Hüppa postitusse

ellu796

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    49
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    5

Kõik, mis ellu796 postitas

  1. ellu796

    Ülevaatuse teema

    Ülevaatused tõesti karmiks läinud. Kui ennem oli velje-rehvi teema rohkem ARKis arvele võtmise probleem, siis nüüd üv punktid ka kontrollivad. Mitte küll kõik vast, aga mul eelmine kord ka vaadati kui ühe e38ga läksin. Õnneks olid ülevaataja vaatas ainult ühte ratast.. selle mõõt klappis. Mul olid erilaiused veljed ja rehvimõõt erines teljeti. Olen täheldanud ka seda, et ülevaatusele pannakse küllaltki absurdseid asju kirja. Olin uue auto otsinguil ja tegin erinevatele autodele mnt lehel taustakontrollli, et mis üv punktides kirjutatud on. Küll leidsin selliseid asju, nagu : Iluliist puudu, värviparandused, salong kulunud (kus juures auto kuulutuses oli jummala ok sisu.. ), uksenurgas roostet jne. Siis tekkis küll küsimus, et krt... kas varsti hakkavad vaatama ka, kas veljed all on originaalvärvi? Äkki neoon kollane veljevärv on ka liiklusohtlik, äratab ehk liialt tähelepanu
  2. Autoeksperdis müüa veljekaitsevahend. Ise seda proovinud pole, aga teisi Sonaxi asju olen ja nendega rahule jäänud http://www.autokataloog.ee/et/artikkel/so-236-100/valishooldusvahend-sonax-xtreme-veljekaitsevahend-250ml Aga muidu Fixus Mustamäel on norm poleerpasta müüa.
  3. Normis seisus r6 td hall vaip pakkuda. 20.-
  4. Sooviks komplektset ikka. Endiselt otsin
  5. Ei anna. Pean esialgu mööda ukse sees olevat juhet vist edasi minema.. vaatama, kuhu ja kas kuskile välja jõuab. Valmiduse kohapeal näiteks esimeste uste tweetritel olid juhtmed olemas.. lootsin, et äkki muude asjade jaoks ka olemas. Samas laepolstrit maha võttes märkasin, et elektrilise katuseluugi juhtmeid polnud.. Foorumist kuskilt jäi silma, et üldjuhul need autod, millel on 2x el aknad, on ka tagumiste jaoks olemas. Kuid kui on 0x elektriakent.. selle kohta infot ei leidnud. Välismaa foorumites olid päris paljud elektriakendele 0st juhtmed vedanud.
  6. Selline lugu, et hakkasin elektriaknaid paigaldama (ette, eelnevalt vändaga aknad) ja ukse sees tundus pistik täitsa olevat. Kuid keskkonsoolist ei leia kuskilt. Kas pistikud võivad armatuuri all kuskil olla? Hetkel põhjavaip ja keskkonsool väljas. Ei taha uskuda ka, et poolik valmidus.. et ukse sees on, aga nuppude jaoks pole juhtmeid. Äkki kellegil kogemust?
  7. Nupud ja aknatõstukid olemas, muu mudru puudu.
  8. Eelmine aasta ei jõudnud, kuid selle aasta suvepäevadeks loodan auto sõitma saada
  9. Lihtsam vast kas uus süsteem tellida või kui originaali taga ei aja, siis elektriliseks ehitada.
  10. Tere, Sooviks osta touringule tagaklaasi serva käiva spoileri.
  11. ellu796

    O: e30 originaalraadio

    Mul peaks selline olema. Koodi ei tea kuid selle peaks kerge vaevaga netist saama.
  12. ellu796

    Lobamokkade rubriik

    Keegi oskaks öelda, kust oleks võimalik saada 5mm 4x100 kraega flantse? Siiani leidnud vaid ilma kraeta
  13. Ostan e30 touringule korralikke beeze salongidetaile. Võib pakkuda alates suurematest asjadest kuni väikeste pudinateni välja. Nt. Esimesed kõlarikatted (jalgade juures), beez põhjavaip (võib olla määrdunud), pagasniku kate koos võrguga, tagaluugi katted, vinüülist juhiuksepolster, pagasniku katte kinnitused jne. Asukoht pole määrav. Pakkumised sõnumitesse.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus