Hüppa postitusse

C4V6

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis C4V6 postitas

1. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Selle pähkli masina kere oli nii läbi juba toona, et päris kole. Jalgade juurest nägi ikka välja ja värki Aga neid erinevaid variatsioone sai nagu kräunutatud küll ja veel. Eks pähkli auto puhul mängis see ülekanne ka rolli aga ma ütlen ,et ei valeta kui midagi oli seal teistmoodi. Samuti ma ei usu ,et need eelmised omanikud selle vastu muidu oleks nii suurt huvi tundnud. Muidugi see on minu jaoks seletamatu, et mis seal olla võis teisiti. Spekulatsioone oli erinevaid lõpetades sellega, et keegi oli ta kunagi mingiks strokeriks modinud. Kes selle ära ostis ma ei teagi täpselt. Sellega oli nii, et mingid toona minuvanused Saku poisid pidid vaatama tulema. Stiilis 19 siis ilmselt. Mingi jebla hakkas pihta, et vahepeal pill üldse ei töötanud. Keegi käis veel vaatamas seda ja ei saanudki pöördesse masinat. Siis jälle käis ilusti. Lõpuks tuligi kamp neid tüüpe kohale. Proovisõidu ajal oli jälle legendaarne poomine kohal ja siis tüüp rääkis telefonis kellegagi, et oh kurat küll. Nüüd jääb see diil vist ikka katki ,et see masin ei liigu üldse Järsku allak, jeebus ja jekoova nägid mu viletsat olukorda ja otsustasid kõigile kuuele kolvile korraliku lõkke peale teha. Tüüp kõrval sellepeale ütles, et oot oot, siis nüüd juhtub midagi, davai ma lõpetan MA jätsin masina seisu, kerisin 2 käiku kohapeal lõpuni ja siis kolmandaga uisutasin minema - Kõrvalt tulid ärevad emotsioonid teemal kuidas lähme juba ruttu garaaži juurde tagasi,tal on vaja seda autot Minuarust oli veel mingi rahaklappimise mure, tuldi mõttega kõvasti tingida ja kuidagi saime ikka kaubale. Külapealt pärast kuulsin, et olla sama õhtu juba sakus mingi 325'ega joonele pandud aga ma ei mäleta enam kes kellele tegi või mis üldse sai, nii kaua aega möödas.
  2. Ma kunagi panin soulseeki püsti meie hoorumi toa. Ma ei kujuta ette muidugi kas tänapäeval keegi viitsiks jebida sellise asjaga aga suhteliselt mugav oli kasutada imo. Souli sai taustaks jooksma ka panna system tray'sse
  3. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Nostalgitsen veits. Minu esimene, sellest saigi minu E30 juppide müümine alguseö. Pildid äkki aastast 2007 Selle tõin talle keredoonoriks kuhu tehnika lapata Pähklilt ostetud müstiline 323i Miks müstiline ? Mina ostsin ta, et laiali lammutada kuid paraku sinna asi ei jõudnudki. See mootor oli seal vahel nii hea, et kolmanda käiguga sai kohapeal põletada. Tädipojale tegin sõitu, siis küsis, et kas M3 mootor on vahel või Peale auto müümist võttis minuga ühendust päris mitu iidset omaniku enne Pähklit kes kõik küsisid, et kas see käis ikka sama haigelt edasi või Keegi ei teadnud mis tehtud oli aga isegi 2000 alguse poole üks omanik ültes, et juba siis liikus ilusti. Tiit ja Risto( 3.0 V8) sõidavad mu E32 sabas kuhugi....
  4. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    No ajaloolane mitte aga kas sa lugesid ka muidu mis siia kirjutati või ?
  5. No kui erroris on, siis saad selle lisandi iga kell peale valada
  6. Olen seda sadades müünud 7 varuosajumbu aasta jooksul. Keegi midagi ütlema pole küll tulnud veel aga suht haiglane klientuur on sellel. Mina ootaks selle lisandiga, sest tegelt on ta selline paks ollus mis samamoodi viskoosust tõstab ja üritab tõukuri pinnale nakkuda
  7. Seda sama just kiitsingi siin ülevamal pool. Midagi halba teha ei saa
