Hüppa postitusse

hiis

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. Järgi lähed siis võid minu kere sina tööse seebida .;-)))))
  2. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Seda et 2 t'ahendaski et pea ainuke .
  3. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Jaanuariga on varsti näges juba ,loodan et pea ainus pre ei satu siis Jaanuari.
  4. See siis talvel ei puhkagi nagu ennamus!
  5. Oleks ka yks pakkuda.
  6. Kuhu l'aks tegemise kui saladus pole
  7. Kui sa teemat teed v6i vastad on all seervas Lisa postitus ja k6rval kohe varjant piltide lisamine .Kui mujalt kui arvutist siis kliki sammuti piltide lisamine ja tulevad n'ahtavale ylles ikkonid , vajutad pildi kujundile ja kleebid siina aknase ja postitad.
  8. Keegia alles pakkus siin roostevaba tagaluuki touringule ,varuosade teemas.
  9. Sellelt ka keegi tykki v'alja rebinud tavaliselt l6hutakse need v'aljav6ttes 'ara ja tagasi nad ei taha ka eriti kergelt sina ahju alla minna eriti kui sina veel lisa myyra matti paigaldab . Enda omaga n'agin ka kurja vaeva et see sina ilusti tagasi saada.
  10. Puudu on sul ikka eest p'aris suur tk.enne k'aigukangi hoovastiku sealt peab koos olema ja keskelt ka muidugi see l'aheb sul pooleks juba ise ennesest. Laenasin pildi eixxi myygi teemast.
  11. Tahtsin ka kysioda et miks sell keskelt nii suur vahe sees on?
  12. Miskipärast ei näita see vin värvi koodi ,proovisin enda omadega näitab ilusti aga see ei .Toopisin siis sellese vin tekooderise mis Bmw foorumis ülleval on optionsi varjant ei avane ja täpsem info puudulik.Aga pildilt näha juba et mingi kirsipunane .
  13. V'arvus huvitaks ka mis neist korralikudest muidu kasu on nii polstrite ,istmeteja kere v'arvus v6ik olla ju .Pildid oleks veel parem .
  14. panen siia ajutiselt pildi ,siin suurem ehk.
  15. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kas ma olen midagi maha maganud we? Paar päeva veel ja mul pole kalendrit ennam seinal. Uue mingit maksmise süsteemikat pole ka silmanud või need pildi valisime kellegi mu jaoks.
  16. Mis võrk sul seal keskmiste õhu avade ees on ?
  17. Esimene pilt oleks idealne selle aasta jaanuari kuu pildiks ,vaata et siis järgmisele saab.
  18. Neid nina taevas aetakse suurte mootoritega Bmw-del ennamasti 750 ei taha muud moodi see v'alja tula .V'ahemalt nii on nad saanud kui sirgel maal ei tule.
  19. Kuidas roostega lood on?
  20. Jah oleks pidanud kohe nii tegema oleks nii mõningi närvirakk alles jäänud.
  21. hiis vastas 74viis teemale, kohas Vaba teema
    Asi kisub juba mingiks rullide varaste j6uguks we?Keegi on avastanud mingi raha teenimise v6imaluse kuidagi sellisel moel ja kui ei 6nnestu siis tahab oma pettumust vist omanikule kuidagi n'aidata vist.
  22. hiis vastas 74viis teemale, kohas Vaba teema
    Kutid ei viitsinud vist jala kooli minna ,mis seal lähedal on. NORMAALNE vähemalt leiti enne ülles kui päris ära oleks rüüstatud.
  23. hiis vastas Varblane teemale, kohas Varuosad
    Esimese kapotti kronsat mõtled we?Oleks olemas .
  24. hiis vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Jube hea suur paagas selle eest!
  25. Mind huvitaks ka mis saanud on? Mis trikkiga sa selle auto sina keretöödese said kas peab ise kohapeale rääkima minema või tutvuse teema ainult?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.