Kõik, mis extreme327 postitas
-
M: Sportrool ja vahetükk
Müüa pm. uus sportrool. Olnud kasutuses Paar päeva ainult. Kaasa ka rooli ümbris kate. olemas ka vahetükk e30 jaoks,kuid kinnitus kruvid kuhugi kadunud hetkel. rool-60 euri vahetükk-35 euri
-
BMW 320iA 835ANJ kas keegi teab?
@Toivoku E30 kahjuks neid taifun hella esitulesid suht kehva saada,e21 omasid nagu sul on aga on küll korralikke komplekte saada.
-
316(M50B25) Kupee 91.a Raini
Mul.oleks anda tasuta 14 ilukilbid.e30 origiaalid,vajavad tiba kohendamist aga kui huvi võin tasuta ära jagada!
-
316i (m30b30) 1990 - l0gistaja
Miks kohapeal ei vaatand kas on m20b25 või mitte?? Sisselaske kolle alt kannatab piiluda küll mis koodiga kaan peal jne+ muud eripärad aga mida ei pruugi teada kui alles esimene e30 vms. (Sisselaske drossel suurema läbimõõduga.sisselaske kolle ka tiba kogukam.kui m20b20 oma)
-
M20 nega abi(remont)
Kui teine olemas siis lase tolle teha remont ära. hiljem vahetad ümber ja korraga vahetad ka rihmad,rullid ära+õli ja filtri. Kui lõuna eestis pesitsed siis saaks aidata ehk tegemisega vms.
-
325IX 1989 - mart ki
Kui esiamorte vaja siis võimalik et saan aidata kui sa kujalt ei leia! Muidu tubli töö tehtud auto kallal.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Eix,kui huvi siis mul sulle anda ühed tüüpi aerodynamic külje lisade lisad 😉
-
O:R6 spidot, madaldusi/coile
m20 genekas samuti pakkuda tõrvas!
-
316(M50B25) Kupee 91.a Raini
Pigem arvan,et tahokas ja tujurikkuja ei tööta sest miski juhtme jama veel sees kuna paigaldatud ju m50b25 mootor sinna,aga se ka kõigest arvamus eks targemaid siin kes teavad rohkem ehk mainida miskit ja juhendada!
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Kui Vemsi suutsid ka signaali sisse lasta nagu mina enda omal siis seal ka mòni kùpse tùkk tossu vàlja lasknud
-
M:325ix käigukast ja muud kraami
Up.poolteljed müüdud.
-
O:M20 mootorile karteri
Valgas pakkuda! Saab saata postiga vms. kui huvi siis 58033303
-
@TrvP Kas sama e30 mis fb oli 350 eest mùùgis?? Sama nàeb vàlja kùll!
-
M:325ix käigukast ja muud kraami
On alles! Mùùn mòlemad korraga komplektina. Eraldi 1 kaupa ei mùù! Kui huvi siis helista 58033303
- M bmw 525 varuosadeks
-
Lobamokkade rubriik
@sass Mul on pakkuda õhuke alumiinium 4 tolline lauge 90 kraadine põlv koonuse jaoks nagu vaja. pikad otsad ja saab vajadusel lõigata sobivamaks. Täiesti uus! Kui huvi siis pm vms 54623959
-
320i kupee '88 - PetraP
See velje aukude ùmber puurimine mu meelest ùltse kahtlane teema! Pigem kasutaks adapter flantse vms teha silla sùsteem umber 5x120 peale ning siis juba velje valik laiem ja ka soodsam!
-
Kellegil soovi osta seda kanistrit? Mul vist vedeles siuke plönn kuskil peab pilgu garaazi heitma ja üles otsima!
-
O:16" Mk Motosport veljekapslid
Said fb nendele MK motorsport velgedele näpud taha? Siit foorumist kas leiad aga pigem ebay.de teema kus otsida kapsleid!
-
318i kupee ´88 - Eff
Logisema ei jàà aga amort ei pruugi toimida nii nagu vaja oleks. Pm nagu amordi tòò tsùkkel jàab poolikuks vms.
-
Olemas. Teema lukku
Oleks vaja 265/35/18 suverehve. 2tk. Vòib pakkuda hea hinnaga uusi vms norm korras kasutatuid.
-
325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
Miks arvad et Toyota diisel?? Tegemist peaks olema ju 1jz kas ehk Toyota supra motoga??? Mujal maailmas igati levinud kompott e30 kerel!
- O:M20B25 õlipumpa
-
o:m20b20 juppe
Òhu filtri korpus on pakkuda Sisselaske vaheheline toru pakkuda.(2tk olemas) Òhulugeja ka pakkuda! (Koodi sooviks teada.et tegemist sama asjaga) Esmasp hommiku saan tuua tallinna! Kui huvi siis 54623959
-
O: E30 sportistme
Up.kiire.pakkuge istet.