Hüppa postitusse

indrekE30

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis indrekE30 postitas

1. Siis tundub, et need korras.
  2. Päris maha pole mootor võetud, hetkel osaliselt juppe ja voolikuid jne. Kui sa mõtled tuletaguste kohtade all seda plaati, mis aknapesuvedeliku paagi all näiteks on, siis need on ka nüüd juba 'uued', enne roostetasid jah ja eks avarii andis veel oma panuse neile. Lanseka nurgad on need esimesed nurgad tõstekohtade juures?
  3. Käisin eile maalri juures pilku peale ka viskamas ja siiani tubli töö tehtud. Kahjuks või õnneks on töö käigus nähtavale tulnud veel mõned kriitilisemad kohad, aga enamus neist ka juba töödeldud. Lisaks saab uue värvi ka mootoriruum. Pildimaterjali peaks saama Aprillis.
  4. Suvel tuleb vist Pärnusse kiikama tulla. Igatahes edu tööga
  5. Soovitan Tallinnas Carmastersit, aadressil Silikaltsiidi 3H.
  6. Chuck norrise värki peab veel mõtlema Täna jäi veel näppu üks originaal aknalaud koos kardinaga, sellest saab veel ühe ilusa asja lähiajal meisterdatud
  7. Viisin ta siis täna ära, ülevaatust küll pole, aga Politsei suhtus üllatavalt positiivselt asjasse. Peale seda käisin värvipoes meelt lahutamas, ja tõsi Alpinweiss II on siiski see, mida ma tahan. Vanad numbrid viisin ka ARKi ja esmaspäeval saan uued eurotähistega kätte. Mõned jäädvustused E30 nii väike õnneks, et kapott pole probleem pisikesse Berlingosse mahutada Kuulmiseni
  8. Võib-olla sa nüüd liialdad Ei tea, see värv näiteks, mis siin videos näha paneb mõtlema küll: Muidugi ma kaalun veel hoolikalt enne kui lõppsõna annan. Praegusel värvil poleks ka väga viga, kui ta korralikult tehtud oleks, aga seda ta pole lihtsalt.
  9. Homme saabub siis selle auto jaoks ja ka minu jaoks tähtis päev ja annan auto ning võtmed maalri kätte. Nipet-näpet sai veel täna tehtud, liistud, pagasipolster ja mõned detailid maha võetud. Peale esiosa läheb tegemisse veel tagumine parempoolne koobas ja paar üksikut roostetäppi leidsin ka liistude alt. Kui need asjad tehtud, siis tuleb juba edasi vaadata, kuidas värvimisega lood on. Aga kipun arvama, et kui juba siis juba ja lasen terve auto ära värvida. Muidugi pikalt on mind vaevanud see küsimus, et mis värvi... kas lasta värvida originaal mattvalge Alpinweiss II-ks või mitte. Kohati tundub mulle see värv veidi igav ja selle faktori peletamiseks olen mõelnud sinna pärlmutrit juurde segada lasta. Võib-olla mõnel siinkohal arvamus? Kindlasti lisan ka reisist maalri juurde ja hetkeolukorrast varsti mõned pildid.
  10. Plaanid on ilusad, niiet jõudu üles putitamisel.
  11. .

indrekE30 vastas Henry teema asukohas Meie endi autod
    See on tõesti midagi hämmastama panevat. Jõudu Sulle!
  12. Vahepeal natuke käsitööd praktiseeritud. Seekord siis veetsin aega juhiistme korda tegemisele. Kuna korralike ringi ei liigu ja eriti kupee omi, siis tuli ligi võtta üks korralik doonor iste, millelt riie enda istmele ümber tõsta. Polnud varem seda tegelikult teinud, aga katsetuse mõttes sai proovitud ja mis seal salata, kergem, kui algselt tundus. Doonor iste (touringult ja kõrvalistuja oma, kusjuures õnnekombel veel istmesoojendusega variant niiet ehk varsti saab seda nautida) Aega läks, aga asja sai
  13. Mul on sama probleem tegelikult, aga ei suuda end kokku ka võtta ja korda teha... garaa¾is hakkab külm
  14. Paljuga selline püsikiiruse hoidja komplekt näppu jäi?
  15. See on E30 puhul linnulaul salongis
  16. Panen paar pilti enne, kui auto taas oma õige välimuse saab. Seni olen vähe katsetusi teinud temaga ja mõned vidinad soetanud, aga kõigest siis hiljem, kui on õige aeg. Tagaistujatel tegin elu vähe mugavamaks. Peatse kuulmiseni...
  17. Seal all on kaks kruvi ja üleval ka samamoodi tegelikult, pead need 'paneelid' eest ära võtma. Keeratavate nuppude all ei olnud jah midagi. Paras nokitsemise töö on, aga katki ei tohiks seal küll midagi minna, vähemalt mul pole eelnevatel kordadel midagi juhtunud.
  18. Keskkonsoolil on kõik üks suur lego tegelikult. Seal täitsa all keskkonsooli taga on 2 kruvi, enamus asjad tulevad tõmmates ära jne. Proovi
  19. Kas välimus jääb selliseks?
  20. Kui sa mõtled seda, et kas E30 ja E34 tuleklaasid on samasuured siis jah. Ja kuumutades ikkagi saab kõige lihtsamini lahti minuarust.
  21. Sain siis täna kapoti alla ka vaadatud ja ainuke asi mis seal katki oli, oli mõra tuulekoja sees. Ülejäänud on välimine plekk, esipõll, esitiib, kapott, stange, stangetala. Mootor töötab ilusti. Eks hoian edaspidiste tegemistega kursis.
  22. Seaduse järgi mina. Ristmikul liiklusmärgid puudusid, paremalt ta lähenes, üks hetk oli kõik ilus valge ja teine hetk tume E39 ninapidi mul ees :roll:
  23. E39. Vanaraud vs uus, aga tema omal jõul koju ei liikunud. Mõlemad libisesime ristmikule pidurdades aga kahjuks midagi teha ei jõudnud.
  24. Ei jõudnud autot paremaks tehagi kui juba uus ülesanne juures. 30km/h

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.