Kõik, mis delfiin postitas
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
Kui sa nüüd hoolikalt vaadatad, siis on need ääred ka https://stance.ee/toode/tagasilla-camber-toe-kit/ Võin sulle õhtul pildi teha, täpselt samasugused on.
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
Stance.ee-st sain mina (võid ka Juss Kuurile saata fb-s kirja).
-
Lobamokkade rubriik
Seal on ju mure ka selles, et kellelgi ei ole resurssi süveneda kas ja millal mingit mudelit toodeti. Aasta lähenemine on lihtsam, sama kehtib ka ju musta numbri meestele. Teine näide Taxify puhul, kus väga harva tehakse erandeid, aga üldjuhul on 15 aastat ja nüüd uus pakett kuni 20 aastat vanad autod.
-
316i '89 - delfiin
@ryan interneedusest leitud: Spring---------------------Front(lb/in.)------------------Rear(lb/in.)Stock 325i*-----------------------106-------------------------245Stock 325is*----------------------118-------------------------265Stock 325ix*----------------------106-------------------------308Stock M3*-------------------------114------------------------314Stock M3--------------------------140------------------------250Dinan Sport-----------------------172-------------------------300H&R OE Sport---------------------180-------------------------380H&R Sport-------------------------180------------------------380H&R Sport (29664)---------------200--------------------------285H&R Race-------------------------315------------------------ 570H&R Coilovers***----------------340--------------------------380Eibach Pro-Kit--------------------114 --------------------------280-326 progressiveEibach Race----------------------160--------------------------445IE SIII----------------------------315--------------------------570Koni Coilovers-------------------342----------------------------407Cosmo Coilovers----------------450-----------------------------560Tokico----------------------------165--------------------------265TMS J-Stock**-------------------680--------------------------1026Alpina(est.)---------------------~200-------------------------~350FK 60/60 cup kit-----------------379----------------------------379Vogtland Standard***--------115/197---------------------------360Vogtland CS***---------------137/200--------------------------400Vogtland--------------------------225--------------------------360Intrax-----------------------------126--------------------------250King Springs "Low" -------- KDFL-01 220----------------KDRBL-14 440 Siin on mingi tabel, mis annab võrdlusmomendi, osasid neid ilmselt pole saada ka enam, aga jah, saad aimu. Need on jänkiühikud, aga saad teisendada kg/mm peale, mis meil tavaks on.
-
316i '89 - delfiin
Vaikselt uurin siin veermiku asju ja mõtlesin, et kas kellelgi on kogemust, mis BC coilide vedrujäikuseks võiks võtta? Mul ees 21mm stabikas ja taga 14.5mm stabikas ehk need juba päris tummised. Lisaks auto tuleb üleni punastele strongflexidele. Ise mõtlesin ette 6kg/mm ja taha 8kg/mm, aga pole õrna aimu ka, kuidas see tegelikuses sõita võiks.
-
M: Pre fl sedaan jupid
spidoplokk 10 eur
-
316i '89 - delfiin
Auto tagasi, auto sai üle värvi, uued (minu jaoks) 4x uksed, pagasniku, karbikatted, esiklaasi, hästi tsuti keevitamist ja töötava katuseluugi. Mingit nipet-näpet veel, näiteks antenniaugu lasin kinni lasta. Järgmine nädal toon veel vanad uksed ja pagasniku ära, osa on taastatavad ja lähevad müüki/ladustamisse. Ja siis hakkab see järgmine rõõm, milleks tuleb sildade üle käimine.
-
Lobamokkade rubriik
Ei ole ju kirves, seal jupidena mingi 1k vähemalt kaasas. Kahju ainult, et mingit päris värvi pole.
-
316i '89 - delfiin
Tellisin eraldi kõik h2st. Kuna kiiremini oli vaja, siis mingeid pudinaid kinnitustest tuli rohkem tellida, kui vaja. (1 kaupa oli osadel seal mingi 14+ päeva oodata). Kataloogist oli huvitav otsida, sest mingitel asjadel oli kogus “X”, sai päris korralikult googeldatud. Ma kinnitamise jätan meistrimehele, pole minu ekspertiis. Ta teadis ette ka, et tulemas, äkki oskas arvestada.
-
316i '89 - delfiin
-
O: E30 hobiautoks
@Max. mul juhtus nii. Ajasin taga rullikat 2016 aasta suve alguses, tükk aega polnud midagi peale paari auto ja ainult üks neist ei olnud nn. "roim". Minu silmis ainuke viga oli, et 4 uksega oli. Tegin enda jaoks möönduse, et savi, muidu on auto nii korralik, et elan sedaani üle. Peale ostmist tekkis müüki järsku sarnases konditsioonis kupeesid Tänaseks muidugi ei kahetse, sest mul on vedanud kerega meeletult
-
316i '89 - delfiin
Mul mõned mõtted on, 3SDM 0.05d 16x8, Rotiform LAS-Rid 17x8, 1552 Turbomac-id 17x8 ja siin veel jooksvalt vaadanud. Ma pole veel otsustanud, kas auto tuleb sama madal kui eelmine hooaeg, sest too madalus oli 16tega liiga hull, samas 17ga saaks ilusa. Teine võimalus on panna korralik rehv 16se peale, mingi 225/45 vms ja nii sõita. Umbes Mai-s pean selle ära otsustama Ma praegusel hetkel vähemalt RSidest ja nende replicatest mööda vaadanud.
