nüüd millalgi peaks uued õlid sisse kallama.(Castrol täisünt arvatavasti)

Plaanis ss järgmise aasta suve paiku panna el.aknad ja el.katuseluuk.

Siis veel 17" OZ superleggerad valget värvi alla panna.

Siis mingi väike lisa ette, M-Tech II tagatiib ja mingi remuse 2-ne tagapütt.

M-Tech II rool on kah plaanis kuskild sebida :)

Kõigepealt ss auto välimus ja pärast seda mingi uus moto kah vahele aga seda ei tea veel mis moto :)

http://fotoalbum.ee/photos/weedboy13/sets/332061

Muudetud , muutis P2hkel

• Vastuseid 288
  • Vaatamisi 53,3tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Ilusad ilmad vahepeal kohale jõudnud ja väike/suur update ka, siis selle auto kohta.    Juuni alguseks oli, siis mootor ilusti laiali võetud ja sai hakatud, kokku seda laduma, esialgse plaan

• Niih see nädal, siis sai ära vahetatud küünlad. Peale läksid NGK omad, varasemalt olid boschid, mis kestsid pm 1 aasta sõtimist ja 2 aastat natuke törtsutamist garaažisrt sisse-välja. Peale küünalde v

• Pole jälle pikalt midagi kirjutranud, aga juhtus siin selline asi, et oktoobri lõpus sain isaks. Peale seda, kui laps haiglast koju toodud, sai rull korraliku pesu ja peitsin talve eest ära. Kokk

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_24645

Juhtus see täna siis pirita teel kui üks tarkpea hakkas kõrvalt pööravaid autosid vahele laskma ja sõber oli sel hetkel roolis vaatas korra kõrvale ja sai pidurdatud küll aga seisma ei saanud ja lolli peaga ei keeranud tee peenrale kah kuna kartis et kõrged äära kivid ja sealt ei saaks ülesse.

Igatahes auto millele sisse sai sõidetud oli ford galaxy teine auto jäis suhteliselt terveks. Keegi viga ei saanud mis on kõige tähtsam.

Aga ma arvan et kui korralikult korda teha siis summa tuleb 5kohaline .. :roll:

Edit: Aga korda ma selle auto teen ja ilmselt kui load kätte saan siis regan auto enda nimele ja teen kasko kindlustust edasipidi ainult. ;)

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_24453

Täna sai siis autol mootori padjad ära vahetatud ja mootor ilusti paika lükatud. Ning viisin auto töökotta kus tehakse esiots sirgeks (juhipoolne flansekas ja kõik muu vajalik) Auto peaks kätte saama järgmine nädal siis võiks muud detailid kah sebida ja kokku panna ja millalgi siis värvimisse viima.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_24328

Mis krdi kummi vilin vihmaga ei lähe lihtsalt kohalt ära nii nagu peaks aga kummi vilinat ikka ei tule ;).

Ja nuh mis teha on vaja sõita ja seatiga ma kah sõita ei viitsi ja martin mulle enda autot ei taha anda :D

Edit värvimisse vist enne ülejärgmist kuud ei jõua kah vist kuna enne vaja tagapidurid normaalseks saada, ehk siis kettad. :wink:

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_24200

Halb kvaliteet ja parimad kohad jäid välja :D Millaski panen pildid kah ülesse mis rehvidest järgi jäid. Lõbus oli ja ise imestasin kah et milleks mu masin võimeline on. 8)

Ahjaa muideks eile ülevaatusel käies avastasin et mu tagumised pidurid võtavad ainult 0.20% haakuvust :lol: ja kässar vabsee ei tööta. :D

Aga läbi sain igatahes küll selle ülevaatuse. :lol:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.