Hüppa postitusse

John325

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis John325 postitas

1. Aeg nüüd sealmaal et ilmad koledad ja mootor vedas täpselt sinnamaani kuhu vaja oli. Nädalavahetusel sai veel viimane pesu tehtud ja talveboxi sõidetud. Mis ees ootab? Kindlasti suurem mootor ja mootoriruum üle värvida. Ketastega tagasild sh. piduritel ka väike upgrade. Uued jäigad amordid. Väljalase Karterikaitse Kui keegi veljedest huvi tunneb andku märku ps. Kindlasti ka palju muud nipet näpet.
  2. järgmine suvi tahaks küll pilgu peale visata.
  3. Nillisin su borpse ükspäev portas.Krt kui tigedaks teevad e30 ikka :twisted:
  4. Niikaua kui minu e30 kasuks on, võib vabalt arutleda audio teemat siin. Ovaale taganat kindlalt ära ei võta.,õnneks natuke ruumi on et eraldada ovaale sellest bagasniku mürtsuvast keskonnast(ca 5cm magnetist).järgmine plaan too nimelt ongi, kuna juba sissemängimisel 2x300W max võimu taga liiguvad ovaalid jubedalt,ja samas peaks akustilist kaja rohkem tulema vist,aga see polegi nii tähtis,tähtis on see et 2x400 w RMS võim saab ehk nv. korda ja luugipeal ei taha enam poolik öllepurk seista juba praegu. Tagapaneelist ei hakka üldse rääkima,mis siis et eelnevalt oli räige silikooniralli tehtud.Ükspäev tuleb kõva pigimatipäev lihtsalt teha. Jalgejuures on veel e30 orig. kõlarid mis tundusid algul päris head. Kindlasti tuleks asendada mingi paremga ja eraldi võimendi järgi neile kui ka ovaalidele järgi. 13cm kõlaritest jäi silma hertz,just oma mängitava sageduskarestiku poolest. Ei teagi päris mida sina jalgejuurde võiks toppida et ovaalidega heli tasakaalus oleks üsna. Kasti teeb tööd hästi ja täpselt minu mainitud soovidele,nii et soovitan kõigil edaspidi arvutada ntx Tõnisel aka. Basssoundman`il Edit:Käetoega nahktumpat mul pole,kui kellegil on orig musta tagumist istme seljatuge käetoega pakkuda siis PS.
  5. E30 on üldse ees sitad kõlarikohad, mingi ülipro asjad peaks seal võimu taga olema et midagi kuuleks kah.
  6. Nagu juba mainitud ei ole ma summutusega palju kokku puutunud ja i oska seda dynamatti ka väga kommenteerida,lihtsalt soovitati terve rodu matte,ja too jäi silma. Põhjendad sa kuidagi oma arvamust ka? Või veel parem, räägi rohkem mulle mattidest.
  7. Olen enam kui kindel et minule mõneks ajaks piisab,kui ei-siis leiab ehk mõne bandbass lahenduse või üldse midagi muud.
  8. Kalkuleeritud 40-50 Hz peale vastavalt minu soovidele tõnise poolt(aka Basssoundman) Mängib juba toas sisse vaikselt. Selline ta sai:
  9. Pole ise väga kursis ja ei viitsi neid nikesounde ja muid asju katsetama hakata. Ühesõnaga pidi hea ja kallis olema.
  10. Oli küll "S". Saad ehk numbri jätta mulle, kui linna satun hüppaks läbi.
  11. Ma usun et e30-es teeb väga asjalikku matsu,kuna mul oli üks selline vanem mudel juba eklassi mersus(suur auto,paak ka seina taga) 400rmsi taga ja väga hea oli. Kui veel luuk ka dynosoundi matiga üle lüüa peaks oluliselt parema tulemuse saama.
  12. Nüüd veel jäänud elemendid sisse panna ja kui võim parandusest tagasi, saab alustada sissemängimist Ca.20h Kellegil kasti riiet pole? Mis üldse m2 maksab?
  13. Ovaalidest hakkab väheks jääma. Hea kasti arvutamisega läheb veel aega kuna luugiava on üsna väike,või tuleb üldse pagasnikus kokku monteerida :roll:
