Hüppa postitusse
Postitatud
comment_154

Tervist siis kõigile, mingi aeg tekkib siis Eestima pinnale uus e30 cabrio. Praegu asub auto veel Saksamaal. Ise loodan, et paari nädalapärast on auto Eestis.
Autost siis ka pisut, aga kui auto eestis siis veidike lähemalt. Mootoriks siis 1,8 liitrine bensukas 83kw, aastaks on siis autol 1992, tegu siis faceliftiga. Värvuseks on tumesinine, helehalli nahksisuga.
Lisadest siis nii palju, et M-tech 2 rool, udutuled, 4x el. aknad, el. peeglid. el. katus (aga ei tea kas töötab :? ) istmesoojendused (olid vist).
Aga eks lisadest ja autost rohkem kui Eestis ja olen auto üle vaadanud. Kindlasti vajab auto tegemist. Ilmselt on vaja uut katust ja teha veidike keretöid. Ja cabrio omanikud võiksid öelda kust nemad on ostnud/vaadanud uut katust.
Loodame siis et auto võimalikult kiiresti Eestisse jõuab, sest egama ma autot ise näinud ei ole vaid valisin välja ja siis lasin ühel üle vaadata saksas.
Pilte saab siis kui auto kodus :wink: .

• Vastuseid 265
  • Vaatamisi 31,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Pole siia ammu juba midagi kirjutanud, aga juhtunud on nii mõndagi. Alustuseks augustis sai käidud Mihklile pulmasõitu tegemas. Vahepeal on kohalejõudnud coilid, mis ootavad allapanekut. Uuesti vaja o

• Sai ostetud väike koopia ka. 😂  Enne ja pärast.  

• tanel645
    tanel645

Väike klõps. 

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_43776

On neid põhjaplekke võtta? Ise mõtlesin, et kui talvel viitsimist siis laseks liivapritsiga puhtaks ja värviks ära vms. Aga muidugi oleks tore kui saaks kuskilt korralikud. Sllessuhtes, et mul vahet ei olnud, et kas originaal plekk seal või mitte. Tegelikuses tahaks samasugust viiendat kärgvelge, aga ei ole kuskilt leidnud.

• Autor
comment_43917

Nüüdeks sai ka e30 ebamugav rooliasend ära muudetud, nimelt sai siis rool allapoole toodud, et oleks mugavam. Eile sai veel ära ostetud koonusfilter, mis ootab paigaldust. Ja sekkine küsimus, et kas e30 on üldse reguleeritavat roolisammast?

Muudetud , muutis tanel645

comment_43925

Ei ole e30 regullitavat sammast. Roolialust katet ka siis lõhkusid ve? Muidu ei saa ju alla lasta...

Ma ei tea kui suur sa oled, igatahes originaal asendiga ei saa mina ka päris hooga roolitaha hüpata, ei kujuta ette veel kui rool sülle on toodud :)

Kui rool tundus kõrgel, siis selle jaoks saad sa istet tõsta ülespoole ja ei pea tegelema selliste lollustega :)

• Autor
comment_43971

No esialgu ei pidanud alumist katet puutuma. Ise suht lühikest kasvu ja ega ma ainuke ei olnud, kes ütles et ebamugav asend. Ja istet ei saa ju tagant poolt tõsta vaid ainult esimest otsa. Ja kui oleks pidanud lõikama seda alumist katet siis oleks sablooni teinud sellest kaarest mis seal on ja oleks samasuguse teinud.

comment_43972

Kogu istet saab liigutada üles alla, sportistmel on siis veel lisaks eelpool mainitud esiosa eraldi reguleerimine.

Ei tea, ei kujuta ette, see on esimene koht kus kuulen et rooli asend on ebamugav, tean et rallimehed on rooli sülle toonud.

Rooli asend nagunii ei muutunud, see jäi ikka samaks, lihtsalt allpool on nüüd.

Tõsta iste üles ja küll näed, et pead rooli tagasi üles panema, ma istme üles laseks, siis oleks kohe rool süles. :)

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_45319

Sai siis täna lahti võetud, et vaadata kust siis lekib ja tuli välja, ühe klapi ja toru vahelt. Pildil siis nr 7 detail. Sai siis see klapp sealt neetidest lahti võetud ja vadatud, et ilmselt seal seest tihendid ära väsinu. Aga poest ma arvan, et selliseid tihendeid võtta ei ole. Homme lähen uurin palju uus jupp maksab ja kui väga kallis siis panen hermeetikuga tagasi kokku ja vast jääb pidama.

ODg1MV9w.png

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 4 kuud hiljem...
  • Autor
comment_53373

Pole siia ammu midagi kirjutanud. Suvel sai ikka veidikene sõidetud ja mingeid erilisi probleeme ei olnud. Kui väljaarvata see et katust pidin manuaalselt avama ja sulgema. Sest vaja ikkagi uus aju katusele tellida, sest ühte kivi ei ole ajule saada. Eks tuleb see talv vaadata, mis saab. Tahaks veel alla saada coilisid, aga ei ole kindel et jõuab selleni, eks aeg näitab. Auto nüüdseks mõnda aega juba garaazis puhkamas. :D0100421865da55c.jpg01004218397e7a3.jpg?1355338803

• 1 kuu hiljem...
  • 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_58289

Nii, kuna kevad koputab uksele, siis otsustasin, et peaks midagi ikka tegema cabrio juures. Nimelt sai siis garaaži veetud üks e30 1,8is mootor koos kõige sinna kuuluvaga. Eks näis kas hakkab paremini edasi käima.Mootoril kompresioon kõikides silindrites 11 see siis külma mootoriga. Mootor ise juba aasta seisnud garaažis. Aga keegi on sisselaske kollektorit tuuninud. Ei tea muidugi kas see ennast õigustab. Ise aga ei leidnud sellise sisselaske kohta midagi. Aga ehk keegi siit oskab midagi öelda? Mõned pildid siis ka.

010163027109cfb.jpg010163025362f01.jpg010163024561aea.jpg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.