Hüppa postitusse

Turbiin

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Turbiin postitas

1. väga kena!
  2. tagumik võiks vähe madalam olla, muidu on täieti vinge asi valmis tehtud
  3. eks see ole ikka selles seitsmendas küünlas kinni Õnnitlused 11,7s 402m 8)
  4. mina olen sõitnud 1000km mineraal õliga, 500km neist rahulikult ja 500km vahetevahel ämblikud torust välja lasknud, peale seda õlivahetus ja vana filter molekulideks võetud et näha mis sinna pidama on jäänud
  5. einar ajab juuksekarva lõhki
  6. niipalju võin vihjeks öelda, et ehitama hakkan H.Puhmase garaasis
  7. eks tuleb siis masinat edasi hakata arendama aga sellisel juhul masin enam tänavakõlbulikuks ei jää, võtab asja nüüd siis vähe tõsisemalt, olemas on juba e34 tagasild typ. 210 LSD'ga, e36 esisild, jne täpsemalt plaanidest kui asjaga algust teen, plaan on nüüdsest updated kõik videode näol kuvada
  8. täpselt nii ta on, praeguse seisuga on auto saatus lahtine. Kaks varianti, kas auto areneb suure sammu edasi või läheb varuosadeks turule.
  9. muidugi saab, kõigega saab driftida
  10. 328i, 327iT, 316 :twisted: Visco pole külg ees sõitmiseks mõeldud :roll:
  11. väga viisakas tuuring Thumbs up!!!!
  12. sõidan ka castroliga aga põhjus lihtne, kõik autod peres kasutavad sama õli
  13. paremal üleval nurgas on vahend mida sul vaja läheb :wink: Saab seda vahendit siis BMW esindusest 75.- eest umbes
  14. järelikult pole sul seal kõik täitsa korras kui õhulugejata paremini liigub.
  15. lihtne sõit näitab, et 402m peal m50b25+e30 saavutab 150km/h
  16. osad motod jooksead siemensi najal
  17. äkki on soovi jämedate runneritega sisselaske kolle järele mul siin vedeleb neid 5-6 nurgas Õhulugejat proovi veel mingit teist ka
  18. pildi jägi ütleks et tegu ei ole originaal IS lisaga, või on? kena 8) thumbs up!!!
  19. oskad sa äkki rääkida TÜ mootori nukkvõllidest, täpsemalt väljalaske nukvõllist. Peaks olema 228 kraadi, 9,0mm klapitõusu ehk sis 0,2mm rohkem klapitõusu kui seda on nonvanosel, am I right?
  20. eks annan teada kui tagasi tlnas olen, saab vähe muljetada ka
  21. auto oli sõidust ikka mega "kakane" praeguseks auto ära pestud
  22. millega olid või kus seisid?
  23. www.streetcrimes.eu Nimi on iseenesest petlik. Olin küll mina see, kes tartus käis Puhmase Sideways buddy http://picasaweb.google.com/111366198947794970990/AudiCoupeDriftProjekt2010#
  24. Sisu läheb alles juuni keskel tegemisse, eks näis mis seal sees toimuma hakkab EDIT: Väike teaser
  25. Autol all uus Visco ja liigub nagu peab Õli saab vahetatud homme 8) Hetke seisuga midagi rohkem nagu rääkida polegi ::

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.