Hüppa postitusse

tseehaa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis tseehaa postitas

1. Ma olen ostnud sellisest kohast nagu eparts.ee Tundub hea suur valik olema
  2. Kahju aga kui osadeks läheb, siis anna teada. Tagastanget tahaks saada.
  3. Vaatasin garaazist, et neid õigeid stange liistu nurkasi mul kahjuks pole. Aga muidu värv peale ja väga hea.
  4. Kus kohas Tallinnas saab velje keskava suuremaks lasta treida?
  5. Tahan uut jagaja kaant ja rootorit osta aga valik on suur ja hinnad on seinast seina. Kas kõlbavad ka kõige odavamad või ei tasu neid osta?
  6. Kud kohas keskavad suuremaks lasid treida ja mis maksis? Ma peaks enda veljed ära laskma treida, siis saaks alla panna.
  7. Auto on 5+ 8) Aga räägi palju plekude laiemaks keevitamine maksis, kas flantse kasutad ja kas lasid keskava suuremaks treida?
  8. Milline see välja näeb?
  9. Mis uus ja kasutatud radikas umbes maksab? Mootor m20b25 126kw.
  10. Eile sai esimene proovi ring tehtud, päris mõnus oli 8) Ja eile ostsin ka uued veljed mida olen juba ammu tahtnud 16 tolli Opeli plekkveljed.
  11. tseehaa lisas teema, kohas Veljed - Rehvid
    Kuna ostsin endale suuremad veljed, jäid need üle siis. Tegemist korralike ja ühtlaselt kulunud suverehvidega. Tootja on Fulda ja mudel Attiro. Mõõdud 195/60 R14. Mustrit on piisavalt, et üks suvi vabalt ära sõita. Hinnaks oleks 20€, aga sobib ka vahetus flantside vastu. Telefon 56 99 77 05.
  12. Aga kui lae kompu ei tööta, siis näidiku plokis Check ka ei tööta/vilgu?
  13. Ei tea seda velje värki hästi, nii et selline küsimus tekkis. Kui ma tahaks alla panna Opeli velgi mille ET on 37 ja keskava 56,5, siis kui paksu flantse on vaja et offset normaalne oleks ja kuhugi vast ei käiks? Ja kui panna flantsid, kas siis velje väiksem keskava jääb segama või on vaja suuremaks treida keskava? Ja check controli kohta ikka veel küsimus, mida kontrollida kui see ei tööta? Kaitse on terve.
  14. Hallitus tekkis eelmises garaazis kus puudus ventilatsioon, uues garaazis seda probleemi pole :wink: Tagumisi velgi on neli jah aga need laenatud sõbra käest, kuni endale veljed saan
  15. Päris palju aega jälle möödas jälle Nüüd siis lõpuks mootor korras, uus kaas peal ja lisaks vahetatud veepump, hammasrihm, õli ja kõik muu kaasnev. Aga selgus et radikas lekib, eks peab uue leidma millalgi. Salong on täiesti koos, pole perfektne aga eks järgmine kord oskan paremi teha. Salongi ventikas ei töötanud alguses, proovisin sõrmedega liigutada katte vahelt aga ei liikunud. Täna laiali lammutades proovsin käega ka keerata ja õnneks hakkas liikuma ja täitsa töötab ventikas. Aga millegipärast ainult number 4 asendis. Milles viga võib olla? Check control ei tööta, ei näidikuplokis ega ka laes. Kaitse on terve, keegi oskab midagi soovitada mida kontrollida? Väljast on veel nipet näpet teha: esituled põlema saada, õiget värvi bena luuk leida, plekkveljed leida, tagastange külge panna, pagassi hing kere külge tagasi keevitada, sumpas auk ära parandada ja korralikult kinnitida kere külge jne. Täna lakkisin tagatuled ära igavusest, päris hea jäi
  16. Nägin just Liival seismas, veljed sobivad päris hästi
  17. Tüütan jälle, aga ega ei jäänud istmete vanu katteid alles?
  18. Riie ikka alles? Nahaga näevad muidu päris head ja mugavad välja 8)
  19. Mul on kupee istmed, kas see muudab midagi? Kas 195 laiusega rehv on paras originaal 14 tolli plekkveljele? Järgmine nädalavahetus panen salongi lõpuni kokku ja läheb kap rem plokikaas peale lõpuks
  20. Sain juba kõik jupid Siimu käest. Salong peaaegu koos ka aga ei saa aru kuhu turvavöö otsad kinnituvad :?
  21. Plokikaas on tegemises ja varsti peaks täiesti korras olema. Täna käisin garaazis ja vahetasin esitiiva ära korraliku esitiiva vastu. Pagassi luugi panin ka külge aga luugi hing on kere küljest lahti tulnud. Ilmselt vajab keevitust. Tegin ka nimekirja mida oleks vaja, et salong kokku panna: -Uksepaku liistud ja mõned tüüblid -Kindalaegas -Check kompu (ja must laepaneel) -Katuseluugi vänt -Uksepolstri tüüblid -A piilari katted -Käigukangi nahkkott -Roolialune kate -Kummimatid -B piilari katete tüüblid -Esiistmete kinnitus mutrid Võib pakkuda neid vajaminevaid juppe, hea oleks kui saaks kõik või suurema enamuse korraga
  22. No ma oleks kasvõi mõne terve jupiga rahul, minu Istmed on päris räbalad. Kui niisama üle jäävad need siis võiks mingi sümboolse summa vastu vahetada. :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.