Hüppa postitusse

tseehaa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis tseehaa postitas

1. Müügis (vist) delphin metallic värvi kapott. Pealt vajab värvimist aga seest on kena ja polster on terve. Rooste on ainult kerge pindmine. Hind 20€ ja asub Tallinnas. Telefon 569977O5.
  2. Keermepikkus 35mm, läbimõõt 12mm. 16tk, kokku 15€. Asuvad Tallinnas, telefon 569977O5
  3. Rehvid pastlad talvekad aga õhku pidasid. Velgedel on mõlke. Sobivad seisvale autole ajutiseks kasutamiseks näiteks. Asuvad Tallinnas, Nõmmel ja ühendust saab PSga. ÄRA ANDA TASUTA!
  4. Auto läinud, teema lukku. Kui uus omanik tahab, võib teemat jätkata.
  5. Vahepeal masin seisis kuna kasutasin uuemaid autosi ja lisaks oli üks lõdvik puru. B osa tarneaeg oli 2-3 kuud ja A osa nädal. Eile sain lõdviku kätte ja sõitsin veidi ringi Lisaks vahetasin juhiukse piiraja ja järgmine nädal paneb sumpa pütile puudu oleva vitsa külge.
  6. Oleks vaja sellist lõdvikut nagu pildil punasega märgitud, soovitatavalt Tallinnas.
  7. Veljed pärit siit: http://www.rehvid24.ee/products/wheel/218 Aga mina maksin nende eest 8€ tükist, praegu on nad kallimad. Lisaks tuli veel keskava suuremaks treimine umbes 20€ (ei mäleta täpselt).
  8. Touringut on vaja jah, aga e30 touring ei meeldi kahjuks absoluutselt. Nii et vaatan midagi uuemat ja kindlasti peab olema universaal diisel automaat. Universaali on vaja tööalaselt ka hädasti viimasel ajal. Aga muidu varsti pesen auto puhtaks ja teen mõned pildid ka siia teemasse.
  9. Kuna perre veel lisa tulemas siis on vaja suuremat autot. Seega on mu auto kahjuks vaikselt müügis. Alguses ainult siin teemas.
  10. No eks ma siis järgmine kord tean kui juhtub jälle
  11. Vahepeal tehtud asjad: Tagasilla tala puksid Diffri õli (Castrol) ja puks Mootoriõli suvaline kuna polnud siis rohkem raha Uus aku Uued kasutatud esiamordid ja üks vedru Peaaegu uued rehvid plekkvelgedele peale Pluss igast pisisvidinad sees ja väljas Umbes kuu tagasi pidin Balti Jaamas hommikul kell 8 küljeklaasi sisse lööma kuna võti jäi autosse. Loodetavasti nädalavahetusel saab uus kätte ja külge.
  12. Olen nüüd kuu umbes kuuaega sõitnud ja teha on veel palju, et hea oleks aga sõita on mõnus! Ma olen mitu aastat uute autodega sõitnud aga selle rulliga on sõit ikka puhas nauding. Tegemist vajavate asjade nimekiri: Mootori ja diffri õlide vahetus Salongi ventikas külge Uued esisupportid, kuna vanadel läksid õhutusniplid puruks Bensiini luuk, hetkel puudub üldse Kogu käsipiduri süsteem uus Plokikaane poltide üle pingutamine Ja veel Check Control näitab valesti, et osad tuled ei põle ja jahutusvedelikku pole. Mida ja kuidas kontrollida?
  13. Üle pika aja on jälle midagi toimumas. Naine hakkas mõni nädal tagasi rääkima, et mis see bemm niisama seisab, tee korda! Ja kuna endal pole aega/vahendeid/oskusi kõike ise teha siis läks bemm sõbra juurde kes vaikselt teda elustab. Sõber tegi tagasivoolu korda, nüüd saab täitsa sõita Suurematest töödest on veel piduritorustik ja sumpa korda teha pluss nipetnäpet väiksed asjad ja saab paari nädala jooksul ülevaatusele sõita
  14. Palju materjal maksab, et uus tagasivool panna? Ja kui juba vahetada siis võiks ju kütuse pealevoolu ka uue panna? Kui raske või aeganõudev see töö on?
  15. Mõõtsin kütusesurvet valesti, tagasi voolust rõhuregulaatori juurest. Palju tagasivoolus surve olema peab? Kell näitas üle 6 bari. Võtsin kütusepumba katte ka maha, sest tahtsin tagasi voolu läbi proovida puhuda aga ma ei teadnud kumb on õige voolik. Päris päris roostes oli kogu kupatus seal paagi peal.
  16. Tänud, eks ma homme lähen garaazi ja uurin neid asju lähemalt.
  17. Ega foorumi kaudu auto korda ei tee aga küsin ikka abi, äkki veab. Mootoril on küttesegu eriti rikas, summutist põhimõtselt voolab bensiini välja. Jagajakaas, jagaja rootor, küünlad, temperatuuri andur on uued. Õhulugejat ja küünlajuhtmeid olen proovinud erinevaid. Kui küünlad puhtana külge keerata, saab mootor töötada ca 10 minutit kuni välja sureb kuna küünlad nii märjad. Mootor puterdab tühikäigul kergelt ja vaikselt meelitades läheb pöördesse. Kõrgetel pööretel töötaks nagu normaalselt. Ilma õhulugejata töötab mootor tunduvalt paremini. Uus lambda on külge panemata, sest ei jõua vana lahti keerata. Kas vana lambda võib nii palju mootori tööd mõjutada?
  18. Hetkel veel mitte aga juba järgmine kuu pean sõitma.
  19. Täna sai auto hilinenud jõulukingi - uue radika. Aga Nissensi pakist tuli välja Behri radikas millegipärast Muidu olen tuled korda teinud ja igast pisi vidinaid ostnud ja külge keeranud. Tagastange ostsin ka ja sellele on vaja liisut kinnitusi. Velgede keskavad sai suuremaks freesitud ja peale run flat Continentali naelad.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.