no nahhui seda tehnilist asja pedereerida? Mul on vaja,et see auto oleks eestis arvel mitte,et ta tehniliselt korras oleks vms, ma ju ei lähe ülevaatusele vaid arvele võtma seda kuradima surma, et oleks kindel,et see auto on minu nimel ja mittekeegi teine viriseda ei saaks, kui oleks toonud lätist/soomest mingi haruldasema pool vraki ja siis hakkavad vennikesed inisema,et ou kuule rattad ei ole samasugused all, või et värv on kurat veits pleekinud ja törts ka teisttooni sinine kui auto passis kirjas on.
Teine asi seekuradima mootoritega nuss, m50b25 m52b28 mootoritega pille on sitaks arvel õigete andmetega passis ja vennikesed koinivad ikka,et ou kas ikka esinduse luba on, no mida vittu mehed.
Mul ja 2l rullil veel passis kirjas 17" tolli veljed rehvid, miks teistele autodele siis ei saa? mul soome passis 205/45 rehvid sõbral 205/40 17 ka sai ka need mõõdud eesti passi sest keegi ei viitsinud rohkem mõeldagi, mõtlesin,et laenan sõbralt rattaid ja panen enda autole alla aga ilmselgelt mingi jobi hakkab seal mind norima, sellepärast plaaningi peale kerepaneeldie vahetust jne kuskile haapsallu ,valka või ma ei tea kuhu ,enda rulli arvele minna võtma