Kõik, mis bergo postitas
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Masin on tujukaks läinud. Viimase kahe päevaga kaks jama tekkinud. Kõigepealt kadus elekter autost ära - õnneks sain kohe foorumi kaudu teise generaatori ja sellega oli asi korras. Sõidan siis natuke linnavahel ja ohhoo, pidurid kaovad ära . Järeldasin kohe, et ju siis üks tagapiduri silinder on läbi kuna see oli ainuke asi, mis jäi vahetamata tagapidurites. Lisaks aga oli pidurivoolikutes ka auk sees. Rohkem ma ausalt ei sõida talvel selle autoga . Roostekohti on ka paar tükki ilmunud
- 325i '90 - GTA
-
325i '90 - GTA
Ilus! Kahju ainult, et veljed ära rikuti. Niisama see asi küll ei saa jääda ...
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Mõnus! Ootan videot sellest loomast
-
Lobamokkade rubriik
siin üks lahe videolõik:
-
Lobamokkade rubriik
Torrentiga allalaadida kõige mõtekam: http://thepiratebay.se/torrent/8159747
-
Lobamokkade rubriik
Vaadake uut Fifth Geari osa. Seal ilutseb üks e30
-
E30 pildid internetist.
Tagatuled on küll enne faceliftiaegsed. Või on see mingi vahepealne facelift?
-
Lobamokkade rubriik
On ikka rullitud ja ega see pole nii hirmus ka kui ainult sisemine äär kokku voltida. Kuskilt on kõrva jäänud, et M seeria masinad tulevadki tehasest juba nö rullitud koobastega. Väljast jääb välimus ju täpselt samaks, lihtsalt sisse tekib lisaruumi. Nii lai velg ei ole just kõige standardsem lahendus e30-le ja natuke peab ohverdama nende mahutamisel Muuseas selline mõõt näeb hea välja ainult väga madalal autol. See sama punane on u.10 cm originaalist madalam
-
Lobamokkade rubriik
Ees oleks siis et 12 ikka. Tagumistega on nii, natuke pead ikka rullima, et hea oleks. Kui rullida ei taha siis pead tagarattad sissepoole ajama, ala et 20 vms, aga see jääks tobe, sest esimesed rattad jäävad niikuinii natuke koopast välja.
-
Lobamokkade rubriik
et 15 on ideaalne, aga jämeda püstakuga pead vähemalt 3mm flantsi ees kasutama. Rehv on 215/40 üldiselt.
-
325i '90 - GTA
Hea valik, et pidureid roosaks ei värvinud
-
Lobamokkade rubriik
See ongi omamoodi lahe, et pealtnäha on peldik, aga valgusfoori tagant keegi naljalt ette ei saa
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.auto24.ee/used/1152940 Kui keegi teab, siis võiks sellest pillist ka rääkida.
-
eiei, otsin, endiselt.
-
sai terve pühapäev GTA-ga nokitsetud mu masinat. Tänud, mees! Asjad ei laabunud muidugi nii, nagu peaks, aga tehtud sai lõpuks niimõndagi. Uued tagapidurid tervenisti, põlle ja stanget kohendatud, õige õhulugeja läks külge (enne oli b20 oma) ja veel paar pisiasja Muideks, otsin nüüd m20b25 segusiibrit aka throttle body.
-
Lobamokkade rubriik
Hah päris lahe. Ehita endale selline.
-
Mitte piisavalt minu jaoks . Kert, millal kapslid ära tood?
-
Välimuse pärast peamiselt madaldusega jäävad orig rattad liiga sügavale koopasse mu arvates.
-
Sest ma toon ju flantsidega rattaid väljapoole.
- E30 pildid internetist.
-
Oojaa. Rehvidega on nii, et kui lumi ära sulab, siis sõidan need samad vist lõpuni, 205/50. Loodetavasti ei hakka vastu käima, sest ma panen nad alla koos flantsidega. Arvutasin ja uurisin nats, et peaks 195/55 võtma, siis peaks paras olema 20mm flantsidega.
-
Just. Kapsleid on kahjuks ainult sama palju kui velgi.
-
Ei suutnud vastu panna ja tegin natuke sisseoste
-
Ilmatsalu jäärada
Käisin ka ära. Rada natuke liiga ära lihvitud juba minu maitsele, pidamist oli liiga vähe mu tavarehvidega. Õnneks oli põhiraja kõrvale tekitatud veel mingi ring, kus oli juba oluliselt lõbusam ja lumisem. Igaljuhul good times!