Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Hm kas tagumise ukse kaotad ära siis we ?
  2. Mis madaldusea tegu on?Ees ja taga.
  3. Küünlaid 6tk.mis hind oleks.325I 87aEsisilla kompl.hinnd.
  4. Tel nr .sooviks .Tooksin selle käigukangi nuppu ära.
  5. Minu oma tehti korda Pärnu mnt politsei maja juurest ülle tee diagonaalis asuvas DP-hp salongis Pärnu mnt137 see siis nagu Bochi esindus on teisel pool maja.Muidu on Kohila tn.aga aadres on miskipärast Pärnu mnt.137.Streetrace foorumist mingi vend seal tööl.Materjal siis sellel lisal selline et ei allu sulatamisele.Mul oli päris korralik pragu seal sees ja maksma läks 1000kr. aasta tagasi.Võta stange kaasa või siis pilt,sul väiksem pragu mul oli teisel pool ja sama koht aga alla välja.
  6. Kena pill mis muuud edu .
  7. Siis ma arvan et ok.Kui jäigemad vedrud panna siis istuvad sõbrad nagu naela kasti peal arvestades meie teeolusi. :roll:
  8. Kui inimesd taga istuvad siis on norm.Kui madaltatud vedrustusega 3 inimest taha istuma panna siis on vist rattad koopas .Kui kahekesi kulged siis küll laseksin madalamaks. :wink:
  9. No lõppuks ometi saab selle paari aastase tolmu summutist välja 8) 8) 8)
  10. Ootame siis huviga. :roll:
  11. Ma ei kujuta ette seda peab Um küsima mida paganat nad selle all mõtlevad et see loetelus sees on kas siis kõigile ei tehtudki we ?Ei tahaks hästi uskuda aga pagan seda teab ehk Itaalias ei tehta.
  12. 311 on elektriline peegel paremal pool.Vanasti oli näed seegi lisa et said kõrval autot paremalt näha. 915 Põhja rooste kaitse ,aga ju siis on eelmised omanikud vahepealsed määrimis hooldused autol tegemata jäänud kuna päris roostes. :? :roll:
  13. UIm ,uimeks need stanged viskasin mina küll suure kaarega metsa kui selline sull seal on .Aga maitse asi. Muidu paistab päris ok olema pole kõige hullem,kõik on parandatav.
  14. Taha kõksu saanud vist jah.Minu 87a .võreldes on ikka päris hästi säilinud kõrvalistuja poolne põhi.Ma võisin mõlemad jalad kohe mootori ruumi lükkata.Ennam küll muidugi mitte 8) .
  15. Vaatasin endakäiguangi nuppu siis ja see vähe teisugune .Nahk läheb otse nende käigu vahetuse piltidega plastiku alla.Kas sellise ka valmis meisterdad.Tooksin selle sulle ükspäev.
  16. Ma olen sõitnud kogu elu esimeste udukatega päevatulede asemel,pimedas mõlemiga.Siiamani pole küll ükski ment selle pärast tülitanud,seda siis juba 18a.
  17. See on Martinlaksos Victi tee ääres sisse hoovis.Lähen ise ka ükspäev soome ja sealt mööda siis ehk teen paar klõpsu .Sorry et sinuu auto teemas see kõik nüüd ,hiljem võib selle kustutada . :?
  18. Normalne liikur.Vähe kõrge aga mis seal maal ikka neid vagusi siise ajada selle autoga.Vähemalt pääsed normalselt liikuma ja pehmem sõita ka arvatavasti. :wink:
  19. Kui soome satun siis ehk.Need isendid istuvad ma arvan veel praeguseni seal.Võin sõbral lasta läbi mina ja vaadata mis seis on.Või siis joonistada. :wink:
  20. Kui saladus ei ole mis hinnaga sa selle soomest soetasit ma siin satusin ka kunagi mingise väiksemat soorti auto aeda kus oli 3 E-30 üks oli scnitser ja 2 M-3 ühel mootor lajali juupidena kaasa ja värvimist vajas samuti..Hinnad olid ka päris vihased 3000e.oli siis see lajali mootoriga.
  21. Tagumisest alumisest osast paremat pilti sull vaja et oleks parem ettekujutus sellest tagumisest osast. 8) võtta kui up.
  22. Korralik auto ,soetasid selle arvatavasti väljaspoolt Eestit või liigub sellises korras E-30 ka veel Eestis. 8)
  23. Pagan unustasin juba täitsa et siin ka väikse tellimuse esitasin .See alumine on küll aga kas ülleval ka veel mingi rõngas pean uurima kas see alles,
  24. Meenutab vähe minu auto põhja juba aga see peaks ka suve lõppuks keevitatud saama.Edu siis tõesti .

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.