Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    kena 325ix
  2. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    seda sa tahaks
  3. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    minu meelest tuleks ültse igasugused tuled ära keelata
  4. extreme327 vastas Bymer postitusele asukohas Varuosad
    hea hinna korral olen nõus vb loovutama oma 325 ix sedaan istmed,esimesed on sport variant,tagumine käetoega,sinakas nahk sisu.esiistmed soojendustega.
  5. crazy e30 kasutaja auto
  6. sellised alessio veljed pakkuda.16 tollised.istuvad ilusti ix alla. kui huvi siis ps.
  7. Nookurid on neil nagunii nõrgad.ei pruugi need klapid vastu käija,evad niisamagi katki.endalgi omnud sellist jama et nookur pooleks.
  8. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    hull asi et keegi külge vähe libistas
  9. paned diisli väntvõlli ja kepsud.
  10. ehh üks nupp hetkel veel saadaval,ülejäänud müüdud hetkel.kellel kindlam huvi siis kiri postkasti ja räägib lähemalt.
  11. extreme327 lisas postituse asukohas Varuosad
    oleks soov osta taga diffrit,ülekande arv võik jääda sinna 3,4... ja ülespoole.võib olla suur vms väike korpus.võimalikult soodsalt ja peamine,et differ ei teeks häält ja oleks ilma lõtkudeta. tõrva 54623959 vms ps
  12. kasutaja Lauri1 temal müüa peaaegu komplektne mootor,m20b25. 200euri küsis,vaata kirjuta talle.saad ehk kokkuleppele,see norm hind ka.ma ainuüksi müüsin plokikaane 180euriga maha.
  13. pigem ikka cabrio tagaiste
  14. lihtsam ikka uus kaan osta ma usun,cometicu metall kaane tihend ise maksab juba ca240euri. usun et uue kaane saab odavamalt.
  15. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mingi kullaaugu oled leidnud wä
  16. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    hea vastus,15a tagasi :D
  17. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    mõnede meelest on see tegija kui võtad meeletud liisingud asjad selga jne,sõidad uue e60 bemmuga vms x5 ringi jne
  18. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    kes se selline tarkpea oli siis? sa mu tsikki nägid ka siis seal? oli kh eile seal peol vms
  19. oki,tänud,tundus kahtlane kuidagi
  20. teadjad inimesed,kas see peabki selline olema? vasak pool kuidagi teiselepoole vms ????
  21. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    pidid normid olema,kuskilt kõrvu jäänud siuke jutt.aga millega eesti saad need? seal kirjas et eestisse ei saadeta,inglismaa sisene kuller vms.
  22. ikka hetkel alles.
  23. ma tellisin omale turbokale rootsist.norm kaup seal jne. http://server.pure-pf.com/webshop2/index.php?id_category=90&controller=category&id_lang=1
  24. Kui sumpa lõpu püti torude otsa lõigata jalgratta õhu kummist sellised 15~20cm pikkused jupid,siis tuleb kah selline mõnusa lörinaga sportlik hääl katsetatud värk juba.
  25. telefoni number all olemas,usun et helistada ja küsida pole eriline vaev.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus