Kõik, mis madis23 postitas
-
324td touring - Madis
Soetasin endale Kasutaja Lauri1 käest järgmise rullika. Seekord siis pikalt otsitud diisel touringu. Masin veeres tehasest välja 02.09.92a. Lisadest olid peal ' 169-diesel kat; 219-kolme kodaraga sportrool; 314-klaasipesudüüside,juhiukse ja peeglite soojendus; 400-meh.katuseluuk; 413-pakiruumi võrk-ruloo; 423-veluurjalamatid; 428-ohukolmnurk ja esmaabikarp; 481-sportistmed; 498-tag.peatoed; 510-pooltulede kõrguse reg ;520-eesmised udutuled; 556-väike kompu; 654-raadio/makk BMW Bavaria C III; 675-sound süsteem; 681-katuseantenn; 690-kassetihoidja keskkonsoolis ;801-saksa versioon. Enamus nendest asjates on siiani alles. Juurde on veel lisatud kohtvalgustitega keskmine peegel ja püsikiirusehoidja, kesklukk ja isegi mingi signa. Kui ta ära tõin Keilast siis järgmine päev vormistasin kohe ümber ja tegin kindlustuse. Veel viimasel ajal olen investeerinud temasse hulga raha. Lasin ära vahetada hammasrihma koos rullikuga, tagumise sumpapüti panin oma IS oma, kuna vanal olid sõelad sees lahti :? . Veel vahetasin ära sisemised rooliotsad ja käisin ära sillastendis, et esirattad ikka otse jookseks. Is-lt võtsin hella black'id ja tegin korda ning panin ette. Üks kaugtuli vajab uuesti lahtivõtmist ja iluravi seestpoolt. Kütusefiltri vahetasin ka ära. Veel vahetasin selle anduri ära mis tagadifrisees on ja nüüd töötab spidokas perfektselt. Hetkel vist rohkem polegi teha kui toonklaasi tahan panna. Suverehvid koos valuvelgedega panin ka alla, kui peakski uuesti lumi maha tulema siis eks panen talvekad alla tagasi. Selleks et muigugi seda 16x7.5 velge saaks alla panna pidin ette panema 7mm flansi, sest muidu läks velg vastu püstakut. Flansi lasin treida vanast e30 pidurikettast. Loodan et niipea keegi mulle ette ei sõida ja et ise ka lollusi ei tee ja ära ei lõhu masinat tahaks ikka kulgeda temaga mingiaeg. Paar tänast pilti kh. Siin siis näha ära põhilised kere iluvead. Esialgu olen autoga veel väga rahul. Loodan et hullupööra lagunema ei hakka ja teenib mind hästi. PS!!! Kui kellegil vedeleb ühte sellist veljekapslit siis võib teada anda. Seniks aga C-ya
-
Lõuna eestis pole keegi plaanind mingit kokkutulekut?
Kui devil oma masinat liikuma ei saa, võin ta sleppi ka võtta
-
Nüüd tuleks vaid keegi leida kes korraldab, mul olemas rull ja olen valmis tulema kogunemisele.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Ma täna käisin vaatams seda õhtul siis kui jalga suruda sain kapoti peaaegu kinni
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Helistasin ka just, kutil oli väga ülbe suhtumine. Dialoog : mina, tere müüte compakti. Müüja, müüdud juba, nägemist! :evil:
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
tänava-drifti-ralli-kummivilistamis projekt:D
-
Tundub et ei ole siis mingit kokkutulekut ega midagi. Loodan et lähipäevil saan endale rulli millega liikuda.
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
Kas ventiili ei võtnudgi küljest ära kruntimise ajaks?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Krt hea meelega ei müüks üldse, aga kuna hetkel püsivat töökohta ei ole siis bensukas kallis pidad. Pealegi hetkel üks masuudipress VW, oleks ülikas ökotada:D Eks näis kas sellise hinnaga üldse ostjaid on. kommiraha eest kindlasti ära ei anna
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Mul enda omal täpselt samasugune esipõll, ja plaanis oli ka homme küljest ära võtta ja sirgeks ajada, mia muidugi kaotasin ühe tuulesuunaja ka ära. Nüüd see olemas ja homme peab kõpitsema. Edu sulle enda omaga.
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
Salomest peas ka ikka vasktoru saama. Mul sõber lasi opeli esinduses omale väikse jupi toru teha opelile ja tehti tavalisest rauast torust. Ütlesin a talle et paari aastapärast peab hakkama jälle vahetama.
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
Tartus automaailmas (salome), peaks olema 75eek meeter + 30eek otsad. ütled neile pikkuse ja panevad otsad ka külge.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Kuidas sa saad sellest üldse mõelda et se pütt minema visata. See ju teeb kohutavat lärmi kindlasti ja see Mihklile meeldib.
-
Teen: Nahast käigukangi ümbrus nahkasid!
teema jälle aktiivne.
-
Abistan auto sisu muutmisel .
Kui väga suur saladus ei ole siis mis hinnaga seda mustapärisnahka ise kätte saad?? Võid kirjutada ps.
-
olen proovinud teha kl neid kässari kotte, aga ei ole siiani veel välja tulnud Oleks vaja ¹ablooni siis läheks se kindlasti lihtsamini.
-
Edit: Sai siis vahepeal üks mazda 626 käigukangi kott tehtud:
-
324d '87 - KINDIKE
Endal mul on sama auto, sama värvi, sama mootoriga ja halba pole midagi õelda. Talvel on väga hea sellise kõrgega sõita. Minu omal tundub kere isegi natuke halvemas korras olema. Sulle soovin muretuid km
-
- E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Ikka juhtub, teed korda ja sõidad jälle edasi- Teen: Nahast käigukangi ümbrus nahkasid!
Tegin oma E30'ele ka uue koti. Ja 91.a Passatile tegin ka uue.- Teen: Nahast käigukangi ümbrus nahkasid!
- Teen: Nahast käigukangi ümbrus nahkasid!
Ei kahjuks pole ni oskaja veel, kui kunagi hakkan oskama siis annan teada- Teen: Nahast käigukangi ümbrus nahkasid!
Kellel soovi oma autol käigukangi ümber olev katkine nahk või riie korraliku uue vastu vahetada siis see võimalus olemas, või kui kellegil soovi hoopis mingit teist värvi see nahk teha siis ka selline võimalus olemas. Asi toimiks ni, et toote oma vana naha või kasvõi koos selle plastikuga mille külge kinnitub, mu kätte ja hea juhul järgmisel päeval saate uue ja korraliku tagasi,(võib minna ka rohkem kui üks päev selle tegemisega) kogu se lõbu maksaks 200eek tk. Igast erinevaid värvi nahka saate kysida kh. . Lisa info siis esialgu PS, (kuna ise päris ei õmble vaid üks teine pereliige, pean vb nõu küsima) Asukoht minul on tartust 5km väljas. Näitan siis mõned pildid ka tehtud töödest: Algul oli selline Ja uus sai selline Siis sai sõbrale kahte värvi tehtud. Ja mu enda civicule sai tehtud siis selline Kui lisandub mõni uus, eks lisan siis ka pildi 8) - E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus