Kõik, mis bergo postitas
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Jep. paar nädalat tagasi sain suulise hoiatuse lõpuks. Üks must skoda ilmus seljataha maanteel. Eks rohkem hädaldaski rooli pärast, aga ma selgitasin ära, et politsei on 2 korda vahepeal peatanud selle rooliga, pole pahandandada saanud, ja airbagi nii või naa ei ole, nii et pole nagu põhjust õiendada. Sertifikaat küll puudub. Äkki Eixil vedeleb see kusagil, temalt ostsin rooli. Kässar töötas piisavalt, sellega nad olid rahul
-
Väike apdeit vahepeal. Pärast pool aastat ülevaatuseta ringi uhamist sain nüüd ülevaatuselt edukalt läbi . Pärast pidurivoolikute vahetust, mis olid päris rabedaks läinud juba, hea et välja tuli. Noriti küll rooli pärast ja ka madalduse, aga muidu oli täitsa okk. Auto läks millimeetriga üle nendest torudest, mis neil kanali äärtes on Masin on muuseas nüüd tagasi pudelikorkidel, milledel peal head balloonid naeltega. Millalgi teen ka pildi vbla.
- Lukku
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://auto.motors24.ee/vehicles/374748-BMW-318-1991.aspx?pg=0&sort=paid LSD on all, kere on enamvähem ilus (pildi järgi) ja hinna üle ka viriseda ei saa Oleks vähegi vajadust, siis ostaks endale.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
ma ütleks ka, et ei ole see kabrio hind nii ulme midagi, sest paistab, et on vaeva nähtud ja heas korras. Hooaeg ei ole küll jah kõige soodsam, et müüa lahtist bemmi Mujal maailmas on heas korras e30-d tohutult hinda läinud.
- M: bbs 15 tolli 4x100
-
O: katuseraame e30-le
Tänud, ei ole kahjuks päris see, mida otsin.
-
Viitsid äkki pilti teha?
-
Kui on kellelgi pakkuda, või teab lihtsalt, kust saab, siis oleks inf teretulnud.
-
Meenutus mu laiadest velgedest =( Nüüdsest võib neid näha teise siin foorumis tegutseva rullika all. Ühtlasi sai täna paar pisiviga autol likvideeritud ja saab vist lõpuks ülevaatuse tehtud . Tänks veelkord Sandrile aka GTA
-
Vahelduse mõttes. Arvatavasti kahetseksin pärast , aga hea pakkumise korral olen jah hetkel nõus müüma.
-
Oleks kellelgi huvi osta seda masinat?
-
Auto näitab iseloomu jälle. Bensuvoolikud kapoti all olid nii rabedad, et üks neist korraldas väikese purskkaevu. Nüüd said voolikud vahetatud ja ühtlasi on kadunud ka puterdamine vihmaga. Ei tea, kas seal on mingi seos ka. Igal juhul sõidurõõmu jätkub, eriti vihmaga
-
325i '90 - GTA
Uute velgedega saab ideaalne ma arvan ise pooldaks ka kulmude ära võtmist, aga kui endale meeldib, siis las olla!
-
Lisasin nad kalendri teemasse. Eks näis, kas kõlbavad kah
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
- BMW 320i kupee '90 - bergo
paar sügisepilti Siil udus Autol on natuke pori kah, nagu sügisele omane- BMW 320i kupee '90 - bergo
Ma ei mäletagi nüüd täpselt, aga minu arust juhtmed tulid 2,5 omad ikka. Eks ma vaatan, mis seal toimub. Mul ei ole hetkel aimugi jagajakaane ja juhtmete seisukorrast. Vähemalt suure tõenäosusega veakoht teada siis Tänud!- BMW 320i kupee '90 - bergo
Nonii, pump on lõpuks vahetatud ja masin jälle töötab, Woohooo Sellega muidugi jamad ei piirdu. Mootor on hakanud aina rohkem puterdama vihmase ilmaga ja külmalt. Kui soojaks sõita, siis käib normaalselt. Kellelgi mõtteid?- M: 16x9 randiga veljed
Veljed on ära lubatud, seega lukku!- M: 16x9 randiga veljed
Mingit täpsemat infot? pilti?- M: 16x9 randiga veljed
Oodatud on ka vahetus erinevate 15-16 tolli kärgvelgede vastu.- BMW 320i kupee '90 - bergo
tänud, gta, koputasin seda pumpa natuke ja hakkaski tööle jälle . On kellelgi pakkuda töötavat bensiinipumpa ?- BMW 320i kupee '90 - bergo
Bensu on, aga täpselt enne seda jama sõitsin paagi peaaegu täitsa tühjaks ja siis tankisin, sõitsin koju ja nüüd siis see olukord. Ise miskipärast ka kahtlustan seda, kuigi ma pole mingi ekspert. Homme ilmselt ei ole ka kellelegi näidata seda.- BMW 320i kupee '90 - bergo
Auto ei lähe käima. Täiesti lambist täna üks hetk ei käivitunud enam. Keerasin võtit ja turtsus paar korda ning siis jäi lihtsalt käiama, ilma et mingit lootustki annaks... Keegi oskab Tartus aidata? - BMW 320i kupee '90 - bergo
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus