Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. sõber müüb,kellel küsimusi auto kohta siiis paluks helistada 58033303 bmw 325 e36 mootor 2,5l 141kw sedaan,1993aasta masin manuaal käigukastiga, talverehvid all.eestis arvel.üv kindlustus olemas.auto asub valgas. täpsemat info leiab lingilt- http://www.auto24.ee/used/1922143
  2. on pakkuda fl esipõll.2õhuavaga nagu diislitel ja konditsioneeriga varjant odavalt ei anna'mujalt ei saa sis hea hinna korral müün.
  3. ei ole see algusaasta kergem varjant. ja kergemaks vaja saada siis selleks treijal kes saab seda timmida palju vaja jne.
  4. mis mõttes mille alt??? bmw alt.e34 millel oli m20b20 mootor.tavalime m20 hooratas.
  5. valgas.võimalik tallinna ja tartu transportida kui huvi!
  6. Ma võtaks ka 1 kalendri,ehk miskit hea üles märkida vms ilusaid pilte vaadata
  7. extreme327 lisas teema asukohas Varuosad
    m20b20 hooratas. *50euri
  8. mul algul telefoniga ei avanud linki ja siis enam ei viitsinud süveneda
  9. mis sellega juhtund on miski pontiaci kummaradaja on autot tuuunind wõi.
  10. no pole siis kellegil miskit vaja ixile tagavaraks
  11. huvitab tegelt mis firma veljed need pruunid on mis müüsin.
  12. pildi pean tegema kuid tuli m20 mootoriga e34 alt. ei ole samasuguse korpusega nag e30 kinnitused on.
  13. Müüdud veljed sobivad kenasti (Y) hea vaadata kohe
  14. mul peaks tõrvas olema.54623959
  15. ix iga sõita on jaa nagu tagaveolisega ainult et ei pea põdema niipalju et kuskil kurvis peaksid spinni tegema vms,annad gaasi ja lappad rooli ja veab sirgeks tagasi
  16. miks pole ix nelikvedu suurem asi??? minumeelest üks normimaid,suudab väga edukalt läbida lumes ja saab väga edukalt ka rallitada ja veab kenasti sirgeks. muidu kena masin,endalgi kuluks selline marjaks ära
  17. müüa laia randiga veljed mis hetkel jalus. 5x120 auguvahe. 8,5tolli laiad.17 tolli. ET 13 170euri.kiire tingi. asuvad tõrvas. 54623959
  18. palju maksab??
  19. Mul ka radikas pakkua kui huvi,õõtshoova otsimisega õnne;)
  20. extreme327 lisas teema asukohas Varuosad
    Müüa getrag260 koodiga m20 kast.
  21. M52b28 vänt pakkuda,asub valgas 58033303

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.