Hüppa postitusse

Ummy325

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Ummy325 postitas

1. Ma kuulsin midagi kurba selle rulla kohta...
  2. saidki need -60 alla pandud jh? Väga lahe näeb nende velgedega välja, siuke omapärane Kuda tugilaagrid on?
  3. ei, ma ei usu et selline vaip läheb Igatahes tõin paar tähtsat asja. E36 2.8 käigukast E36 2.8 sidur E36 kahemassiline hooratas E36 roolilatt
  4. Vastav kit on ka olemas, kui keevitada ei taha. http://ww.e30tech.com/forum/showthread.php?t=80410
  5. Aga vähemalt hea, et plaan veel driftirajale pääseda on alles. Ürita kindlasti kasvõi suve lõpukski rajal olla, ma üritan kasvõi trennigi jõuda
  6. Ja nii ongi, ja paras porr on see tegemine
  7. Värvivalik on küll väga hea. Ükskõik kumb tuleb
  8. muhe Kui palju kapott mootori peale kandma jääb? Edu ohjeldamisel :twisted:
  9. räigelt lahe aparaat on, poleks mul projektikat siis äriks selle golfi ära tige putukas
  10. Tõesti väga kena, ameerika stiilis numbrimärgid sobivad sellele rullikale väga hästi Edu edaspidiseks
  11. Olen juba selle peale mõelnud.
  12. Jällegi hea mõte Tegelt oli plaanis midagi ise teha jah Täname
  13. Isolatsiooni panen ka katuse alla ja uste sisse ka. Uste hingedele mõjub see arvatavasti väga vähesel määral, sest sinna pandav isolatsiooni kogus ei ole eriti suur. Pigimati peale rohkem midagi ei pane. Järgmisena lähebki põhjavaip ja nii jääbki. Ei taha väga raskeks autot teha.
  14. ei, müraisolatsioon sai otsa :? aga hetkel oligi peamine et saaks põhja tehtud, nüüd saab hakata juhtmestikku sisse panema jne.
  15. Kaalu annab see juurde umbes 16,2 kilo. Aga see ei ole ka ünneks just väga palju. Protsenti ei oska pregu öeldagi Tänud To Jann: Täname
  16. Eile sain müraisolatsiooni põrandale pandud.
  17. Peale müraisolatsiooni panekut hakkan juba vaikselt juhtmestikku ja muid vidinaid külge panema, roolisüsteem jne Väga hea, siis ma tean kelle käest nõu küsida
  18. Ma ei tea palju seda hinge raasukest endalegi jäänud on, kõik on autos sees juba Pigimati panen salongi põrandale, armatuuri alla, pagasniku põrandale, tagumiste koobaste peale, uste sisse, pagassi luugi alla, kapoti alla ja katuse alla ka Esialgu jagub seda ainult salongi põranda ning pagasniku põranda jaoks, kuid need hetkel kõige tähtsamad kohad Täname
  19. Kood: Värv: 1-15/5 Washprimer 1-15 5L (happekrunt) 8-145/3 HS Surfacer 3L (kahekomponendiline kruntvärv)
  20. Vahepeal olen jõudnud natuke teha Peamised kohad lihvitud. Happekrunt peal. Pagass Nüüd krundiga. Salong Tõin Tartust Audiodesign-st müraisolatsiooni ka ära Kunagine nimetus oli sellel Vibroplast M-1, nüüd on STP. (Täpsemat nimetust ei oska praegu öelda) Ruutmeetri kaal on 3 kilo. Ei tahtnud raskemat võtta. Raskemad on näiteks 7,6kg/m2. Peal pool on alumiiniumfooliumiga. Müra langetus tegur on 0.13. Peaks täitsa sobima. med: Riho, ma kirjutan varsti siis need kruntide nimed
  21. Kudas projekt edeneb :wink: ?
  22. Väga viis et moto peal nüüd 8) Küttepump peaks süüte ajal tööle hakkama jah Ma ei oska starteri kohta eriti öelda aga kas oled kursis, et kuidas starteri harjased on?
  23. mida iganes

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.