Hüppa postitusse

lepa

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis lepa postitas

1. Ma teises Eesti otsas ja ei hakka sõitma
  2. Noo krt suvi juba! up!
  3. Mul küll all ilma falantsita, 16" ja 8,5 laiad.
  4. Homme lähen Tartusse, toon ära kel huvi
  5. Ei ole see müümine lihtne, kõvatajaid on sitaks aga kellegil pole raha.
  6. Jah, mingit hinda on ikka vaja
  7. Mul on müügiteemas 16" laiad plekid, heida pilk peale.
  8. Polt tuleb salongipoole sisse lüüa.
  9. Vahetaks nt ATS cup võu MIM, RH vastu, peavad olema 15", kuna omal korralikud rehvid olemas.
  10. Hetkel on 205 50. Mul madaldus ka all ja käivad taga vahest vastu, hea oleks vast 205 40 või 195 40/45.
  11. Rehvidega kannatab sõita ka suvel, segu suht kõva.
  12. Olemas korralikud 205 50 15" suvekad. 70 euri
  13. lepa vastas lepa teema asukohas Probleemid
    Seda et paloonist mitte ei pihustanud vaid kuses, surve maas.
  14. lepa vastas lepa teema asukohas Probleemid
    On puhas ja olen ka teist proovinud.
  15. lepa vastas lepa teema asukohas Probleemid
    Eederiga on juba ammu proovitud, aga on ikka selline imelik susin jh, ostan ühe värske pudeli ja proovin veel. Eelnev eeder oli seisnud umb 1,5 aastad, ei tea kas ära lahtunud.
  16. lepa vastas lepa teema asukohas Probleemid
    Uuendame siis teemat Viga ikka olemas. Kuna kõike on juba proovitud/vahetatud, siis täna ikka uurisin kapoti alt ja vaatlesin, avastasin et kui töötab siis on sisselaske kolde juures susinad kuulda, just seal siibri kandis ja kui käega õrnalt kaasi anda siis läheb sisin suuremaks, kõik on nagu kontrollitud, voolikud on terved igaljuhul. Äkki teeb siiber seest seda sisinad?, see siibri seest kostub lihtsalt? Keegi võiks oma m20 kuulata, just kõrv sinna ligi panna et kas peab tegema? Aga aru ma ei saa miks selle teema algatas "helitehnik" kuigi tegelikult algatasin ju mina
  17. Ei ole katsetanud nii, kuid olen teist süütepooli proovinud. Huvitav on veel see, peale korralikku piitsutamist(mootori temp kõrgel;kuid ei kee) hakkab tühikäigul nii hullusti lonkama et lõpus jääb seisma ära
  18. Täna sai siis käidud võistlusel, 12 sõitjad ja ma kuues, krt ei tule noh, rada oli küll õudne, kargas nagu kits.
  19. mul kõik neli 8,5 laiad, on ka müüa.
  20. Suurem jh, aga väikest nii raske leida, pea võimatu, kui just hulga raha välja ei käi.
  21. Krt ilus on ikka kuigi see lisa all eriti ei meeldi.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.