Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Kas v'andal on see plastik ka sul katki we? Need plastikud ju eraldi osad mille saad enda vana alles j'atta.
  2. hiis vastas valgma teemale, kohas Varuosad
    Ma nyyd ei oska 6elda kas diisli tankimis toru on teisugune kui bensuka oma aga kui pole siis oleks pakkuda liivapritsis k'ainud ja happevannist l'abi loputatud .Asub Tallinnas 20 eur.
  3. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    See maitset ei rikku :rolleyes:
  4. Polstridel on aknavända augud sees .
  5. Ok. Mul on yks ilma avadeta p6ll aga kui seda org. vaatasin ju siis peab olema . Sellest ka ostu soov ehk tolkneb kuskil kellelgi.
  6. Otsin põlle nagu see siin pildil on.Kuna M-tech lisa sees on ka need avad millest siis õliraadikas õhku saab.
  7. Arvan ikka et need emmaldati peale priitsi ise lasin ka vanade laagritega priitsida siis ei pea seda laagri osa kattma ega kaitsma kuidagi.
  8. Väikeste nr pärast pean jah pagan kogu aeg kalendri ette marssima et näha mis päev on.
  9. hiis vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Mairo kutt tema töö hoovis ja vaatan et sul paar maja edasi ka mingi hõbedane kuupe seal seisab veel.
  10. Auto kiletamise oma on küll, aga naha kaitse vedelike hindadest ja töö hinnast.Ma ei leia
  11. Tänud siis detailide eest.
  12. Baltic boldist sa täpselt selliseid ei sa.Ĺäbikäidud tee juba würth-il on aga see müüb ainult firmadele. Neid seib kaelas kruve saab ainult auto osadega tegelevast firmas või esindus ning h2
  13. Hea on see välja näinud küll kogu aeg ,ilusad pildid.
  14. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Jama siis ,rehvid läksid müüki siis we? Seal oli vist 3 autot üks neist rull ,mis oli ukse taga mingi aja pärast.Aga noh selline on juba kord elu kedagi ei sa usaldada.
  15. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    MYAZ sa oled siis ehk üks nende gaarazide omanikest we,milles ta neid rulle lammutas? Mingi rendi rahad õhku jäänud we?
  16. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mul pole kyll yhtegi paha s6na 6elda Siimu kohta kuigi olen t'aiesti v66ras teema jaoks .
  17. Lenso kärjele mingi soodustus ka on we?Soomes liiguvad 600 sul pea 800 .17 tollised.
  18. Hm oleks huvi aga palju sul neid on? Kontakt nr?????
  19. Kas ainult puhastamisega ei lähe valgemaks või on roostes siis nii palju.
  20. Lasid värvida uuesti ja eeltööd ka teha we? Palju selline lugu maksma läks.Ps leidsin selle sablooni ka ülles keegi pealinnas vahest ei käi saadaks ära kui tagasi tulen .
  21. No jäätan meelde mihkel.Trax pilti oleks vaja sellest vähesest roostest kui valsi vahel siis pole huvitatud.
  22. Huvitav et kiire sul sellega aga tel nr oled kiiruga unustanud lisada vist.Oleks pakuda see pumpja taseme andur linnas.Hel 56909675.
  23. Ma küsiks kelle juures sa klaaskuuli pritsimist tegid ja mis hinna klaasis ? Värv on mõnus.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.