Kõik, mis bessu postitas
-
316i kupee M50B25
Omasin ka seda autot ~2aastakest, põhi sai siis uuesti keevitatud. Nina ja põhja oli keegi juba eelnevalt teinud, ja see ussitas korralikult. Et hetkel tal vist põhjapunne kui selliseid pole, võibolla tasuks jälgida et vesi leiaks tee salongis välja. Kas tagasilla/difri lahendus on ikka sama? Ma sain sellest korra lahti ja siis sai elektroodiga tummiselmalt kinnilastud. Tore et auto elab ikka, iga järgnev omanik lahkub naerusuu ja rehvisuitsu saatel.
-
Auto ei vasta ARKi nõuetele rehvimõõdu pärast
Euroopamaal saab vist neid muutuseid sissekanda passi?
-
M: m52b28 vänt
Müüa siis m52b28 vänt, üks kael hästi õrnalt värvi muutnud asukoht tallinn hind : 55e 535 46 221 pilt
-
O: kustutada olemas
Oleks mul vahet siis ma ka märgiks seda. ega keegi mulle siin vin järgi midagi pakkuma ei hakka, kui üldse midagigi pakutakse.
- O: kustutada olemas
-
KALENDER 2016 - HÄÄLETUS
1, 7 , 13 , 25, 29, 35, 36, 40, 44, 52, 54, 56
- .
-
Esisilla mod.
No ostest olid sillas nurka lisavad tükid vähel, pärast nende eemaldamist ja püstakute vahetust ei jäid rooliotsad lühikeseks. Õõtsa puksid on eksentrikud ka et äkki see mõjutas. Ühesõnaga oli seal päris palju tegemist et üldse kõik asjad istuma saada normaalselt siis sai selline valik tehtud. Ideeliselt on nüüd e46 õõtsade valmidus olemas.
-
Esisilla mod.
Mul on näiteks, e36latt, e90 sisemised ja e36 välimised ning õõtsad tavalised e30 omad. Aga e90 sisemisi tuli lühemaks teha ja keermestada tiba, nii et e46 omadega istuvad siis äkki . Sobivad ka e34ja omad näiteks.. http://www.e30tech.com/forum/showthread.php?t=90004&page=5
- O: facelift r6 kelladeplokk
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
Esistabika, kuidas lahendad? Kinnitused ja asjad, ning ega ta kuskile vastu ei hakka käima?
-
O: facelift r6 kelladeplokk
Ostan siis facelift r6 kelladeplokki, asun tallinnas. võin järgi tulla mõistlukuse piires vahemaadega. peaks olema korralik. viis kolm viis 46 221
-
324td touring - Madis
Ees on mingi ulme pehme vedru, vbolla isegi lõigatud. vanad olid pooleks siis sai midagi lihtsalt pandud. Korraliku vedruga peaks see põhja löömine vähenema ja juhitavus taastuma.
-
324td touring - Madis
Tore näha mis autost saanud on, ilus. Selle püti soovitaks küll millegi vabama vastu vahetada, turbomootor ikkagi. Tehasepoolt isegi kõvasti vabam väljalase.
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
E30 original audio pole teab mis, audio. Kui just delfiinid 10tollisel ekraanil ringi ei hüple siis ei näe mõtet miks peaks enda mugavust nii maha tõmbama.