Kõik, mis christian postitas
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Aga seda ei saa ainult törtsu panna, kuna ta tuleb sealt ikkagist lahti kui tahta..
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Ehita kast täpselt nii suur et taha ära upuks, siis ei hakka kuskilgi loksuma, või nii kõrge et toetaks ka ülevalt. Oleneb ka elemendist loomulikult. Olen palju näinud et kõvemad vennad tõmbavad näiteks koormarihmaga kinni
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
Ma leian et mootori hääled on veel päris talutavad, ehk veel ei lenda laiali Neljapäeval andis järgi arvatavasti TPS, mis põhjustas enne juba ebaühtlast tühikäiku, nüüd aga kui korraks lasin siis piirajasse, siis pmst stardis jäi selline mulje et suretasin auto välja Päris häbi oli.. Aga vähemasti, ma sõitsin nii palju kui too hetk kannatas. Ei meeldi kui kõik kohast on rahvast täis ja kõik on kõvad vennad kommenteerima aga järgi ei julge või taha teha, ning otsitakse vabandusi. Põhimõtteliselt, praegu on põhiline et oleks fun.. Suvel on hea, kui ära sureb, siis võtad oma seitse asja ja naudid ilma ning jalutad vähekese.
-
Peaks vist mingi punase risti kalendrisse tegema. Tegin tänasest kindlustuse autole ja terve päev sõitsin rõõmsalt ringi. Kiirelt sai tehtud ka hooldus filtrite ja õli näol (täissünt). Mootori hääl läks tunduvalt paremaks. Arvestades et välja voolas põhimõtteliselt bensiin, siis ei ole seda ka vaja imeks panna. Enam ei olegi selline tunne et kohe hüppab midagi kapotist läbi Õhtu lõpu maiuspalaks oli eriti kõveras ja kaheksas esipõlle sirgeks väänamine, mis tuli suhteliselt rahuldavalt välja. Ei taha küll ära sõnuda, kuid welldone differ võimaldab ka suvel täitsa okeilt sõita. Aeglasel kiirusel on ainult halb :?
-
Lobamokkade rubriik
Pinnavärvi ja rekkavärvi vahe on milles? Püstol muidu olemas, aga see rulliga värvimine tundus kuidagi palju lihtsam.. Põhimõte on järgmine- Võimalikult odav värv, võimalikult lihtne pinnale kanda. Peab olema matt värv, ei taha läiget. Edasi oskan juba ise Oskab keegi aidata/soovitada?
-
Lobamokkade rubriik
Oskab keegi öelda et kas rekka värvi (nagu renx320 autol) müüakse ka teisi toone peale matt musta? Kui jah, siis kus kohast võiks sellist asja otsida?
-
Kollased tuled? (Prantsuse variant)
Kasutage otsingut.
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
miks mitte alla 4k? Ütleksin just et enda 3500K 50w on tunduvalt parem (on olnud samas kohas ka 4000K 35w).
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Kui haige Ma läksin neid velgi ostma, kõik oli kokku lepitud. Kohale jõudes venda ennast ei tulnud ja ütles et neid müüb mingi 4 tüüpi, ning et keegi oli pakkunud 10 euri rohkem kui mina. Pidi õhtul helistama et kas said müüdud või veel vabad, siiamaani ootan kõnet
-
324td touring - Madis
Paksema kilega on just vähe parem mängida. Kui kile on õhuke, on teda kohati palju raskem paigaldada nii, et lõpptulemus jääks ilus.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
ma tean et siin ainult kiidetakse kogu-aeg, kuid see ei ole üldse ilus. Kaugeltki mitte ligilähedane originaalsusega, mille poole selle autoga peaks just liikuma.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Mis jube asi seal laes on/ miks ta seal on? Enne seda oli auto väga mõnus..
-
Tuli meelde jah tana et ootab, kuid pole vaja nagu vahetada sellist asja praegu. Eks nais kuidas jouab..
-
Ütleme nii et aega läks, aga korras: Kui õigesti aru sain siis osutus veaks mootoripoolse juhtmestiku üks juhe mis oli kimbu keskel.. Põhimõtteliselt peaks nüüd olema nii, et kõik on üle käidud mootori poole pealt, sillad on korralikud, kerel on tekkinud pindmist roostet. Samuti oli pihustid üle kontrollitud jne. Liiga palju uusi juppe läks ikka külge Üks viga veel on mootori poole pealt: TPS ei anna tühikäiku normaalslt, kuid igast muust asendist töötab. Easy fix. Äkki keegi on nüüd autost huvitatud? Pean veel salongi kokku panema ja korralikult auto ära puhastama ja õlivahetuse tegema, siis peaks olema hea. Eks kui see tehtud siis tulevad pildid ja müügikuulutus.
