Hüppa postitusse

indrekE30

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis indrekE30 postitas

1. Tegelikult müüakse ka sellist materjali, kus mõlemal pool nn. 'krõps'. Ehk siis üheltpoolt haarab ta pagasimatist kinni ja teise poolega subwooferist. Ehk teisisõnu saab asja ka viisakalt teha
  2. Midagi tänapäeva foorumiinimestele
  3. Hmh, said endale need Sobivad küll, plaanis ära ka värvida?
  4. Millise liistu? Ma ei märka
  5. Mitte paha pärast, aga kas tiival olevatel kleepsudel mingi tõepõhi ka all, et koni amordid, alpine muusika, quaife differentsiaal jne?
  6. See on nüüd seesama, mis Lauril avataris? Värv on jah kena
  7. Kes tahab võib sinna ju individuaalselt minna.
  8. Päris värske tundub
  9. Aga alustagi ehk sellest, et pakud välja mingi aja ja koha ning tegevuse, küll leiad ka kohaletulijad.
  10. Mart Pere, 5036826
  11. Mis kaabeldus see juhiistme juurest jookseb?
  12. Loe nüüd oma postitus uuesti kord üle
  13. Kas said ÜV tehtud?
  14. indrekE30 vastas jyrxixx teema asukohas Autod
    Võõrandamiskeeld pannakse kohtutäituri poolt auto tehnilises passis olevale omanikule. Seega on võõrandamiskeeluga auto müümine kohtutäituri vara ebaseaduslik müümine ja autot ei saa oma nime peale ümber vormistada.
  15. Pole küll auto, aga Auto24-st nahksisu E30-le. http://www.auto24.ee/used/860823
  16. I like. Palju peatugede nahatamine tänapäeval maksab kui küsida võib? Lauri tegeleb nüüd kolmekümneneljade ja politseiautode varuosadega?
  17. Mulle meeldis ka see auto rohkem sellisena nagu esimesel pildi Muidu edu
  18. Ukselingid ja auto alumine äär võiks mustad olla, muidu tundub huvitav.
  19. Tegin su pildid foorumikõlbulikumaks, et oleks silmale parem vaadata ja mulle see auto igatahes meeldib Tere tulemast foorumisse
  20. Rohkem pilte
  21. Päris sarnane minu algsele autole Edu lumivalgukesega
  22. Sellesmõttes, et pole vaja üleliia vidinaid jms. Piisab originaalseisukorrast ja ilusatest velgedest
  23. Mulle ka meeldib aga eurotähisteta numbrimärkide kohta nii palju, et kui sul juba on tähised siis sa enam valgeid ei saa
  24. Jaa tõestus sellest, et väga vähe on vaja ilusa auto tegemiseks.
  25. Touringu fännidele vähe mõtlemisainet http://www.stanceiseverything.com/2010/10/bagged-e30-touring/

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.