Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Gta juba postitas selle auto siia siis oli see ainult mobiles myygis nyyd siis juba rootsis v6i on see norra kroon. kiiresti l'aks kyll eks nende jaoks on hind ka rohkem vastuv6etavam.
  2. No kui ta ise ka ehitab ehk siis kestab kauem kui eesimese kurvini.Edu mis siin ikka ja paksu raha kotti sammuti. Pilti ma nüüd küll ei näe aga ehk see kehva neti viga.
  3. Ilus sinine värv,kapslid pole velgedel, siis oleks nagu maasikas. Sul mingi üllemineku flansi süstee seal velgede. Vahepeal 4x100 all ja nüüd 5 poldi kinnitus.
  4. Üks velg vajab kindlalt sirgestamis ja teised pean veel pingist läbi laskma et veenduda kas sirged.Rehvid on küll kõik terved.
  5. Ma juba kiikasin mobile aga puhkan mingi aeg rullist ja tegelen vähe 7 korrastamisega.
  6. Täna käisin siis lammutamas juba .Eemaldasin lisad ja kartei ning õlivõturi jäänused sai eemaldatud sammuti. Mootori proovin pühapäevaks käima saada. Siis katkun kere paljaks aga sellest ennam asja ei sa nii et tõenäoliselt osadeks ikka. Koht siis kus kogu jama ka muidugi juhtus!Õlirada ilutseb siiani seal.
  7. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Normalsed multika tegelased ,nagu 6ldud juba klipis a'itah mees et ylles 'aratasid :P
  8. Huvitav et need vin tabelid ei suuda mu auto kw ära määrata aga sellel ilusti 125kw kirjas. Lõin enda oma ka sina Tiitu antud linki sisse ja bmw clubis olev ning Um oma näitavad huvitavlt mu autole ei mingit kw, kõik näitavad 0kw.
  9. Mis asi see punane on su venna juhiakna peal? Batmani maskid ette!!!
  10. Mis mõõdus velg on suuruselt 16 we?Paistab päris sarnase veljega olema mis mul all oli aga kuidagi hõredam tundub .
  11. Huvitav et nad aku ette on j'aatnud ning mis selle pagasis oleva k6rgenduse p6hjus on ?
  12. On see Yltse nahk ,nahal ei tule niimoodi osad lahti see saab olla ainult tehisnahk mis kanga pealt niimoodi eemaldub ja selle elu iga pole pooltki nii palju kui 6ige nahk. ^igel nahal pole kangast all yltse .
  13. Kas vaja on 2 komp? 1 Oleks aga pole Eestis praegu ise . 1Komp maksab h2. 27 eur.
  14. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    H2 ja UM.Minu teada ainult.Mina ostsin 3 a tagasi siis maksid ylle 40 eur 2tk Um. H2 saad aga praegu 12,61 tk. V'alja n'aevad siis sellised alguses . kood on siin siis
  15. Miks sul need nipukad seal stange kyljes on ? Hoiavad stange nahka kinni we? Kui sul klambreid pole siis mul neid peaks olema .
  16. Aasta arvuga on küll mingi jama pre. see ju pole.
  17. Ei tea ei oska 6elda kas k'ais v6i ei ? Eks esimestel aastatel teeb ennamus oma esimese avarii ,s6nusiin 'ara vist kui kunagi poissile r'aakisin seda.
  18. Esimene stange sai kannatad aga see on parandatav,mul tagavara ka olemas .teised on ok .Tagumise stange juhipoolne osa kus on see eraldi plastikust nurk seal metalli otsas see on ka muljuda saanud aga lisa on terve. Tuled on ka kõik terved see on küll ime. Karteri põhi teeb rohkem muret ei jõudnud vaadata kas pumb on seal alles või ei . Õliandur tolknes seal küll ,kui see ka läinud allt siis on seal muudki ära murtud .
  19. Eks pundis ja viidisena ikka ,siis on meri p6lvini ju inimestel ja v6imeid kasv6i m'agesi liigutada? Poleks ise ka ootanud sellist k'aitumist poissilt
  20. No tuju on küll 0.Poissi ootavad ka veel parajad jamad sellest sõidust lubadest on kindlasti ilma ,aga noh eks tähtis et inimesed kes autos olid jäid terveks.Muidu oleks ikka paras jama koos. Aga kellelgi 4 ei olnud nii palju aru et sellises olekus mitte sõitma mina ,see teeb küll kurvaks. Tehnikaga on selline lugu et karter on allt läinud ,jahutus süsteemis on vedelikud sees ,polnud aega rohkem eriti uurida ka kuna viimane puhkuse päev ja pean ãra ka just minema ning viimasel päeval sellise jamaga polnud arvestanud. Eks 2nädala pärast vaatab mis saab läheb osadeks või ei. Kerest on kooras ainult tagaluuk .
  21. Käskisin poissil auto maale viia,kuna oli minemas sina nagunii,aga noh noored ei kuula ju ikka vaja teha kõik vastupidi . Eile hoomikul veel viimne pilt kui terve oli. Ning õhtul kui gaarazi lüükasin.
  22. Pean siis kirjutama et selle autoga on asjad ühelpool. Arvasin et ma ei pea kungi sellist teema lõppu tegema aga nagu öeldakse ,never say never .................. Suured tänud MAGNUSELE abi eest Kosel.
  23. Siis kui ta seda raha soovib peab veel 1500 sina invest. et see 2400 saada.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.