Kõik, mis weix2000 postitas
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Võiks mootorist kah paar sõna rääkida. Millelt käigukast ja kardaan pärit on? Muidu ikka üle keskmise kena e30.
-
SÜGISKOGUNEMINE: 3. November 16.00 Sikupilli parkla.
50% autodest olid punased ja kõik autod peale minu oma facelift kerega. Poleks osanud arvatagi, et ma ainuke prefacelift esindaja. Kaheukselisi oli kah ainult mõni üksik. Pildid
-
318IT Shadowline '91 - Kert6
Esimest pilti soovitaks kalendri jaoks.
-
318IT Shadowline '91 - Kert6
Väga ilus igapäevaliikur? on sellest autost saanud. Mootorivõimsus pole ilmselt väga oluline sinu jaoks või miks muidu suunad energia rohkem punasele autole kui valgele? Valge auto kohta teemat ei tahaks teha?
-
Vedrude/amortide vahetus
Mida peaks veel koos amortidega vahetama? Kas tugilaager tuleb alati ära vahetada ja kuidas selle korrasolekut üldse kontrollida?
-
316 '88 - M-Tech
Mismoodi see madalamaks laskmine käis? Panid madalamad vedrud? Kiirelt teemat üle vaadates leidsin, et Koni sportamordid on, aga vedrude kohta ei leidnud midagi.
-
325i '90 - Krst
Kas saaksid nende asjade tootekoodid panna, oleks omalgi vaja?
-
Roolivõimu paigaldamine
Realoem näitab kuni 1986/11 ühe koodiga ja sealt edasi erineva koodiga roolilatte. Erinevad on ka tihendikomplektide koodid. Oskab keegi öelda, et mis nende erinevused on?
-
M50 mootorivahetus
Äkki paned teksti originaallingi kah siia? Tekstis on vahepeal juttu, et vaata piltidelt, aga pilte pole.
-
316 '86 - Kalmer
Mis moodi see "aku tühi effekt" väljendub? Keerad starterit siis kõik armatuurituled kustuvad? Kui nii siis viga aku ühenduses. Vähemalt mul on sedasi kui aku klemm korralikult kinni pole. Muidu kõik tuled-viled töötavad, aga starteril on korralikku voolu vaja ja siis ei toida ära.
-
Klubi koosviibimine - 24.08.06 - 21:00
Kas ka vihmase ilmaga toimub kokkusaamine?
-
K:kunas linnapeale läheb?->23.05 kell 20oo alecoq areena
Seda, et vahepeal peatus on ma üldse ei kuulnudki ja kohanimest suht vähe kasu kuna linna ei tunne :wink: Ma oleks võinud ju kellegi tel. nr kah hankida, aga kui maha jäin siis tuju langes kohe ja ei viitsinud jamada.
-
K:kunas linnapeale läheb?->23.05 kell 20oo alecoq areena
Minule lõppes antus üritus suht ruttu Kui sealt kogunemiskohast ära hakkasime minema siis jäin vist kolonnis viimaseks ja esimese foori all oli mul kohe punane tuli ja peale seda ei näinud enam ühtki e30 kerega autot. Niipalju siis rahulikust sõitmisest kolonnis :roll:
-
325i '86 - tossike
Kas tagaluuk on praegu kah värvimata? Tagaots ilma tiivata on niisamagi suht igav, sul veel märk kah kaotatud, et tagatiiba oleks pagassile hirmsasti vaja. Esiotsast pole pilte? Tavalised või luuptuled ees? Kuna külgedel ja taga spoilad olemas siis ette võiksid kah mingi lisagi vähemalt sebida. Need avad esitiibades pole kah väga ilusad asjad IMO. Kuidas summutisüsteem on lahendatud? Kust maalt kaheks läheb, kas juba kollektori juurest? Oeh ports küsimusi küll sai, aga üldjoontes see siiski väga kuri auto tundub :wink: