Hüppa postitusse

Penu

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Penu postitas

1. BBS RS lakieemaldus. 8) Mis värvi kärjed tulevad?
  2. ma näen ikka kleebiseid OK, tegelt ilus puhas auto. Mis rehvimõõt on, kuidagi liiga turritab!?
  3. oot, ma nüüd ikkagi ei saa aru must on ka OK ju
  4. Ägedad peegliklepsud...nooot. Midagi peab ju ikka nõelama - süda ei anna rahu pilte vaadates
  5. Silwer, mis teed? :roll:
  6. Tekitad siin üleliia pinget. Teeme valmis ja siis vaatame
  7. kuna jahutusringideks aega polnud ja seismajäämine oli hetkeline, siis pole vist ime, et "vähe" kuum seal oli. Sõidust ka: Mäletan ennast kiljumas raja ääres, kui auto omanik gaasipedaali ülesse leidis... sweet :twisted:
  8. Siis saan kiitused sulle edastada:)
  9. Selge, meenub, et olen isegi ammu lugenud selle kohta. Ma lihtsalt vaatasin peale, et nii ilus nice and shinyone :oops:
  10. Kuidas uus differ tundub?
  11. Poistel popp garaaz, ma vaatan 8) pane nüüd üks ilus pilt, koos poleeritud velgedega ka siia.
  12. Ja ole hea seleta rumalale, miks selline kollektor ainult sõnnikuloopimiseks kõlbab?
  13. Tervist, mul igatahes kõrvad liiguvad. Meeldiv ettevõtmine Silver. Ole hea leia üks illustreeriv pilt ka originaal ISi väljalaskest ja kuidas sa seda muudaksid - jääb kena topic, koos piltidega. Päikest, Silver
  14. ei nu juhhei ahhoi 12.6 ei ole halb aeg. 8) Õnnitlen
  15. Samas. Sellise lausvihmaga sõitis sõber VW G2 kompressoriga välja sellise aja 1'14'109. Nii, et rehvid soojaks ja julgemini kurvi. Tegelt nali naljaks, esimese hurraaga pole mõtet masinat ära ka lõhkuda, eks loodame siis kuivaga näha 8) vabandan OT pärast Pilt ka minevikust:
  16. Hmm, samas sul tagant mingit musta ka ei laiatanud, et oleks selle nii üles tähendanud... neljad viied ühesõnaga.
  17. Kas ma jäin hiljaks või ma ei pannud tähele, OTl ma härrat ei näinud?
  18. Silver, sa peaks ikka mootoris midagi üle vaatama, jube keravälk on tagant väljumas
  19. Tikkimise asjus uuri tuningstyle.ee kuttidelt. Evens: 51 414 94 Veljerandid võin ka sul ära poleerida 8)
  20. Ma vaatasin su pilte ja just tundsin, kuidas mu vererõhk tõusis neljasajani. Millllega te seal Vöromaal tegelete? Kui sul ajaga tiuga, siis veljed võid mulle saata poleerimiseks 8)
  21. Kui täna liigud, siis oleme päev läbi Sauel. Lisaks pilt ka:
  22. Tere, lisasin esimesse posti asukoha. Võimalus alati ette helistada ja kokku leppida kokkusaamise.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.