Kõik, mis delfiin postitas
-
Lobamokkade rubriik
Badassparts-ilt sain väga hea hinnaga strongflexi komplekti mõni aeg tagasi.
- O: korras armatuuri
-
O: Camber plate esisillale
Mingid camberplated olid mul FK coilide peal, 50 euki ja sinu, all olevas teemas ka pildid.
-
O: Camber plate esisillale
Mingid camberplated olid mul FK coilide peal, 50 euki ja sinuõ
-
Lobamokkade rubriik
Ega kellelgi testiks-laenuks pole M10B18 L-jetronic aju tallinnas?
-
320i kupee ´85 - FRand
Lisanäidikud enamasti otse anduri küljes, kui just mingit CANi põhiseid andureid ei hakka panema. Kuni ülelaadimist ei tee, siis pole mingit põhjust progeaju külge panna.
-
O: PFL sedaan juhiaken
Otsin tavalist ilma tehasetoonita. Harjumaa
-
O: M10B18 pritsega
Otsin siis sellist mootorit. Mida komplektsem seda toredam. Pakkumised PM või 5640882
-
O: Camberplate/ IS lisa
-
O: Camberplate/ IS lisa
Mingid camberplated olid mul FK coilide peal, 50 euki ja sinu
-
M: M50B25 nonvanose juhtmestik E30le
up
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma arvan, et enne suve läheb miinimum 4k-ga ära, kui on väliselt nii viisakas nagu ta on. Sellises olukorras rullikad pole alla selle hinna paar aastat juba odavamalt läind.
-
M: M50B25 nonvanose juhtmestik E30le
- M: M20B25 aju
Kusjuures, ära proovitud pool kogematta kunagi, et m40 ajuga m20 tegi pauku küll Aga no mitte väga soovitatav- M: M20B25 aju
- M: M50B25 nonvanose juhtmestik E30le
Kerepoolne pistik tehtud "õigeks" facelift e30 jaoks. Muidu viisakas asi. 50 eur Tallinn- Teema lukku
- 316i '89 - delfiin
Tasa ja targu. Viimane mure on ta kodust uude garaaži liigutada, kodus vaja ruumi teha ja selleks, et teda liigutada inimlikult oli vaja kapotialune ära lõpetada ja nüüd esisild alla panna. Siis veereb. Kapotialuse idee tuli interneedusest juba ammu, peale palju keevitamist ja pahteldamist ja lõpuks enamvähem rahulejäädes värv peale lastud. Elukaaslane ilmselt kokku seda autot lihvind ja pahteldanud väga jõhkraid töötunde. Tagant järgi kumbki me seda tööd enam ette ei võtaks ja päris ideaalseks teda ei saand ikka. Mõned pildid panen alla. Mootorina andsin alla m50 turbo pealt ja toon ühel hetkel viimase asjana ühe m54b30. Hea lihtne lahendus ja mul on peaaegu, et kõik olemas, et see sinna vahele visata. Kastid, kardaanid, käigukastihoovastikud, sidurid, hoorattad, käpad, karterid, puksid. Lihtsalt pole mahti ja tahaks muude asjade peale rahalisi vahendeid panna. Ideaalmaailmas tahaks ta saada liikuma suveks, aga no lubada küll ei oska, sest viimase poole aasta jooksul pole tema jaoks üldse palju aega olnud. Täiesti võimalik ka variant, et custom asjad teen ise ära ja lõpliku komplekteerimise viin kellegi hoolde. Kõige keerulisem asi ees minu jaoks on elekter, sest kuna see otsus sai juba tehtud, et kaitsmekarp tuppa, siis peab elektriga möllama ja see minule kõige keerulisem, aga eks tuttavate abiga saame ilusti paika. Kedagi veel huvitab, siis korra kuus mingi youtube video laadne asi ka, et mis autodega teeme, link siin.- M: M20B25 aju ja juhtmestik
Mul oli strokeri peal, aga jah.- M: M20B25 aju ja juhtmestik
Mõlemad korralikud, 50 euri tükk. Asuvad Tallinnas, saab vast saata ka.- Lobamokkade rubriik
ikka on, teises kohas lihtsalt. http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-2-doors/Europe/325i-M20/L-M/mar1986/browse/instruments_measuring_systems/instruments_combinat_single_components/ Nr 11 detail, h2s ca ~40 euro eest täitsa saadaval.- Poldid sildadele.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E30/- Lobamokkade rubriik
BCsid saab nõks alla tonni, Stance ja badassparts mõlemad müüvad. D2 nõksu odavamad, vähem alla pandud, aga väidetavalt sama head.- Lobamokkade rubriik
@jan17 kui karbikatted ise koodidega tellid, saad umbes ~350 euroga. Mul nad sinna kanti jäid pool aastat tagasi, praegu enam ei tea. Shnitsudele on vaja kogu seda kinnitus mudru ehk jääb ka sarnasesse hinnaklaasi.- M: Stabika kinnitus kronsteinid.
Tagumised või esimesed? Originaalid? - M: M20B25 aju
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus