extreme327
Foorumikasutaja
-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Hetkel
Vaatab foorumi esilehte
Kõik, mis extreme327 postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Asi pole ainult värvis ma usun. 😉
-
-
Lobamokkade rubriik
Tõrvas on. Saan teisipäeva hommiku tallinna tuua!
-
O: typ210 LSD
Oleks vaja kiirelt typ210 LSD diffrit. Ülekande arv pole oluline. Äärmisel juhul sobiks ka ainult sisu,väljund võllid ja sisend. Korpus polegi väga oluline.
-
O: M20 Additional Airslide valve
Lõuna-Eestis ka olemas. Saan saata postiga! 54623959
-
O: m20b25 ühemassilise hooratta
On pakkuda. Helista kui huvi 58033303
-
Lobamokkade rubriik
Mul Uus MK-Motorspordi oma riiulis. Kellegil liigselt raha üle siis
-
Tõsi. See pikka aega vaheldumisi müügis olnud. Nii Eesti kui ka Soome lehtedel.
-
Mul oleks sinna eriti vinge esivõre ka pakkuda. Tuuning nagu poolik hetkel!
-
ARK
Siin teemas on hulga lugemist kaalumisest ja aju sexist 😀😀 On küll m50 swapp aga mõte sama 😀
-
O: E30 konditsioneeri komplekt
Kirjutasin!
-
Lobamokkade rubriik
Mul ka vaja reostaati kiirelt. Täna vms homme 😀 lõuna eestist.
-
Kes, kus ja keda nägi
Täna miski ilus punane e30 tuli vastu ja vilgutas tulesid peale viljandit natuke tallinna poole 😀 Ise olin halli 325ix-ga.
-
O: M20B25/M20 strokeri
3tk pakkuda. 54623959
-
O: 325i cabrio ventileeritud piduri ringi
325ix touringul taga ainult ventileeritavad. Aga kas neid enam saada??
-
Ostan hooratta.
On pakkuda sulle m20 hooratas. Kui huvi siis helista 58033303
-
Kòik oleneb kuidas arkis suudad kliendi teenindajat masseerida. See nii suhteline teema. Enamasti ei viitsi ega taha keegi súveneda teemasse ja automaatselt òeldakse Ei kui kuulevad et mainid sõna ÛMBEREHITUS.
-
Win koodi kahtlusega on akris punane. Esinduse teema+300 euri vist oli.... Pidurid originaalid panna ja 1.6 moto siis ikka saab.
-
Ei olegi.
-
Auto reg Eesti
Auto ka ikka kaasa võtta
-
Tööpôhimòte jààb samaks. Originaal vms jàrelturu produkt. Kellel soovi saab soetada,valikuid mitmeid! https://www.insideperformance.de/en/datendisplay-3er-bmw-e30_1277/
-
Alpina lisa kompuuter jah. Vôid ka muidu ise ntx Ebay lehelt tellida ja paigaldada. @eix22 oskab sulle tàpsemalt ehk rààkida sellest kuna tal ka siuke edev lisa paigaldatud.
-
Jällegi üks võiks öelda et maasikas pakkuda. Kevad paistab ja tulevad ka cabriod müüki. Huvitav Alpina exemplar ja kindlasti peaks pilke tänaval püüdma ja ainulaadne masin. Hind mu meelest pole ka väga ulme. Eurides miski 31 400 euri umbes. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=116062247
-
Lobamokkade rubriik
Mingi aeg oli seal ka 1.65mm saada..pole ammu sealt votnud asju. Italinoxist kasulikum kellegiga kamba peale kaupa osta.
-
Lobamokkade rubriik
Põlved saad tartust onninenist isegi ma usun. Korraliku toru jne saab tallinnast- Italinox googelda.