Kõik, mis Penu postitas
-
316 '88 - M-Tech
BBS RS lakieemaldus. 8) Mis värvi kärjed tulevad?
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
ma näen ikka kleebiseid OK, tegelt ilus puhas auto. Mis rehvimõõt on, kuidagi liiga turritab!?
-
oot, ma nüüd ikkagi ei saa aru must on ka OK ju
-
VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
http://polishing.edicypages.com
-
Ägedad peegliklepsud...nooot. Midagi peab ju ikka nõelama - süda ei anna rahu pilte vaadates
-
M42 1,8T projekt
Silwer, mis teed? :roll:
-
316 '88 - M-Tech
Tekitad siin üleliia pinget. Teeme valmis ja siis vaatame
-
325i '90 - Krst
kuna jahutusringideks aega polnud ja seismajäämine oli hetkeline, siis pole vist ime, et "vähe" kuum seal oli. Sõidust ka: Mäletan ennast kiljumas raja ääres, kui auto omanik gaasipedaali ülesse leidis... sweet :twisted:
-
Las ma mõtlen...
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Siis saan kiitused sulle edastada:)
-
M42 1,8T projekt
Selge, meenub, et olen isegi ammu lugenud selle kohta. Ma lihtsalt vaatasin peale, et nii ilus nice and shinyone :oops:
-
318iS '90 - AndresS
Kuidas uus differ tundub?
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Poistel popp garaaz, ma vaatan 8) pane nüüd üks ilus pilt, koos poleeritud velgedega ka siia.
-
M42 1,8T projekt
Ja ole hea seleta rumalale, miks selline kollektor ainult sõnnikuloopimiseks kõlbab?
-
M42 1,8T projekt
Tervist, mul igatahes kõrvad liiguvad. Meeldiv ettevõtmine Silver. Ole hea leia üks illustreeriv pilt ka originaal ISi väljalaskest ja kuidas sa seda muudaksid - jääb kena topic, koos piltidega. Päikest, Silver
-
325i '90 - Krst
ei nu juhhei ahhoi 12.6 ei ole halb aeg. 8) Õnnitlen
-
325i '90 - Krst
Samas. Sellise lausvihmaga sõitis sõber VW G2 kompressoriga välja sellise aja 1'14'109. Nii, et rehvid soojaks ja julgemini kurvi. Tegelt nali naljaks, esimese hurraaga pole mõtet masinat ära ka lõhkuda, eks loodame siis kuivaga näha 8) vabandan OT pärast Pilt ka minevikust:
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Hmm, samas sul tagant mingit musta ka ei laiatanud, et oleks selle nii üles tähendanud... neljad viied ühesõnaga.
-
325i '90 - Krst
Kas ma jäin hiljaks või ma ei pannud tähele, OTl ma härrat ei näinud?
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Silver, sa peaks ikka mootoris midagi üle vaatama, jube keravälk on tagant väljumas
-
BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
Tikkimise asjus uuri tuningstyle.ee kuttidelt. Evens: 51 414 94 Veljerandid võin ka sul ära poleerida 8)
-
vihkan sind:D
-
Ma vaatasin su pilte ja just tundsin, kuidas mu vererõhk tõusis neljasajani. Millllega te seal Vöromaal tegelete? Kui sul ajaga tiuga, siis veljed võid mulle saata poleerimiseks 8)
-
Kui täna liigud, siis oleme päev läbi Sauel. Lisaks pilt ka:
-
Tere, lisasin esimesse posti asukoha. Võimalus alati ette helistada ja kokku leppida kokkusaamise.