Kõik, mis extreme327 postitas
-
Lobamokkade rubriik
kena 325ix
-
Lobamokkade rubriik
seda sa tahaks
-
Lobamokkade rubriik
minu meelest tuleks ültse igasugused tuled ära keelata
-
O:FL nahksisu
hea hinna korral olen nõus vb loovutama oma 325 ix sedaan istmed,esimesed on sport variant,tagumine käetoega,sinakas nahk sisu.esiistmed soojendustega.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
crazy e30 kasutaja auto
-
O: 15-17´ veljed ix-le
-
topelt või paksem plokikaane tihend?
Nookurid on neil nagunii nõrgad.ei pruugi need klapid vastu käija,evad niisamagi katki.endalgi omnud sellist jama et nookur pooleks.
-
Lobamokkade rubriik
-
327 eta väntvõll
paned diisli väntvõlli ja kepsud.
-
M:käigukangi nupp
ehh üks nupp hetkel veel saadaval,ülejäänud müüdud hetkel.kellel kindlam huvi siis kiri postkasti ja räägib lähemalt.
-
O: tagadiffri
oleks soov osta taga diffrit,ülekande arv võik jääda sinna 3,4... ja ülespoole.võib olla suur vms väike korpus.võimalikult soodsalt ja peamine,et differ ei teeks häält ja oleks ilma lõtkudeta. tõrva 54623959 vms ps
-
kasutaja Lauri1 temal müüa peaaegu komplektne mootor,m20b25. 200euri küsis,vaata kirjuta talle.saad ehk kokkuleppele,see norm hind ka.ma ainuüksi müüsin plokikaane 180euriga maha.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
pigem ikka cabrio tagaiste
-
lihtsam ikka uus kaan osta ma usun,cometicu metall kaane tihend ise maksab juba ca240euri. usun et uue kaane saab odavamalt.
-
Lobamokkade rubriik
mingi kullaaugu oled leidnud wä
-
Lobamokkade rubriik
hea vastus,15a tagasi :D
-
Lobamokkade rubriik
mõnede meelest on see tegija kui võtad meeletud liisingud asjad selga jne,sõidad uue e60 bemmuga vms x5 ringi jne
-
Lobamokkade rubriik
kes se selline tarkpea oli siis? sa mu tsikki nägid ka siis seal? oli kh eile seal peol vms
-
M: Strutbar ix-ile.
oki,tänud,tundus kahtlane kuidagi
-
M: Strutbar ix-ile.
teadjad inimesed,kas see peabki selline olema? vasak pool kuidagi teiselepoole vms ????
-
Lobamokkade rubriik
pidid normid olema,kuskilt kõrvu jäänud siuke jutt.aga millega eesti saad need? seal kirjas et eestisse ei saadeta,inglismaa sisene kuller vms.
-
M: 5x120 flantsid.2cm paksud
ikka hetkel alles.
-
nukkvõll m20b28le
ma tellisin omale turbokale rootsist.norm kaup seal jne. http://server.pure-pf.com/webshop2/index.php?id_category=90&controller=category&id_lang=1
-
Kuidas teha väljalaske heli valjemaks ja sportlikumaks?
Kui sumpa lõpu püti torude otsa lõigata jalgratta õhu kummist sellised 15~20cm pikkused jupid,siis tuleb kah selline mõnusa lörinaga sportlik hääl katsetatud värk juba.
-
M/V: Bmw nuova s3 15''
telefoni number all olemas,usun et helistada ja küsida pole eriline vaev.