Hüppa postitusse

RaulA

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis RaulA postitas

1. ma vahetasin tõukurid ära ja klõbises ikka edasi
  2. Nuh? Nautisid päikest täna? Nende pisikeste originaalratastega näeb IRL auto väga naljakas välja(nagu habemega naine) kuid ilu nõuab ohvreid. Kuna teiste ratastega valmis saad? Ja sumpal mingi osa enne lõppu väga madalal. Sõitsin taga ja vaatasin, et sõidad alt ära viimase püti. Aga üldiselt Ilus nagu ikka R.
  3. 39-le las jäävad ikka ajastukohased veljed. Need läikima lüüa ja 39 alla panna on tulemus mingi gängstaräppari rüma. e30 alla ideaalne(peaaegu)
  4. kahju
  5. Need peaks ju tavalised läti päritolu jubinad olema. Iga "tuuningpood" netis müüb neid. http://www.gup-tuning.ee/index.php?CarManufacturerId=3&carmodel=15〈=est&page=2
  6. muidugi :twisted:
  7. a vähemalt oli madaldus ei tea kas mootorit silla suhtes kõrgemale ei saaks tõsta?
  8. Karteripõhi on jah kõige madalam koht selle auto all.
  9. Kui see masin veel minu käes oli tekitas probleeme ainult viimase püti hääl. Ülejäänud oli ok.
  10. Sa peaks teadma küll kui kaua võtab tulenaha vahetus aega
  11. Nägin sind ca kuu tagasi Aardla tänaval, sõitsid minu ees Hea oli vaadata, et veel liigub. Miks vanad vedurid minema viskasid? Murdund? Need olid muidu mingi 60/40 madaldused vms. R.
  12. 1. ärge palun tsiteerige eelnevat posti 2. Mairold: kui uuesti oma eelviimast posti loed, saad ise ka aru, et natuke segane txt on. R.
  13. meil siin jäid just viimase põhjuse pärast mondeol jahutuskanalid kinni...
  14. guugeldamise tulemina pakun välja Oz Racing Crono http://images.google.ee/images?gbv=2&hl=et&sa=1&q=oz+racing&btnG=Otsi+pilte&aq=f&oq=
  15. Ise lasin kunagi peegliklaasid teha Autover Autoklaasis(Tartus). 2x4pack-i eest. :wink:
  16. kontrasti annaks need veljed siis, kui näiteks esilisa, peeglid, akna- või ukseliistud vms oleks ka sama tooniga. praegu ikkagi võõrkehana tunduvad pisut.
  17. sind on jälle nähtud tee pilti kah oma uuest värvkattest
  18. küsida ikka tohib tuletõrjes :wink:
  19. sind on nähtud :wink:
  20. väga sex püss ikka....
  21. nüüd tuiska poldipead hõbedaseks ja mingid läikivad ventiilikorgid oleks kah popid. siis 5+
  22. ja mina arvasin et mina olen autopede järgmiseks juba pesu ja sokid auto pildiga? OK! Nali naljaks. Edu tegemistes. R
  23. vot need veljed lähevad nigu jalg näkku eelmised kuidagi audilikud. "eesti nokitseb" R
  24. tere. kenakese tööga oled hakkama saanud. mul peaks kusagil vedelema see istmeplastik, mida taga ajasid. saan homme järgi vaadata kas on olemas. üht-teist istmemanti peaks veel vedelema. annan märku. jõudu. RaulA
  25. tundub, et need avad annavad rohkem vedelikjahutuse effekti :? aga löö need scoopid pahupidi, siis juhid külma sisse mitte sooja välja

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.