-
Ei oska seda seletada, lihtsalt igal asjal on oma aeg.. Ja mingi hetk tuleks nagu edasi liikuda, kui asi end ammendanud on. Kui auto korda saab, siis kindlasti on kellelgi teisel midagi palju ägedamat temaga teha. Kuna olen reaalselt alles õpilane, siis ma ei jõua ka sõita 3 masinaga.. Tsikli hooaeg tuleb ka peale, st. igast võistlused ja harjutamised jne.. On plaanis ikka rulli edasi omada, aga eks näis millist siis. Vaimusilmas näeks end kunagi sõitmas ilma katuseta ringi Aga miski pole kindel, enne kui asi on vormistatud :wink: Olen oodatud ostupakkumistele.
-
Auto on 2 päeva Truumu juures tegemises olnud- veel ei ole viga leitud. Loodame siis parimat, kui korda saab, annan teada. Võimalik et kui korda saab, läheb müüki.
-
Aga kui nüüd reaalselt mõelda, siis eks 20 aastat teeb ka oma töö ja järjest tuleks neid asju ikkagist vahetada. Parem siis kohe, reaalselt andis tunda vahet koheselt küünalde vahetus, kuna saab liiga palju kütust peale. Küünlad saavad märjaks, ning teadagi mis siis juhtub.. Kas võib süüdistada tühikäigumootorit, kütuseregulaatorit?
-
Tänud Vahepeal siis pandud uus vända andur (Hella) ning taas küünlad vahetatud (Bosch Super Plus), samuti ka uus aku, taaskord. Ka summuti keevitasime ära. Asi läks palju paremaks ja hakkas käima, aga tühikäigul käib kuskil 2500-3000 pöörde juures puterdades (spidolt ei saanud vaadata) ja kole rikkas segu on kohati. Kõrgetel käib viisakalt. Kohati nagu viskaks pöörded alla ja siis jällegi, kas sureb välja (külmana) või viskab pöörde 2500-3000 vahele. Sellegipoolest sai tehtud sõitu täna ja naeratus tuli taas näole
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
Mihkel võttis asja juba enam-vähem kokku ära Kui tohib küsida, siis mis hinnaklassi asi jäi?
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
Miks Jom?
-
Võttis hinge sisse jälle peale väikest rahasüsti, ning täitsa uue jagaja kaane ja rootori näol. Häbematult kallid jupid minu arust :? Praegu siis nii et Bmw originaal aku suutis vastu pidada minu rullika peal kõigest mõned kuud, kuid asi oli ka enne päevi näinud.. Tuleks uus aku peale muretseda. Enam ei võta isegi voolu sisse. Sai siis väike tiir ka tehtud temaga, ning sain aru et vahet pole mis autoga igapäevaselt sõita- rullikas toob Alati naeratuse näole, isegi kui ta käib ainult kõrgetel pööretel ning veidike puperdades Ühesõnaga, võib loota et varsti on ta taas omas elemendis tänavatel liiklemas. :twisted: Liiga kaua saanud juba soojas garaa¹is seista, pea 2 kuud juba 24 soojakraadi tunda saanud..
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Kui juba nii tehtud ja kaal pole probleemiks, siis võid ju ka uksed teha ja ka katusele panna vähe. Kasvõi keskele midagigi.. Kui asjad korralikult teha, siis on tulemus päris suur.. Ja ma ei mõtle seda et kõik on pandud nii nagu põhi
-
Ainult põhi saab kaetud?
-
hah, haige Palju kogu müraisolatsioon auto kaalule lisab? Ja mitu protsenti see auto kogu kaalust on? Aga tegelikult väga ilus..
-
Coilover
Olin haige natuke aega ja tahaks ilgelt miljonit võita (hea oleks kui saaks eurodes).. Oskad aidata? Kui minu nimi just passis pole siis vist ei ole, aga võin endale võtta, kui soovid ta mulle anda.. Ei tahtnud kedagi solvata, ega enda arust ka seda ei teinud. Alati võib ju erasõnumi ka saata, ei tahaks teemat enam läbustada