Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Ma võtaks riideid kuna graafiku järgselt tööl norras 🤨😔
  2. Minu tuleku transport ka ei tahtnud kööstööd teha ja jääb valka. Aga Raplas olen kohal hilinemisega kuid tänu @MartinRoo kes pakkus transporti 💪
  3. Kell 10.00 hakkab raplas möll?? Ma siis stardin valgast hommiku sinnapoole. 😉 Teeb mõne tiiru ehk rajal siis!
  4. Ma käisin vaatamas kui see veel kasutaja @Vazza käes oli. Hind oli ka soodsam hulga aga siis oli seal teha ka vähe rohkem aga mulle huvi ei pakkund. Kellel huvi tuleks kindlasti käia ja üle vaadata oma silmaga.Erinevad arvamused siin internetis piltide põhjal siis võibki jääda leierdama seda teemat!
  5. Asi pole ainult värvis ma usun. 😉
  6. Lätis Usast üks hea 325i M-tehnik2 cabrio enam-pakkumisel saada.
  7. Tõrvas on. Saan teisipäeva hommiku tallinna tuua!
  8. Oleks vaja kiirelt typ210 LSD diffrit. Ülekande arv pole oluline. Äärmisel juhul sobiks ka ainult sisu,väljund võllid ja sisend. Korpus polegi väga oluline.
  9. Lõuna-Eestis ka olemas. Saan saata postiga! 54623959
  10. On pakkuda. Helista kui huvi 58033303
  11. Mul Uus MK-Motorspordi oma riiulis. Kellegil liigselt raha üle siis
  12. Tõsi. See pikka aega vaheldumisi müügis olnud. Nii Eesti kui ka Soome lehtedel.
  13. Mul oleks sinna eriti vinge esivõre ka pakkuda. Tuuning nagu poolik hetkel!
  14. ARK

extreme327 vastas Gerttt teema asukohas Küsimused - Vastused
    Siin teemas on hulga lugemist kaalumisest ja aju sexist 😀😀 On küll m50 swapp aga mõte sama 😀
  15. Mul ka vaja reostaati kiirelt. Täna vms homme 😀 lõuna eestist.
  16. Täna miski ilus punane e30 tuli vastu ja vilgutas tulesid peale viljandit natuke tallinna poole 😀 Ise olin halli 325ix-ga.
  17. 3tk pakkuda. 54623959
  18. 325ix touringul taga ainult ventileeritavad. Aga kas neid enam saada??
  19. On pakkuda sulle m20 hooratas. Kui huvi siis helista 58033303
  20. Kòik oleneb kuidas arkis suudad kliendi teenindajat masseerida. See nii suhteline teema. Enamasti ei viitsi ega taha keegi súveneda teemasse ja automaatselt òeldakse Ei kui kuulevad et mainid sõna ÛMBEREHITUS.
  21. Win koodi kahtlusega on akris punane. Esinduse teema+300 euri vist oli.... Pidurid originaalid panna ja 1.6 moto siis ikka saab.
  22. Ei olegi.
  23. extreme327 vastas Usin1 teema asukohas Vaba teema
    Auto ka ikka kaasa võtta
  24. Tööpôhimòte jààb samaks. Originaal vms jàrelturu produkt. Kellel soovi saab soetada,valikuid mitmeid! https://www.insideperformance.de/en/datendisplay-3er-bmw-e30_1277/

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus