Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Tean, et selline rumal ja naljakas küsimus aga mis nimetus sellel nupul täpsemalt on mis juhib el motosi tuledel? Kuna üritaks osta midagi sellist mis sobiks orginaal kohale jne. Siis tean mida otsida jne. See siis
  2. meister kokk
  3. Nunih sai ka lastud esipidurite remont tehtud. tihendid ja piduri kolvi pidin ära vahetama ja olude sunnil ka ühe ratta laagri mis sai hetkel poole ajutiselt alla pandud, kuna mingi aeg ostan kõik 4 kokku ja lasen ära vahetada. Nüüd jääb masin ikka paremini pidama Video tuksis laagri häälest mis aint oli kuulda kurvis.
  4. Peaasi, et särgid ka tuuakse.
  5. Ai nahka ma nüüd täitsa kindel ei ole kas jõuan aga üritan. Auto läheb hommikul remonti krt ja äkki võib üllatusi tulla
  6. Ää kas äkki see kolmapäev teeks parkla hängi? Saaks särgid kätte kui keegi toob
  7. Temp andur läks siis ikka M40 oma nagu ma soovitasin siis hakkas näitama ka jh
  8. Mind huvitavad siimp ostetud tiivad millel selline hea odav hind.
  9. Mul mingid vanadest taga piduri ketastest välja treitud käkid on
  10. Riho Esiteks ma olen juba päris palju jootmisega tegelenud ja pidanud korralikult tegema Ma vist olen sellise töö peal kus pean kasutama selliseid töövõtteid. Ma pean aint selle moto pistiku ära vahetama ja rohkem midagi erilist tegema ei pea. Mingi + kaabli ka kuskile tõmbama. Aga sellel juhtme pundil küll ei ole karvast teipi pigem selline kummi toru on. See riie hakkab jama omale külge koguma ju ? Aga tänud õpetuse eest ähk sai keegi teine targemaks
  11. Kahjuks ma kaotan selle kõik oluneb sellest millal puhkusele saan jne. Sinu võit võin öelda Aga ma üritan võimalikult viisakalt saada juhtmestiku peale. Mitte ei kiirusta. Mõned tüüp tihendid ja rihma ära vahetama.
  12. Nonii üheks nädalavahetuseks on töö olemas Sai ära maale viidud valmis M43B18 mootor E36 pealt 94a tootelt. Odo näitas küll alla 200000 aga seda ma kindlasti ei usu. Siduri pean ära vahetama, kuna see on täitsa läbi Õnneks sai moto terve juhtmestikuga kätte ja pistikud terved. Ehk siis lihtsam mässata. Ähk saab toreda meeskonna kokku kes viitsivad kampa tulla garaasi motoga mässama. Väike õlle ja saun on kindlasti ka olemas
  13. Ilus no krt mix see youtube pilt siia ei teki ?
  14. Kui palju maksab touringul uus raadio antenn ? ja kas on saada neid kuskilt ? omal krt on vigane
  15. Hetkel veel kaablid vedamata salongi.Arvatavasti vean samast kohast kus orginaal torud tulevad salongi need kisun eest ja kaablid ajan sealt läbi. Otsin hetkel sobivat kaablit ehk siis mingi automaatika kaablit välitingimuste oma. Ja siis mõtlema kuidas toide sellel süsteemile peale lasta. Üritaksin nii, et kui tuled põlema panna siis rakenduvad el motod ka. Ehk siis tulede lüliti juurest + kaabli vahele pookima kuidagi. Ja pean tegelt teise regull nupu otsima, kuna motod on E34 omad aga regull nupp on E36. Liigutab küll motosi aga mitte nii pikalt kui vaja. E36 on kaks astet aga kui ma ei eksi siis E34 on kolm astet. Eriti hea oleks kui ma suudaks leida sellise nupu nagu Tiit tegi oma rullil. Pean ka tükike fordi lisama autole . Üritan ikka siis orginaal kohale saada regulli. Nüüd vist läheb E34 lammutamiseks paljudel peale seda teema
  16. Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja sellepärast omal vaja tuled liikuma saada, kuna rikun natuke seadust xenode kasutamisega. Ei taha pimestada vastutulevaid kui autol on rohkem inimesi peal või mingit kaupa. Ise suure uurimisega ja mässamisega otsisin E34 tulede regull motod mis on piisavalt väiksed ja sobivad peaaegu täpselt külge. E34 tulede el motode kinnitius kohta peab natuke muutma ja parajaks tegema ja peale seda sobivad täpselt E30 tulede raami külge. Nii alustuseks sai kogutud vajaminevad osad. Teiseks soovitan vardad välja keerata ja hakata mõõtma kuidas sobivad. Minu mõõtmis tulemustel peab neid lühemaks lõikama ja keerme osast tulekinnitus otsa poole peenemaks ka käiata või viilida kuidas kellegil võimaulsed on. Kolmandaks tuleb E30 vana tulederegull süsteemilt niiöelda vedru ära võtma ja lisama E34 el moto külge. Neljandaks siis lõpuks see tobe laiem kinnitus kitsamaks freesida või viilida kuidas kellegil võimalused on. Viiendaks siis lõpuks saab hakata külge panema el motosid E30 tule raamile. Kõrval istuja poolsel tulel tuleb tule tagumine osa lahti võtta, et saaks paigaldada el moto raami külge. Juhipoolset tule tagust ei pea lahti võtma, kuna saba ilusti el moto külge keerata. Ja lõpptulemus nagu orginaal puhta bmw logod jne.
  17. ÄÄ kui olen need valtsi ääred ka puhtaks teinud siis jääb selline nõme vahe ühendus kohtadele. Kas see oleks ka mõtekas täis keevitada või mingid mõginat lasta sinna ?
  18. Aga mis survega statis see pesu on ? Ja paljudel rullidel üldse on põhja all korgid läbi. Käib pesus ära on salongi põrand vee all Minu hetkel sedasi on suured korgid on lahti jne. Aga ennem kui keretöödesse ära viin üritan teha põhja pesu statis.
  19. Sõitsin mõõda linna ringi ja nägin kuidas fucking lumelükkamis auto sõitis üle ristmiku ja usin soolasegu puistamine käib. No kurja küll kas tõesti on teed nii libedad? Krt nagu auke oleks teedes vähe. Selle talvega üldse on kahjuks auto saand palju kahju ja roostet ka kõvasti tekkinud. Võiks hakata häält tegema, et lõpeks see soolamine !
  20. Kalevi vana IX turbo ? Ise vastan Tundub, et ei ole.
  21. no aga mis sa teed kui mõni on rikkas ja selle kohapealt mõistus on puudu
  22. Sellel rullil ei ole luup tulesid Ma juba pakkusin
  23. Normaalsed vanad ikka corveti sidur läks nagu niuhti
  24. Nunih järgmine kuu mingi NV on sisutatud. Panen ilusti garaasis kokku selle M43 rulli jaoks ja siis mingi aeg tõstan vahel. Käisin Tauno juures vaatamas seda ja kurja peab aju juhtmeid ka pikendama, et see kindalaekasse ulataks. Aga õnneks tuleb M43 koos juhtmestikuga.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.