Kõik, mis Turbiin postitas
-
BMW 325i 1990 - nael
- BMW 325i 1990 - nael
ega nüüd kohe aerosoolitama ei pea hakkama mainimise pärast see värvieemaldisse likku viskamine on suht hea mõte- BMW 325i 1990 - nael
oleks IC veel tumedamas toonis ka, sis ei leiakski ülesse väga ilus näeb see masin välja- 316 '88 - M-Tech
blackid on ikka ees- 316 '88 - M-Tech
- 316 '88 - M-Tech
kuradi kena näeb välja, tagumiku ka allapoole lased?- 316 '88 - M-Tech
kas pilte selles max madaldatud esiosast pole (pukside peal)- .
pole siin keegi rääkinud et ta parim auto maailmas on. see et sa e30 omanud oled, ei tee sust veel "rääkijat" mulle isiklikult see e30 meeldib aga oleks siiski võinud olla facelift- BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
väga kena masin muidu, aga idee spoileritest paneb mind küll muigama. jah, m-tech 2 on muutunud populaarseks jne aga see on maitsekas tuuning neid raskeid ja mittesobivaid klaasplast mökerdisi liigub linnapeal ikka väga palju ringi. loodame et sellest autost pahtli paradiisi ei tule. kere kõva - võta põhjamatt ülesse, sis on enamvähem teada kui kõva ta tegelikult on. ma arvasin ka algul sama.....- BMW 325i 1990 - nael
nõustun mihkliga 100%, mida te selle paari kilo võiduga saavutate? saan aru kui auto läheb ringrajale ja kaaluvõit peab olema maksimaalne ning isegi poldid vahetatakse ALU poltide vastu jne, aga....?!?! mõnele meeldib teadmine, et tal on mitteroostetav kapott - nagu mina. ostsin ka omale sparco kiirkinnitused, nüüd ma vaatan neid ja mõtlen, et kas mul tõesti mujale raha panna polnud- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Treipink olemas, eks midagi annab ikka korraldada kui ei mahu, sis tuleb käsipidur ümber teha hüdrauliliseks nagu seda on mu A6'l- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
hunnik juppe lauapeal * e36 esimesed rattalaagrid * e36 M3 pidurikettad 315x28mm * Bilstein B8 esimesed amordid(jõuavad lähipäevil) * e30 esimesed õõtsad * e38 740i pidurisuportid + Piduriklotsid (328x30mm ketastele) olemas ka 4-kolvilised brembod millele ei leia klotse. * e30 tagumised rattalaagrid * e36 tagumised piduriklotsid Puudu... * e36 pidurisuportid (325i and up) * esimesed stabika kondid * kõik voolikud-torud * käsipiduri süsteem * tagumised amordid * Stabika plastik puksid(powerflex) * Püstaku ülemised laagrid * tagumised amordi padjad + hunnik si**a veel uuemaid pilte kui eestis olen :twisted: auto seisuga 20.06.08 (käsipiduri jätsin peale, et varastel raskem oleks) Praeguseks masin seest, kapoti alt ja pagassist uue värvkatte saanud.- 320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
8)- 316 '88 - M-Tech
hea näidata, vot vaat kui suur mul on- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
nii, väike jama ja oleks abi vaja.... kui kellelgi on olemas POWERFLEX tagasilla suurte pukside mõõdud, oleks tänulik, samamoodi oleks hea kui saaks difri puksi läbimõõdu teada. ise olen hetkel asjadest väga kaugel, muidu mõõdaks ise- E30 mootorite spekid.
m20b20 rod lenght on 130mm- BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
auto edeneb tasa ja targu, nii kuidas aeg lubaba, praegu aga tööasjus välismaal... auto põhjaalune on saanud uue kaitsva kihi, muidugi enne seda sai põhi roostest puhastatud liivapritsi jõul. Liivaprits sai tehtud võimas, paak 100L liiva jaoks, kompressor mis andis 12 at, liivapritsile ülerõhuventiili külge keerama ei hakanudki, panime pimeda Ai kus võttis seda bitumenit põhja alt lahti.... niisis, pole asi kaugemale jõudnudki, kui et kõik liivapritsitatud kohad kerel on krundi all ja põhi siis uue bitumeni kihi saanud. Sillaosast on koos esisild, mille lõpplik madaldus on -115mm amortideks Bilstein B8, kõik kuluvad osad on uued. Stabikas on 21mm koos plastik puksidega jne. kõike siia ülesse lugeda ei jõua. Tagasillas muutusi pole peale selle et tulevad plastik puksid kiikedele, suured puksid on tehtud eluaegsed ehk sis alumiiniumist 8) Difri puks on ka plastik, amortideks B8'd, differ 3,64 LSD uksed, pagasi luuk, kapott, tuuletiib taha, põll, küljelaiendid ja muu selline ootavad värvikihti!!! 8) vahepeal on valminud ka koduleht autole http://www.zone.ee/mardo53/index.htm see vajab küll uuendamist aga pole võtta neid uusi pilte, töö läpakasse neid ei pannud midagi siiski leidub. ükski pilt ei kajasta praegust seisu kahjuks- BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
makk on kaitsme all, see et ta voolu koguaeg saab ei tähenda kohe et ta kaitsme all pole. kui makkidel kaitset poleks, siis oleks iga kolmas auto maki juhtmete pärast maha põlenud :wink:- 320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
mugavust arvesse võttes on asi ikkagi listi lõpus tegelt põhiline et ise rahul 8)- BMW 324td - Lauri_L
väga-väga-väga viis thumbs up!!!- 316 '86 - Kalmer
kuskandis sa täpsemalt tiirutad, oleks isegi huvi sellele pilk peale visata- 325i 24v MSEFI '85 - Mart
sama küsimus- BMW 324td - Lauri_L
mida sa sinna sis täpsemalt pritsisid kui küsida tohib?- 325i 24v MSEFI '85 - Mart
kust sa need vedrud välja võlusid?- 318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
minu vedrud ikka alles 8) - BMW 325i 1990 - nael
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus