Kõik, mis RaulA postitas
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
ma vahetasin tõukurid ära ja klõbises ikka edasi
-
BMW 318is M50B25 M-techII '89 - Mario
Nuh? Nautisid päikest täna? Nende pisikeste originaalratastega näeb IRL auto väga naljakas välja(nagu habemega naine) kuid ilu nõuab ohvreid. Kuna teiste ratastega valmis saad? Ja sumpal mingi osa enne lõppu väga madalal. Sõitsin taga ja vaatasin, et sõidad alt ära viimase püti. Aga üldiselt Ilus nagu ikka R.
-
320i Cabrio '89 - Jann
39-le las jäävad ikka ajastukohased veljed. Need läikima lüüa ja 39 alla panna on tulemus mingi gängstaräppari rüma. e30 alla ideaalne(peaaegu)
- 318i '88 - mTim
-
Need peaks ju tavalised läti päritolu jubinad olema. Iga "tuuningpood" netis müüb neid. http://www.gup-tuning.ee/index.php?CarManufacturerId=3&carmodel=15〈=est&page=2
- 318i '88 - mTim
-
318i '88 - mTim
a vähemalt oli madaldus ei tea kas mootorit silla suhtes kõrgemale ei saaks tõsta?
-
318i '88 - mTim
Karteripõhi on jah kõige madalam koht selle auto all.
-
318i '88 - mTim
Kui see masin veel minu käes oli tekitas probleeme ainult viimase püti hääl. Ülejäänud oli ok.
-
318i '88 - mTim
Sa peaks teadma küll kui kaua võtab tulenaha vahetus aega
-
318i '88 - mTim
Nägin sind ca kuu tagasi Aardla tänaval, sõitsid minu ees Hea oli vaadata, et veel liigub. Miks vanad vedurid minema viskasid? Murdund? Need olid muidu mingi 60/40 madaldused vms. R.
-
316 '86 - Sören
1. ärge palun tsiteerige eelnevat posti 2. Mairold: kui uuesti oma eelviimast posti loed, saad ise ka aru, et natuke segane txt on. R.
-
BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
meil siin jäid just viimase põhjuse pärast mondeol jahutuskanalid kinni...
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
guugeldamise tulemina pakun välja Oz Racing Crono http://images.google.ee/images?gbv=2&hl=et&sa=1&q=oz+racing&btnG=Otsi+pilte&aq=f&oq=
-
325iX '86 - Tarq
Ise lasin kunagi peegliklaasid teha Autover Autoklaasis(Tartus). 2x4pack-i eest. :wink:
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
kontrasti annaks need veljed siis, kui näiteks esilisa, peeglid, akna- või ukseliistud vms oleks ka sama tooniga. praegu ikkagi võõrkehana tunduvad pisut.
-
sind on jälle nähtud tee pilti kah oma uuest värvkattest
-
küsida ikka tohib tuletõrjes :wink:
-
sind on nähtud :wink:
-
318IT '89 - Kert6
väga sex püss ikka....
-
BMW 320i '87 - John325
nüüd tuiska poldipead hõbedaseks ja mingid läikivad ventiilikorgid oleks kah popid. siis 5+
-
318i '88 - mTim
ja mina arvasin et mina olen autopede järgmiseks juba pesu ja sokid auto pildiga? OK! Nali naljaks. Edu tegemistes. R
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
vot need veljed lähevad nigu jalg näkku eelmised kuidagi audilikud. "eesti nokitseb" R
-
BMW 324D R6 63KW (keretööd) '87
tere. kenakese tööga oled hakkama saanud. mul peaks kusagil vedelema see istmeplastik, mida taga ajasid. saan homme järgi vaadata kas on olemas. üht-teist istmemanti peaks veel vedelema. annan märku. jõudu. RaulA
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
tundub, et need avad annavad rohkem vedelikjahutuse effekti :? aga löö need scoopid pahupidi, siis juhid külma sisse mitte sooja välja