Kõik, mis ///Mario postitas
-
316i Touring Design Edition '93 - ///Mario
Oleks pidanud eile tegema kui gaasi pealt paukuma sai Kardan, et esimene käivitus on nigel. pole veel õhulugejat kahjuks muretsenud juurde jne. Teeb esimese käivituse ära siis vaja panna külge rulli temp andur mis annaks infot salongi. Kuigi juba ruumikuse poolest mõtlesin, et pistaks peale m40 sisselaske kolle. Kuna see m43 on ikka jube kobakas ja niiöelda söefilter on ka selle sisse laske kolle osade vastas.
-
Jehhu eile öösel kell 2 ajal sai esimesed käivitused tehtud. Gaasi põletist sai alustuseks lastud gaasi õhulõdvikust sisse ja esimesed turtsatused tulid juba. Juhtmestiku sain esimese korrga kenast omavahel kokku. Kuigi küll klemmliistuga hetkel, et kindel olla mis värviga kokku omavahel juhtmed lähevad. Küünaldel säde olemas ja bensiini pumbale tuleb vool peale. Täna nüüd hakkama mustal paagist bensiini välja pumpama ja siis ringi valama rohelise paaki. Kuigi eile õhtul üritasime kõik kütte kätte saada mis oli lahtunud paagis. Kahjuks küll orazikas oli juba see jama loodan, et saab ähk veel kuidagi paaki kasutada. Igatahes loodan, et täna masin hakkab omaljõul töötama.
-
Käigud lähevad raskelt sisse
Esimene mõte kohe kas moto ja käigukasti padjad on korras ?
-
e30 esiklaasi vahetus
NO kurja. Kui maale lähen vaatan kas tihendi sees kiil liigub. Üle aasta sõitsin autoga ringi ja olid karmid vihmad jne. Masin seisis 24/7 õues. Salong kuiv koguaeg
-
320i (m20b25) '90 risto21
No mida. Minu mustal tehti nööriga ja ei mingit muret.
-
Lobamokkade rubriik
No vot kus on alles roolivõimu süsteemil viga
-
Lobamokkade rubriik
Tuleb siis ehitada e34 m50ne ix süsteem rullile. See pidi kannatama rohkem
-
Lobamokkade rubriik
Kus juures ma juba poole päeva pealt tahtsin kirjutada, et popcorni pakk saab otsa
-
Lobamokkade rubriik
Huhjh ju siis ohverdama kütte pumba
-
Lobamokkade rubriik
Rullil on jube lihtne seda voolikut paaki ajada ei julgr teise auto pumpa ka külge panna. Ei tea mis jama paagis olla võib. Mingi augu koht peaks ikka olema
-
Lobamokkade rubriik
Ää kuidas saaks rullil bensiini paagist vana kütte välja ? Pumpa peal ei ole
-
320i (m20b25) '90 risto21
http://www.atlantvaruosad.ee Seal peaks ikka olema kohapeal.
-
M43 mootori paigaldus E30-le
Kas neid klemme on saada um-ist ka veel ?
-
No igatahes kere poolne pistik on rullil emane. Vaja isasrid otsi siis. Oomipoe kodukat sirvisin aga midagi sarnast küll ei leidnud
-
Nii kuskohast saaks neid klemme mis lähevad moto pistiku sisse ? Mõtlesin, et milleks joota kui saab vanad klemmid eest nokkida ja kohe kaablile uued klemmid kõlge pressida ja pesasse lükata. Ja kas üldjuhul läheb teise moto pistiku kaabel värv värviga ?
-
Hakkab juba vaikselt kokku saama masin
-
Lobamokkade rubriik
Sisse laske kolle on erinev juba. 2,5 on tavaliselt ika suurem juba.
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Ma just ka mingi aeg mõtlesin tellida sealt on norm kvaliteet ! Ja ilka sellr tavalise kujuga ? Mitte mingi kahtlase sinise rõngaga
-
Lobamokkade rubriik
Keevita keevita. Pärast koobas laiali
-
Tundmatud lahtised juhtmed Touringu pagassis.
Kui ma ei eksi siis nende juhtemte otsas peaks olema rulli enda heli võimendi. aga keegi on juba selle ära koristanud
-
Lobamokkade rubriik
Kui ma ei eksi siis mul kodus punasel on lada bosch. Toimetab küll. Pistik vaja ringi teha aint.
-
Lobamokkade rubriik
Siis pole vahet kumma lõdviku vahele panen ennem ikka suunaks sooja mootori plokki. Kitsa kohapeale saab aint panna aga läheb siis paika kui rullikute ja rihma hooldus+ õli ka.
-
Lobamokkade rubriik
Aga kas see klapp on üldse kinni kui masin seisab ? või rakendub siis kui tööle paned auto.
-
Lobamokkade rubriik
Mis pidi salongi radikas liigub jahutusvedelik ? paneksin selle ringlust soendava vidina vahele. tagurpidi panen siis vist salongi radikal on mingi klapp mis on suletud kui auto seisab. et siis kumma lõdviku vahele peaks panema kas alumise või ülemise ?
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Nüüd siis mustaga sellised lood, et kere jääb aint järgi. Edasi ma arvan, et teemat ei pea aga üles võib jääda. Ei tea kas pdf failina saaks selle teema omale arvutisse ?