  8. Jep. Kui soojast peast tiksuma jääb, siis on on tõukurid lihtsalt kulunud ja õli soojenedes on ju "vedelam" Lisaks kaotab õli ajapeale enda viskoosuse omadusi elik 5W-40 digimuutub mingi aja tagant 5W-30ks jne. Mul on reaalselt olnud juhus kui tüüp tuli mu käest tõukurite lisandit ostma sierrale. Ütles, et vahetas just õli ja tiksub soojast peast, 10W-30 läks sisse. Andsin talle hoopis viskoosusse stabilisaatorit mis siis 10 punkti tõstab seda. Valas sisse, tegi siin samas puhveti juures tiiru ja käis nagu peab. Kui mingi selline pill on mis pähe saab, siis mina paneks 10W-60 racingu ja kui leebem ots, siis 5W-50 molygeniga on mul siin olemas mida paljud riisimehed just austavad. 10W-60 racing muide on talvel külmpunktis vedelam kui suvaline poolsünt 10W-40 lobi, sest ta on täissünteetiline ja sisaldab igast uipu manuseid
  9. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Siis tuleb midagi muud konsumeerida lihtsalt. Tähtis, et grappa või vanakas ei oleks....
  10. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    No seda ma olengi terve aeg ajanud mis ma kadunud olin. Aga tagumised plekid on suht hapud: 34211162062 34211162061 32€ TK ja orikad, mõned komplektid veel saadaval hetkel Esimesed 3411 1154 242 3411 1154 241 38€ TK Van wezel
  11. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Sain härral juba muudest netiavarustest sabast kinni
  12. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mis koodiga need on ?
  13. C4V6 vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Noh, eks see hinne on inimlik ka, mina lähtusin tõesti sellest 130 eurosest hindest
  14. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ärge tehke mind kurvaks Aga no kliente pole mul enam ju.... 7 aastat juba ei tegele varsti selle asjaga enam vist. Tegelikult peaks maal millalgi vaatama, mingit kola on mul alles veel vanast ajast Kes tänapäeval suurim jupionu on ?
  15. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Eix Lihtsalt vana hea tige tikker But still, kus on nahk ?
  16. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mis te olete siin täitsa hulluks vahepeal igavusest läinud või ?
  17. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ai kurja, miks sa nii siis teinud oled ? Vähemalt hoorumi tütarlaps elik Airi veel elab, temaga suhtlesin täna, et aru pärida mis siin sünnib
  18. C4V6 vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Eks ma saan ta odavamalt kui seitsmega aga ma sündinud juudina tahaks teenida ka u know.
  19. C4V6 vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Ma ei taha täna teist korda siin juba endale reklaami teha (Kuigi ma ainult 4 postitust olengi teinud üle mingi 10ne aasta ), siis https://hlautoosad.ee/?page_id=10&m=40&typ_id=37&search=11531740478#p2425531_2784852 Verneti korpuse hinnaks võiks mingi 8 kulli teha. Ma ei nõe mõtet sellel aluvärgiga mässamisel ja tellimisel
  20. C4V6 vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Hmm, kui tihti neid termostaate siis vaja vahetada.... mingi 100k jooksul 1 korra ? Siis ju võid selle mingi behri või gates'i või asja mõneeurose plastkorpuse endale lubada
  21. C4V6 vastas sunni teemale, kohas Varuosad
    https://hlautoosad.ee/?page_id=10&m=40&typ_id=37&pg=10114#p2920600_3522410 59 juudirubla TK. Riho siin võttis mu käest ja mõned on veel siit foorumist tellinud, kuidas kestab ei oska kommenteerida
  22. C4V6 vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Kas plastikjunnid ei taha kesta ?
  23. Küte
  24. C4V6 vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tere Kas eesnahkhiir on ka veel elus ? Keegi üldse mind mäletab veel või

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.