  14. Väga stiilne e30!.Marker tuleb üldjuhul peale pesu maha,aga räägi värvist täpsemalt. Valged stanged jätaks odava mulje IMO
  15. MInu omamise ajal pole veel sellel masinal spido töödanud.Juba ammu mõtlesin et ega e36 spiti andur ei istu,otsisin siis rauahunnikust ühe katkise e36 difffri üles ja ennäe- andur sobib ja töötab. Kraapisin vaevu loetavat diffri lipikut ka oma 5minutit ja 4.10 ülekanne on all. Saaks veel economaiseri ka tööle kuidagi?
  16. no nali naljaks , tsiteerin siis pärnu streetrace foorumist: "räägi nüüd ilusti ära mix rool valel pool sirvisin siin sinu auto teema läbi ja kuskil ei paistnud ,e rool oleks valel pool olnud ?! aga nüüd see video ... ? müstika ? " Jätke see rool nüüd rahule ometi
  17. Suunad olid vahepeal süsimustad lakiga siis.päris sünge oli,toonkilega proovisin ka.Aga ei ole ju vaja politseile seda rõõmu teha:) Natuke kahju oli neid blank klaase sinna toppida kuid ajapikku hakkas meeldima ,ja kohe päris palju,puldist kesklukku vajutades on kena pimedas,ja samas on eripära väike-muidu on ju kõik mustad nagu ühe latiga löödud. Aga neid eurotähistega black klaase ma veel olen mõelnud et võiks proovida täitsa.
  18. turupüta asemele tuli Remus typ 616, 75/50 madaldus all nüüd, supporti liugtapp(tänud Jannile!),lõpuks leidsin pioneegri maki mida Margo soovitas,julgen ka ise nüüd soovitada.õlivahetus sai tehtud,enne seda aga sai välja vahetatud klapikambrikaan koos tihendiga,nookurvarraste poolkuud-tihendid, nukkvõlli simmerlink ja "O"-rõngas, Jagaja rootor, jagaja kaas,karteripõhja tihend ja kütusefilter,tosool sai ka välja vahetatud. Järgmiseks plaaniks on käigukangi hoovastiku puksid ja võibolla shortshifter,vaatasin et osaliselt saab pukse vahetada ka ilma et käigukasti peaks ära võtma,kuid seda puksi mis põhjustab jutu järgi R käigu halva sisselülitus positsiooni vist ilma kasti mahavõtmiseta hakkama ei saa. Kellel kogemusi-andke aga tulla. Spido andur ka vahetada vaja.ja tõenäoliselt ka spidoploki patareid kuna economaiser ei tööta korralikult.
  19. Odavamalt tõesti ei leidnud kuskilt nii suurt survet taluvaid kõvasi SK tihendeid.Ja liikuda on vaja neid tavalisi Sk tihendeid mis survet ei talu müüakse muidugi ala 1kr tükk,kuid neeed lähevad kuuga seal tagurpidi. Vähemalt on korras ja kahju pole!
  20. Aga mis on saanud azevitest?
  21. leket pole ja toimib paremini! tänud kunotile!
  22. õnneks sain 3 tihendit eraldi tellida autopoest mille maksumus kokku läks 370.- Ühestki laagri ja tihenditega tegelevast kauplusest või laost oli võimatu saada sellist ,kuna nad peavad taluma suurt rõhku.
  23. nii,mõlemad kolvivarre tihendid on käes. 26.35.7 on tihendid jagaja võlli alumisel tihendil mingeid numbreid peal ei olnud.
  24. Iga asja täpset nimetust ma tõesti ei tea.ja varem sellist asja lahti võtnud pole,lihtsalt oletasin. Positiivne on see et kunot mulle asja selgemaks on teinud. Võtsin lati korpusest välja, kundepoolse lati kolvivarre tihendiga polnud raskusi(too on veel alles pehme ja istub ilusti tihkelt varre peal). Varre läbimõõt, kus on tihendi pind on 26mm,ja mõõda kuidas tahad sain ikka välimise tihendi pinna 35,3mm. Juhipoole tihend,mis arvatavasti suurt leket tegi,on raske kätte saada, ei kujuta ettegi kas seal on sama tihend mis teisel pool? Kunot ehk jagab näpunäiteid ja vaatab kas tal on sellised tihendeid.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.