Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. 8) Päris hea.,mulle meeldib.
  2. Mõttlesin et need mis saad mul esimene stange täiesti rooste vaba seestpoolt ja oleksid nagu alluminjumist millele nagu rooste külge kuidagi jääda ei taha tagumine sai uueks tehtud 3 stangest.
  3. Mul esimene selline stange.tagumisel oli väike rooste uss ikka sees.Soomlane ei vitsinud siis sõita sellega või?
  4. No selge siis ,jääb siis vabalt edasi ripuma.Summ sai siis vähe sirgemaks ja paaremini oma kohale säätitud ja liited tehtud et ei peaks koos leegitorudega allt võtma teist kogu aeg kui vaja.Tulesi pole vitsinud vahetad ,puhkama peab ka. :cool:
  5. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    No kui just hella black tagumised tuled kuskilt näppu jäävad.Oleks huvi. :roll:
  6. Ma küsiksin kuhu läheb teine juhtme ots mis õli anduri omaga ühes peaegu jookseb.Ümara otsaga.
  7. 36 euri. 8) Visakas auto, edu sellega.8)
  8. No nii sain oma kummi kotti kätte ja õli surveanduri ka,see oli asendatud lihtsalt poldiga. :roll: :?
  9. Need tuled on ajutised pole vitsinud org. tagasi krutida aga mul isegi välimuselt meeldivad rohkem.Veljega olen ise väga rahul org ei tule sina alla kunagi kui siis ainult talveks aga tõenäoliselt see auto talvel ei sõida. 8)
  10. fotoshop :roll: tahad selliseks teha ,päris hea.
  11. Päris koos veel sisu siiski pole kelladel plastikust katte veel puudu.Juhi iste on peaegu koos allumine külje katte veel paika ja iste sisse . 8)Siis läheb küll sõbra pesulase puhastuse .Ah ja rool ja käigukangi nupp ka rutsi käes nahatamises .
  12. Vasta viitega Jep. Nii ta peaks olema jah, et alates kuskilt 87a. algusest said nii öelda uuendatud Motronic-pritsungisüsteemi. Sellest momendist on ka 2,5-ne M20B25 125kw, edasi pakuti ka ilma katita versiooni nii-öelda ECE varianti, siis on masina lisavarustuse lehel kood 200. Ära tunneb ka selle järgi, et mootori pöörete ja nurga jaoks on vaid üks andur ja ajul juba kolmerealine pistik. Jäme kaheraudne tagapütt tuli ka väidetavalt siis koos uue tüübi mootoritega. Puudutas see siis 320i,325i ja alates 04/87 ka 325e BMW-sid. Suht huvitav ongi viimase otsa 325e mida pakuti pre ja faseliftina kuni 12/87. Näiteks 90-nda aasta Bedriebsanleitungis(auto kasutusmanuaalis) pakutakse 320i sedaani,touringu ja cabrio ECE-versiooni mootori- ja sõidukuluandmeid. Wink Lugesin juba ammu seda aga eixxi mootoril on ka uuem diagnosti pistik mul aga vanem.Sellist koodi ka ei leidnud lisa lehelt nagu 200.Seega eeldan et ARK näppukas.Esimesel lehel on UM lisa leht olemas. :roll: Passis aga on selgelt kirjas nii :roll:
  13. Kati ei ole minul sammuti aga passis on 125kw ja passis on aasta arv ka 01.01.87.huvitav sellisel päeval peaks igasugune auto pood suletud olema. Um väljavõtes aga 14.10.86 a.Ma arvan et sealt see jama tuleb..Katita varjandil siis126 peaks olema või?Ma isegi ei mäleta mis mu 10a tagasi oleval autol passis oli . :roll:
  14. Must veel mustemaks.
  15. hiis vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tavavedru või sportvedru mul peaks vanamehel üks tavavedru vedelema kui meeles seisab siis neljapäval mõõdan ära. :roll:
  16. Tänud .Täna sai siis kõrvalistuja iste ka paika sätitud. Vaja oleks siis seda plastikus pulka mis hojab pardakat kinni eixxilt sain ühe aga enda omal see puudus.
  17. Kas need on sul veel auto all või? Pilt vedrudest .25e.
  18. Passis on igatahes 125kw.Ega nad mootori juures midagi muutnudki.
  19. Eee esimese korraga läks ilusti kohe kinni aga ukse poolset nurka tuli vahe nendest ime kruvidest ülles poole sätida muidu jääi sealt vahe sisse.
  20. Pardaka luuk ka nüüd küljes .Tänud siis eixx-ile korraliku luugi eest .Taha sai uued klotsid ajutiselt pandud kuna vanad olid täitsa otsas.Tegemist jagub veel.Ühe supordi pealt puudub siis see plekkist asjanud seal kui kellelgi pakuda oleks huvi.
  21. Ma ei näe küll mõttet sellel asjal.Siis tere tulemast laiade rehvidega siia Tallinna kausis teedele seiklema. 8)
  22. Töö on super hea, auto saab ka päris hea kindlasti.
  23. Hea strut.Selliseid veel liigub kuskil. :roll:
  24. Õlituled poleks ka raske ära nullida . :roll:
  25. Alltpoolt sai siis seel viisil tehtud . Tuled sai siis puhastatud vanast toonist . Proovisin siis kuidas ka teisugused tuled istuvad. Paar puhta auto pilti ka siis.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.