Hüppa postitusse

Turbiin

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Turbiin postitas

1. ega nüüd kohe aerosoolitama ei pea hakkama mainimise pärast see värvieemaldisse likku viskamine on suht hea mõte
  2. oleks IC veel tumedamas toonis ka, sis ei leiakski ülesse väga ilus näeb see masin välja
  3. blackid on ikka ees
  4. ilu nõuab ohvreid
  5. kuradi kena näeb välja, tagumiku ka allapoole lased?
  6. kas pilte selles max madaldatud esiosast pole (pukside peal)
  7. .

Turbiin vastas Henry teema asukohas Meie endi autod
    pole siin keegi rääkinud et ta parim auto maailmas on. see et sa e30 omanud oled, ei tee sust veel "rääkijat" mulle isiklikult see e30 meeldib aga oleks siiski võinud olla facelift
  8. väga kena masin muidu, aga idee spoileritest paneb mind küll muigama. jah, m-tech 2 on muutunud populaarseks jne aga see on maitsekas tuuning neid raskeid ja mittesobivaid klaasplast mökerdisi liigub linnapeal ikka väga palju ringi. loodame et sellest autost pahtli paradiisi ei tule. kere kõva - võta põhjamatt ülesse, sis on enamvähem teada kui kõva ta tegelikult on. ma arvasin ka algul sama.....
  9. nõustun mihkliga 100%, mida te selle paari kilo võiduga saavutate? saan aru kui auto läheb ringrajale ja kaaluvõit peab olema maksimaalne ning isegi poldid vahetatakse ALU poltide vastu jne, aga....?!?! mõnele meeldib teadmine, et tal on mitteroostetav kapott - nagu mina. ostsin ka omale sparco kiirkinnitused, nüüd ma vaatan neid ja mõtlen, et kas mul tõesti mujale raha panna polnud
  10. Treipink olemas, eks midagi annab ikka korraldada kui ei mahu, sis tuleb käsipidur ümber teha hüdrauliliseks nagu seda on mu A6'l
  11. hunnik juppe lauapeal * e36 esimesed rattalaagrid * e36 M3 pidurikettad 315x28mm * Bilstein B8 esimesed amordid(jõuavad lähipäevil) * e30 esimesed õõtsad * e38 740i pidurisuportid + Piduriklotsid (328x30mm ketastele) olemas ka 4-kolvilised brembod millele ei leia klotse. * e30 tagumised rattalaagrid * e36 tagumised piduriklotsid Puudu... * e36 pidurisuportid (325i and up) * esimesed stabika kondid * kõik voolikud-torud * käsipiduri süsteem * tagumised amordid * Stabika plastik puksid(powerflex) * Püstaku ülemised laagrid * tagumised amordi padjad + hunnik si**a veel uuemaid pilte kui eestis olen :twisted: auto seisuga 20.06.08 (käsipiduri jätsin peale, et varastel raskem oleks) Praeguseks masin seest, kapoti alt ja pagassist uue värvkatte saanud.
  12. hea näidata, vot vaat kui suur mul on
  13. nii, väike jama ja oleks abi vaja.... kui kellelgi on olemas POWERFLEX tagasilla suurte pukside mõõdud, oleks tänulik, samamoodi oleks hea kui saaks difri puksi läbimõõdu teada. ise olen hetkel asjadest väga kaugel, muidu mõõdaks ise
  14. m20b20 rod lenght on 130mm
  15. auto edeneb tasa ja targu, nii kuidas aeg lubaba, praegu aga tööasjus välismaal... auto põhjaalune on saanud uue kaitsva kihi, muidugi enne seda sai põhi roostest puhastatud liivapritsi jõul. Liivaprits sai tehtud võimas, paak 100L liiva jaoks, kompressor mis andis 12 at, liivapritsile ülerõhuventiili külge keerama ei hakanudki, panime pimeda Ai kus võttis seda bitumenit põhja alt lahti.... niisis, pole asi kaugemale jõudnudki, kui et kõik liivapritsitatud kohad kerel on krundi all ja põhi siis uue bitumeni kihi saanud. Sillaosast on koos esisild, mille lõpplik madaldus on -115mm amortideks Bilstein B8, kõik kuluvad osad on uued. Stabikas on 21mm koos plastik puksidega jne. kõike siia ülesse lugeda ei jõua. Tagasillas muutusi pole peale selle et tulevad plastik puksid kiikedele, suured puksid on tehtud eluaegsed ehk sis alumiiniumist 8) Difri puks on ka plastik, amortideks B8'd, differ 3,64 LSD uksed, pagasi luuk, kapott, tuuletiib taha, põll, küljelaiendid ja muu selline ootavad värvikihti!!! 8) vahepeal on valminud ka koduleht autole http://www.zone.ee/mardo53/index.htm see vajab küll uuendamist aga pole võtta neid uusi pilte, töö läpakasse neid ei pannud midagi siiski leidub. ükski pilt ei kajasta praegust seisu kahjuks
  16. makk on kaitsme all, see et ta voolu koguaeg saab ei tähenda kohe et ta kaitsme all pole. kui makkidel kaitset poleks, siis oleks iga kolmas auto maki juhtmete pärast maha põlenud :wink:
  17. mugavust arvesse võttes on asi ikkagi listi lõpus tegelt põhiline et ise rahul 8)
  18. väga-väga-väga viis thumbs up!!!
  19. kuskandis sa täpsemalt tiirutad, oleks isegi huvi sellele pilk peale visata
  20. sama küsimus
  21. mida sa sinna sis täpsemalt pritsisid kui küsida tohib?
  22. kust sa need vedrud välja võlusid?
  23. minu vedrud ikka alles 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.