Kõik, mis hiis postitas
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Järgi lähed siis võid minu kere sina tööse seebida .;-)))))
-
Lobamokkade rubriik
Seda et 2 t'ahendaski et pea ainuke .
-
Lobamokkade rubriik
Jaanuariga on varsti näges juba ,loodan et pea ainus pre ei satu siis Jaanuari.
-
320i (m20b25) '90 risto21
See siis talvel ei puhkagi nagu ennamus!
- O: kojamehehoovastiku
-
316 '90 - Kalev
Kuhu l'aks tegemise kui saladus pole
-
Pildid foorumisse
Kui sa teemat teed v6i vastad on all seervas Lisa postitus ja k6rval kohe varjant piltide lisamine .Kui mujalt kui arvutist siis kliki sammuti piltide lisamine ja tulevad n'ahtavale ylles ikkonid , vajutad pildi kujundile ja kleebid siina aknase ja postitad.
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Keegia alles pakkus siin roostevaba tagaluuki touringule ,varuosade teemas.
-
316i 141kw kupee '91 - TenZki
Sellelt ka keegi tykki v'alja rebinud tavaliselt l6hutakse need v'aljav6ttes 'ara ja tagasi nad ei taha ka eriti kergelt sina ahju alla minna eriti kui sina veel lisa myyra matti paigaldab . Enda omaga n'agin ka kurja vaeva et see sina ilusti tagasi saada.
-
Puudu on sul ikka eest p'aris suur tk.enne k'aigukangi hoovastiku sealt peab koos olema ja keskelt ka muidugi see l'aheb sul pooleks juba ise ennesest. Laenasin pildi eixxi myygi teemast.
-
Tahtsin ka kysioda et miks sell keskelt nii suur vahe sees on?
-
M:Osasid e30ne küljest
Miskipärast ei näita see vin värvi koodi ,proovisin enda omadega näitab ilusti aga see ei .Toopisin siis sellese vin tekooderise mis Bmw foorumis ülleval on optionsi varjant ei avane ja täpsem info puudulik.Aga pildilt näha juba et mingi kirsipunane .
-
M:Osasid e30ne küljest
V'arvus huvitaks ka mis neist korralikudest muidu kasu on nii polstrite ,istmeteja kere v'arvus v6ik olla ju .Pildid oleks veel parem .
-
M: e30 preface igasugu juppe,325e varuosadeks
-
Lobamokkade rubriik
Kas ma olen midagi maha maganud we? Paar päeva veel ja mul pole kalendrit ennam seinal. Uue mingit maksmise süsteemikat pole ka silmanud või need pildi valisime kellegi mu jaoks.
-
325IX '91 - grimes
Mis võrk sul seal keskmiste õhu avade ees on ?
-
325IX '91 - grimes
Esimene pilt oleks idealne selle aasta jaanuari kuu pildiks ,vaata et siis järgmisele saab.
-
318IT (m20b25) 1990 - Animal
Neid nina taevas aetakse suurte mootoritega Bmw-del ennamasti 750 ei taha muud moodi see v'alja tula .V'ahemalt nii on nad saanud kui sirgel maal ei tule.
-
M/V: Honda Prelude 1991 2.0
Kuidas roostega lood on?
-
320i sedaan '86 - MaxofSix
Jah oleks pidanud kohe nii tegema oleks nii mõningi närvirakk alles jäänud.
-
ÄRANDUSINFO
Asi kisub juba mingiks rullide varaste j6uguks we?Keegi on avastanud mingi raha teenimise v6imaluse kuidagi sellisel moel ja kui ei 6nnestu siis tahab oma pettumust vist omanikule kuidagi n'aidata vist.
-
ÄRANDUSINFO
Kutid ei viitsinud vist jala kooli minna ,mis seal lähedal on. NORMAALNE vähemalt leiti enne ülles kui päris ära oleks rüüstatud.
-
O:E30 juppe
Esimese kapotti kronsat mõtled we?Oleks olemas .
-
Lobamokkade rubriik
Jube hea suur paagas selle eest!
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Mind huvitaks ka mis saanud on? Mis trikkiga sa selle auto sina keretöödese said kas peab ise kohapeale rääkima minema või tutvuse teema ainult?