Hüppa postitusse

Dreamon

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Dreamon postitas

1. Tubli oled, et toime tulid ma vaatasin et väntsutasid ikka päris korralikult ja said sõidetud. Paistab ikka väga suur jõupuudus olema kuival rajal.
  2. Tervist kui saa mõtled seda millega kolvid plokisisse saada koos rõngastega, siis võta plekitükk vääna ümber kolvi umbes 310 kraadi , tee kõrvad vajuta need näpitsatega kinni nii et kolb koos rõngastega läheb kuskil 340 - 350 kraagi midagi et rõngad kokku vajutad ja kopsi kolb sisse no problemo(õli ka juurde) Kui saan valesti aru ja on vaja seda millega kolvile rõngad peale saada võta vanad näpitsad lase käjaga sooned sisse pane rõnga otsad peale tõmba näpitsad lajali ja venita nagu kondoom kolvile peale( proovitud ja töötab ) pane libestit ka vahele läheb libedamalt !
  3. Soe mootor iiga palju kütet tähendab mootori temperatuuri andur(kui ei eksi siis see oli musta värvi) peksab sooja vaheta ära ja korras!!!!!
  4. Kui kellegil pakkuda m30 3,5 155kw mootorile torukollektorit andke teada.
  5. Vahendan kuulutust: Tere! On rendile anda maa-alune keskküttega garaaziboks. Garaazis on olemas tõstuk, autopesemisvõimalus. Ühistul on üldine valve ja kaardiga fonolukk. Suvel on garaazis hea jahe, talvel on olemas keskküte ning temperatuur ei lange alla +12ne. Boksi mahub kuni 5,5 m auto. Asukohaks on Tallinnas Elektroni tänav (Järve haigla ja Lõuna politseijaoskonna lähedal). Kuu üür on 45.- 50 477 09
  6. Tee see ka kindlaks kas see on visko või tavaline lsd, visko lsd remontida ei saa.
  7. Suht halvasti on seda rohelist värvitud korralikult pahaksläinud apelsin
  8. Usu mind need lootused ja oletused on kerged purunema kui üks kord dünosse jõuad
  9. See on ka üks hea võimalus aga võrgu paigaldamise kohta mul pilti pole kahjuks
  10. Mis lisa labad . Õlipumba õlivõtturi toru ümber keeratakse võrk spiraali ja kinnitatakse, et kurvides õli liiga kiiresti ei loksuks ja asi timm!
  11. Jõudu sulle vaata,et avalaksuks kohal
  12. Tundub, et need e30 335 liiguvad ikka väga käredalt edasi aga kas 2 käiguga saab kiiremini 0- 100 kui esimesega jaurama hakata? Jama selles aint et teed korra väikese gaasi vajutuse ja käiguvahetuse on juba üle 130 km tunnis see eriti linnas ma kujutan ette
  13. krt vb oleks võind nii jääda nagu oli, kastikas pole nagu nii kena aga noh maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse Edu ehitamisel!
  14. Panid uued plokikaane poldid ?Mul endal e28 535 radikas vahel ja pole mingeid probleeme.Teine asi looda, et õhk korralikult väljas on?
  15. Sa oledki siis see kes mu venna käest garaasi rendib
  16. Nakangi lamelli ei soovita,olid korralikud nakangid 6mm mustrit e36 all ja nagu siga libedal jääl
  17. Usun,et rooste sinujaoks sinine,aga minujaoks midagi muud.Kui tahan,rat stily teha siis veidi jama.Kui mul terve kere ÜLENI roostes(90%).Üv-il midagi head ei öelda vist (isegi kui passis nt,pruun värv) Mis arvate???
  18. AGA mis siis kui mul terve auto rat stailys(ekh üleni roostes) registreerin passi pruun v?
  19. Eix saab ikka vinguda kuna enne juba ära tõestetud,vahet pole peaasi,et auto kuidagi üles saab Smile
  20. Plokk diff nt lsd ja jäigemad vedrud saad juba hakkama
  21. Arvatavasti olen oma kärbsepeletajaga ka kohal kui ta just alt ei vea
  22. ei pea täis olemagi endal ka korra nii juhtunud
  23. Uskuge mind asja annab väga peppu keerata,kui lasta julmad radikad sisse,siis need jäävadki välja tulema värvist,isegi kui uuesti värvida.Teine võimalus on värvi kõvendid sassi ajada,ja kolmas asi on see et pinnakas ja lakialune ei sobi absull kokku
  24. Ma ise naeran just sama ma lasin talve jooksul arveks ikak 18 tonni isa tahtis maha lüüa

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.