Hüppa postitusse

Turbiin

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Turbiin postitas

1. mis sa suuremate pihustitega saavutada kavatsed? Sebi omale parem korralik aju sinna 8)
  2. VW Open 2011 Finland/Salo nr 1 nr 2 Roheline peletis sis M5 konega ja lennuki turboga sama pill millest juttu tehti siin varasemates postitustes et olevat käinud käre kolmene Shell'i tanklas vantaal.
  3. kuhupoole 200km oled? Ma ise tampere.
  4. TURBO SUPERCHARGER NITRO ja PAKK MYNTONIT! Igav on, rääkige midagi toruraamidest!
  5. Probleemid aga sellevastu oli kohe rohi olemas - relakas 8) Vanad pildid küll aga siiski, to keep it fresh! Üpris varsti tuleb suurem update!
  6. nägin vabadusel seda kui eestis käisin, olin tumeda Audi A6'ga, keerasin bowlingu juurest vasakule selveri suunda
  7. Vaidlusest selgub tõde 8) Oleks kohe öeldud, et tulede värv võiks sulanduda auto värviga ma pole küll lugenud seda teemat väga aga küsiks esitulede kohta miks just need?`angeleyes pärast? või näitavad paremini kui korras originaalid? Auto on "perfect" minumeelest
  8. võrdled 50W vs 35W?
  9. sinine jah hakkab silma ärritama sõites
  10. Soolatamine sakib täiega Maksumaksja maksab kinni oma enda auto mädandamise ja ülevaatuspunktid rõõmustavad sellepeale kui saavad näpuga näidata auke keres Heaolu ühiskond Peab ikka Carboonist omale E30'ne valmistama vist
  11. aga teip läheb lähipäevil teele loodame et järgmine nädal saab asja kätte
  12. ruts, kui sõidad diisliga, siis ikka saab kaks joont maha ka lahtisega teine variant on jäiga vedrustusega, mina endaomaga saan lahtisega kaks joont maha ilma probleemita Vedela vedruga on see ühe joone probleem....
  13. nüüd saad ikka kaks joont 8)
  14. mul leidub üks ukse luku soojendus element, täiesti töökorras
  15. Kaine rool? Kena masin 8)
  16. Sa sellega oled arvestanud et M50 mootori kalle on suurem kui M20 mootoril? ehk sis M50 kast M20 all jääb viltu
  17. SELLELE LEHELE KA UUESTI EDRA testipäev [21. mai. Tartu, Raadi Lennuväli] seal oleks päris vinge kokku saada, osalustasu on 15eur EDIT: Osalemine ei ole kohustuslik!!! Põhiline, et kohal ollakse
  18. kui igapäev muuta vaja pole siis muidugi on kõige lihtsam tavaline seib ja suvalised poldid sinna kleepida, täiesti nõus! need "kit'id" pigem neile kellel tihti rajale asja, tänava autole lihtsalt riistapikendus raha raiskamiseks.
  19. 100eur antud tööde eest on isegi odav kui sa pole hindadega kursis, Sina tee omale pressi all või teab kus. Endal CNC pingis antud joonised olemas ja masin suudab teha neid 10tk/min. Poldid muidugi eraldi ja 22tk/min, seibid 15tk/min. Kogu maksumus ühel kompl. tuleb 79eur kuhu ei ole sisse arvutatud töötaja palka. Materjal mida kasutasin oli CrMo ja üpris kallis. Miks CrMo? tugev, hästi töödeldav ja masinad mille peal tegin neid ongi mõeldud ainult CrMo lõikamiseks(terad).
  20. EDRA testipäev [21. mai. Tartu, Raadi Lennuväli] seal oleks päris vinge kokku saada, osalustasu on 15eur
  21. ahjaa, tellisin sis klambrid ka ära teibile, vaata järgi palju sul klambreid vaja võib minna
  22. ma jätakski veljele ainult krundi kihi
  23. Selle hydr.käsa ja ülevaatuse jutu peale tuli kohe meelde kuidas ise ülevaatusel käisin ja auto rullide pealt minema lendas, muidugi ma nii nalja pärast ütlesin et käsipidurit peab KÕVASTI tõmbama, üle 20a. sõitnud auto ju Vanal läks suu kõrvuni kui ütlesin et hydrauliline käsipidur aga sellegipärast sain ülevaatuselt kenasti läbi.
  24. Mulle ka meeldivad juhtmed, praegu keevitan kokku mootori juhtmestikku ja peale seda võtan ka kere juhtmestiku ette, kõik teen nullist 8) Eix, sul väga viisakas aparaat

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.