Kõik, mis hiis postitas
-
Väike istumine Tallinnas koos klubilistega.
Pagan vaatasin veel Novembri kuud aga sellegi poolest olen siis ka tööl.Ma saan palka 20 alles
-
Väike istumine Tallinnas koos klubilistega.
No nädala sees kohe kindlasti ei sa ja 12 olen ka tööl pole näed kunagi isegi neid kolmapäevaseid üritusi külastanud kuna see on täpselt see päev kui saaksin tulla vist ainult puhkuse ajal ja seda on ainult kord aastas.
-
M: E30 325 125kw kupee 88a.
Veljed müüsid maha we?
-
M: BBS RS 16x8 4x100 kuldsed/poleeritud veljed + rehvid
Kui rehve ei sooviks mis siis hind oleks?
-
M:crystal black fachlifti tagumised tuled.
Müüdud .Lukku.
-
valuveljed 17" 4x108.
Kas neid nagu teiste auto vidinate all müüma ei peaks pole ju Bmw auguvahega veljed.Kui nad siiski 4x100 pole.
-
Lobamokkade rubriik
Ma olen võtmed koos 3a.lapsega autose jätnud ja see suutis kesklukkustuse nuppule vajutada mis asetseb käigukangi taga 7-sel ja mina ei saanud siise ja laps ei saanud aru miks teda välja ei võeta .Meelitasin teist tükk aega elektriakna nuppule vajutama.Aga ega ma ei õppinud veel sellest veast teinekord jäätsin veel auto käima ja magava lapse autose tagasitules sama jama jälle,siis pidin varu võtme järgi minema kuna teda ei huvitanud apsolutselt see et uksed kuidagi lahti tuleksid.õnneks ei olnud kaugele vaja minna ainult 2km .koju.
-
M:E-21 tagumiste tulede paar.
- K: Tuled 2
Jänx palju siis org Hella ka maksab ja kus kohast sa nad ostsid- M:crystal black fachlifti tagumised tuled.
Broonitud reedeni.- M:crystal black fachlifti tagumised tuled.
Müüja siis tagatuled, välimuselt nagu uued,kasutatud vist ei olle.Hind oleks 65eur.Tel nr 56909675- K: Tuled 2
Kui soov siis selliseid võin aidata seebida. http://www.schmiedmann.fi/3_sarja/E30/Varusteet_-_lisalaitteet/Valot_ja_vilkut/sivu1.htm#201- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ilus ainult sellest ei sa aru mis kuradi pärast see armatuurlaud sellise tuning vaibaga ülle on tehtud on?Oleks võinud nahaga teha.Kas udukaid pole või on need mingid õhuavad seal neil.- K: Tuled
Mille müüjat keegi kätte ei sa we?- M: Kollast kilet tulede katmiseks, Nüüd olemas SMOKED kile
Mõtetud müüjad tel nr ei viitsi panna ja emaile ka lugemas keegi ei käi. :angry:- Kuidas saab laadida fotosid foorumis teema juurde?
Vajuta rohkem võimaluste nuppule selle kasti all kuhu teema kirjutad ja seal värvilise A ja vigurinäo all on väike pildikevajuta sellele ja siis saad pildi panna mille oled alla laadinud imageShack või kuskil mujalt.- M: Kollast kilet tulede katmiseks, Nüüd olemas SMOKED kile
Ma sooviks siis smoked kiledele 4x14 ja pre udukate jagu sammuti 2x100x180- Lobamokkade rubriik
Nagu traktorit vanasti käima pandi,vana kooli vend. :D- Paljud teist sõidavad talvel rullidega?
Minu oma seisab talvel kas gaarazis või kuskil remondi töökojas.Praegu veel väljas.- M: odavalt Pre-facei osad.M-tech 1 lisad.
Keegi selliseid asju ei soovi Täiesti uued ,pole autos olnud.U Juhi oma . Kõrvalistuja oma. Tagumine- K: mingi asi puudub pardatsjokil...
Pagan kas facel ongi selline mega auk seal plekki kohal .Aga müra summuti see on hea mõtte,prel seda ei ole.- M:E-21 tagumiste tulede paar.
- K: mingi asi puudub pardatsjokil...
Nende piltide järgi on sul uut armtuuri ka vaja.Mis valged laigud need seal on ?Plastikust kinnitused on külgedel selle üllemisel plastikul midagi ülle mõistuse rasket pole seal.- M Azev Typ A 16"
Ma annan siis aluuminjumi hinnast nati rohkem.- Lobamokkade rubriik
- K: Tuled 2
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus