Kõik, mis ///Mario postitas
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
hmm minul oli sama vigale punasel rullil ja vahetasin temp anduri ära ja töötab. Peaasi, et õiget andurit vahetate, kuna neid on kaks seal. Üks ajule ja teine spidoploki oma.
-
Lobamokkade rubriik
Mida jubinat http://www.youtube.com/watch?v=uijZ-mwTtpM
-
Lobamokkade rubriik
Erxx aga kus kandis elad ma arvan, et elad kaugel ja mul sedasi keeruline Aga kui tester pole võõras siis mul oleks vaja Din pistiku jaoks värvid välja võtta. puldist tulevad juhtme värvid din pistikuni. omal murdus pistik ära.
-
Lobamokkade rubriik
Kas kellegil selliseid kõlareid on kodus töötava juht pildiga. Mul oleks vaja paar asja üle vaadata ja enda oma korda teha. Enda omal murdus din pistik ära http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%C3%B5larid/34064/
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Oeh kurja oleks ma ennem seda näinud siis oleks läbi hüpanud jne Seda piljardi mõllu võiks sedasi kaks korda kuus teha näiteks ?Ja siis teine kaks parklas hängida
-
M43 mootori paigaldus E30-le
Novot siis aint peale tõstmis vaev ja juhtmed külge
-
M43 mootori paigaldus E30-le
Kas siis üks ühele ei sa ringi vahetad neid õli võttureid ja karteri põhja? Ma vahepeal olen e36 pealt tulnud m40 moto rulli peale tõstnud tõstsin vaja minevad osad ringi ja töötab. M43 alumine osa peaks m40 omaga sama või sarnane olema.
-
Lobamokkade rubriik
Oeh jh viitsisin peale venna 18 sünnipäeva pidamist autol juhi ukse korda teha alumine uksehinge tift oli läbi ikka või kuidas seda nimetatakse. Nüüd läheb uks esimese korraga kinni
-
Küll eesti on väike
-
Lobamokkade rubriik
Nagu eelmine aasta mingist kellast kellani ? Peaks korra minema proovima mõistuse piires aint kuna ei taha autot kõveraks sõita.
-
Lobamokkade rubriik
Ei tea millal laitses saab rada sõita ?
-
Hmm kes mäletavad viimast kokukat kas mulle tundub aga see sama volkar oli seal mustikal
-
Lobamokkade rubriik
Tundub, et sa pole video valve süsteemiga kokku puutunud. Mina aga tegelen sellise tööga kus paigaldan videovalve kaameraid ja olen näinud seinast seina kvaliteete.
-
Lobamokkade rubriik
Kas mõtled seda tõsiselt, et s**t kaamera ? minule tundub, et tegu on IP kaameraga mis ei ole alla 2mp võin ka eksida ja võib olla on korralik panasonic analoog kaamera. Mina ütlen, et täitsa hea pilt on.
-
Lobamokkade rubriik
Ütleme nii,et tüüp jäi ilma ka lähi tulest lõi ära kustu kohe
-
Lobamokkade rubriik
- BMW 320i kupee '90 - bergo
Rullikas on lõpmatu projekt ja see rahu on aint natuke aega varsti jälle midagi häirib- Lobamokkade rubriik
Maki taga on selline kaabli pusa, et makk ei mahu sisse- 320i (M50B25) '90 - RaidoM
Kui keegi õmblus joonised sebiks võin lasta prooviks teha neiul, kuna see nii väike asi ja seda ähk viitsib teha ka.- Lobamokkade rubriik
Kõvem koht ja asi kõhu all ?- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Huh kahjuks jään vastuse võlgu kui palju km sõidetud sai. Arvan, et küla teel sõit kiirendab läbi saamist. Kuigi olen ringi uurinud ja inimene kes toob mulle varuosi siis ütles ka, et mina ei olnud ainuke kes tõi bilsu b2 tagasi. Ja enam neid eritu ei müüda ka. Aga noh kes krt teab mis poliitika tootmis maailmas käib.- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Ja nüüd ei kannatanud tagasilla surnuid pukse ära. masin käitub kuidagi imelikult ka ma arvan selle pärast. Ostsin uued puksid ja loodan järgmise kuu jooksul ära vahetada. Hiljem kunagi lähevad ülejäänud osad vahetusse. Ajaaa ja vana makk hakkas ka jonnima. Üritasin volumi nupu korda teha aga siis läks midagi natuke nässu jne. Ja ostsin uue maki siis lõpuks ei hakanud kasutatud ostma ja ei olnud ka sellist mis sobiks salongi valgustusega kokku. Leitsin kõige sobivamana Pioneer DEH-150MP Selline uhke nimekiri Max. Väljundvõimsus MOSFET 50W x 4 Tuuner D4Q RDS FM / AM Tuuner (24 eelseatud raadiojaama) Mängib • CD-d ja CD-R / CD-RW • MP3, WMA, WAV CD-R / CD-RW • Muu muusika seadmeid esi-Aux-In kaudu Esipaneel Eemaldatav Näidiku valgustus Valge LCD ekraan (1 rida 12tähemärki) Nuppude valgustus punane Roolijuhtimise valmidus Aux-in ees, valgustatud Aux-in Subwoofri juhtimine RCA Liiniväljund - 1x taga Bass, Mid, Treble Graafiline Ekvalaiser 5-ribaline graafiline ekvalaiser High Pass filter Low Pass Filter Makk salongis siis.- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Oi jh selle auto teema täitsa unarusse jäänud Hetke seisuga sõidab ikka veel selle vahetatud motoga. Sõidab see moto niikaua kui hakkab kütust võtma rohkem. Niikaua ei vaeva pead. Pead pean aga vaevama sellega, et vahetusse lähevad esiamordid vanad aint 2-3a vanad bilsu b2-d ja need ei kesta nagu tundub. Alla lähevad sachs tooted mis sain siimp käest kasutatuna aint 500+km. Tänud zhaft-ile kelle läbi varuosad soetasin sootsamalt Kohe vahetan ka tugilaagrid ära esimesed ülemised siis veel taga ratta laager mis undab nagu trolliga sõidaks ja veel mootori padjad. sügisel mingi aeg tehtud pilt kui veel üks tuli "hella black" oli Jubinad- 316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Jah Tiit ma tean, et Rutsile on rool antud. Ise olid ka kokukal kui ma uurisin matul kus tema laseb rooli nahata. Nii loll ma ka ei ole.- 316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Heh ma ei pannud tähelegi siis vähemalt jäetakse minu rool rahule saan ka ähk mingi aeg nahatamisele saata. Ma tahan matu tehtud rooli ennem näha kuidas tehtud jne. - BMW 320i kupee '90 - bergo
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus