Kõik, mis juut000 postitas
- Müüdud!
-
325IX '91 - grimes
Need m30 pihustid jäävad sul 0.6 bari juures küll lahjaks.
- M: 14" Hkpl 4 Talverehvid
-
m20b25 külmalt diisli lagin
Mul põleski peale käivitust mingi 3-5 sekki aga noh viga võib ka olla kulunud mootoris. Plajalt siin jutupõjal võidki viga otsima jääda ,lihtsam ilmselt kuskile pädeva mehaaniku juurde sõita kes kuulaks oma kõrvaga asja.
-
m20b25 külmalt diisli lagin
Mul oli peale õlivahetus sama keiss ja viga oli praakfiltris mis ei hoidnud survet.
- O:Neerud
-
M:m20 mootorile varuosi.
Pakkuda siis 2xm20b25 mootorit. Ühel mootoril kaalikas maas,kuna tihend lekkis,kuid kaan ise sirge ja terve(võin vajadusel kokku tagasi panna uue tihendiga)ja vahetatud on rihm,rullik ja veepump(sõitnud max 300km ) Teine mootor vajaks saale vahetust ,kuid mu oli OK ei lekkinud ega tiksunud. Pluss on pakkuda veel 885 lõpuka plokikaas mis on komplektne koos sisselaskega(korralik). Küsida võib ka muid juppe nagu nt. juhtmestikku,õhulugejaid,pihusteid,b20 kepsud(130mm) vms. Mõlemad mootorid on 125 kw Pakkuge asjadele hind,kuna endal jääad asjad üle- Pakkumised PS või helista 5642203 Asukoht: Saku
-
BMW m20 turbo õlitus?
Minul on surveandurist võetud ,kuhu on stuts vahele keeratud ja sealt voolikuga turbosse edasi viidud.
-
M:BMW M20 turbokollektor
Tervist. Kas kolle veel alles?
-
m20 b25 turbotamise kestvus
Ennustamisega vaevalt siin keegi tegeleb aga suuresti sõltub sinust endast ,palju sa sealt jõudu tahad ja mis seadistus sul on.
-
O: Varuosasi
Vaja läheb järgmisi detaile: Korralikku 2,4td väntvõlli Getrag 260 kkasti 2,5 kardaani Pakkumised võib panna postkasti või helistada 5642203
-
Velgede sobivus/suurused?
Sa vastasid ,et laia veljega ja sportvedrustusega saab üksi ainult sõita aga rulla on nii pisike auto,et seal ei kannatagi 4/5 inimesega sõita . Kuid oma autoga olen sõitnud 5 inimest autos (hädajuhus) ja autol olid all 16x9 4tk ja ~100mm madaldust ,ainuke mis vastu käis oli põhjaplaat suurtes hüpetes
-
Rullikaga ei kannata niisamagi viiekesi sõita
-
Sellel masinal on 17x10 taga
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
Kunagi panin enda rullile Niva padjad ,kestavad tänaseni ja maksid ka naeruväärse summa
-
O: Veovõlli
Soov osta jämedat veovõlli,või pakkuda ka kahete ja korralikku. Asjaga suhteliselt kiire. Pakkumised postkasti või tel. 5642203
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Võta tühikäigumootoril pistik tagant vaata mis siis teeb.
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Kui nüüd selle MAF tüüpi vidina hinda vaadata tuleks vast odavam progre aju ja vast rohkem kui mingi 15Hp-d
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Löö polt sissepoole välja ja saad hõlpsasti kätte.
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Rammu võtab sul rohkem maha kui puudub summutis takistus.
-
M:16" plekveljed 4x8,5 laiad, koos talvekatega!
Sorry ot pärast ,Küsimus kasutaja Jokerile kas sul on rehvid 225/40 r16 ? Kui oled nõus loobuma mingi summa eest 2 rehvist võime edaspidi PS-is suhelda.
-
K: Kui lai velg e30 ette taha alla olete pannud ?
Endal on kõik neli 9" laiad ja rehvid peal on 205/40 ja 215/40
-
K: pooltelje ots
On küll eraldi müüa.
-
K: 60/40 vedrude kohta!
E30 stange on küll väga kõrgel aga jah põllelisa lendas juba sügisel põhjaalt läbi nii ,et kõige madalam koht on karterikaitse.Kinni jäämis probleeme ei ole veel esinenud.
-
K: 60/40 vedrude kohta!
60mm madaldusega mul karterikaitset küll ei olnud ,kui sõita mõistad ei juhtu midagi ,praegu peaks 100mm olema ja sõidan aastaringselt ning ei kurda.Aga kui sa paned endale uued sportvedrud siis osta ka sinna uued sportlikumad amordid ka.