-
316i '89 - delfiin
Mul oli 16x9 taga ja 16x8 ees ja mingi ET20, mõlemal sillal oli mingi flants ka vahemikus 15mm-20mm ei mõõtnud. Suht julmalt rullitud oli ka ja ise enam taha nii hullu taha panna. Ma need veljed müüsin maha ja uueks hooajaks tuleb midagi uut, aga ilmselt üle 8 tolli laia ei pane.
-
316i '89 - delfiin
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma jookseks tormi, ilus aparaat, saaks veel 2.5 ka sisse. @Tanel_P
-
Üldjuhul olen täheldanud seda, et siin tuttavate autodel, mis hiljuti ümber regatud mootorid on, on nii läinud, et kered, millel passis kati ei ole, siis ei muutu see passis ka. Isegi kui m50 paned (mida tehasest minu teada ilma katita ei tule), siis "õigesse keresse" panduna ei ole kati vaja.
-
O: katuseluugi mehhanismi
Ostan kogu mehhanismi kogu täiega, ideaalis Harjumaal. Võib pakkuda ka kogu täiega koos paneeliga.
-
ah ei ole see m50 passi saamine nii keeruline midagi, vahel võib natuke seletamist ette juhtuda, aga kui saadakse Volvo m52 mootoriga passi, siis saadakse ka e30. https://www.instagram.com/raketibaas/p/BsabRuPhNhw/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=wrvvkkqtgt9n
-
See valge päris äge, kui originaal nina tagasi saaks ja tõllarattad alt ära viskaks. Hind ka enamvähem paigas.
-
O: M42 mootorit
Pole ta müügikuulutust näind, oskab äkki kommenteerida
-
Üldiselt su jutu järgi otsid sa vähe teistmasti autot, kui pea 30 aastat vana autot. Keskkonsool lipendas, kindalaegas logises, aknad käisid raskelt? Need käivad kõik ju nii vana auto juurde, mida ei ole otseselt jupideks võetud ja täielikult taastatud. Kõik need on üks haaval likvideeritavad vead, keskkonsoole saada küll (huvipärast vaatasin ja orikas uus on 135 eurot) ja aknatõstukeid saab ka putitada. 3500 eurot korras kerega rullika eest on täna more or less päris hästi saadud ja isegi kui sa Eestis mõne leiad, millal eelnimetatud asjad korras on, siis on tal muud puudused. E30 turg ei rahune maha. 316tesid (vahet pole, mis kerega) leiad mujalt Euroopast, vahel harva tuuakse neid 1k juurde hindlusega Eestisse ka. Juba kaks aastat tagasi oli võrdlemisi keeruline neid leida ja praegune aastaaeg soosib su otsingut kõvasti, kevadel/suvel oli see aasta täiesti tühi, müügil autosid põhimõtteliselt, et ei olnud.
-
O: M42 mootorit
Ideaalis Harjumaal, mida värskem seda parem ja sellest ka hind. Võimalikult komplektne, kui on e36 pealt, siis võib olla ilma karterita.
-
316i '89 - delfiin
@mihkel22 Rada Auto, tegeleb üldiselt ameeriklastega, aga tuttava kaudu sai jutule.
-
316i '89 - delfiin
Vahepeal üht-teist toimunud, aga muu elu vajab ka elamist ja rullikas sai rahu natuke aega. Auto läks just Viljandisse kere kõpitsemisse ja ülevärvimisse. Sai hangitud täis ring uksi ja pagasnik. Kere kohapealt suurt mul teha vaja pole, värvimine oli olulisem, sest seda on tehtud , nii et lakk nägi kohati imelik välja. Leedukad värvimisega hakkama ei saand, aga see eest kere on ilusti tehtud. Põhjamati alt kõik tava kohad on hiljuti tehtud ja muidu viisakad. Ainuke koht, mis kinni tahaks keevitamist on see tehase auk (mis vist värvimiseks?). Auto on lootust saada tagasi veebruaris, seni kogun hoogu muud asjade jaoks auto juures. Kui auto tagasi, siis tahaks korra mõlemad sillad alt ära võtta, liivapritsi ja värvi. Lisaks lähevad taha ketasõõtsad (olemas) ja mõlemale sillale polüpuksi ring. Samuti pean välja mõtlema uued coilid, praegused olid natuke traagilised ja vastik sõita. Kuna m50l ka roolivõim, siis võiks ette panna ka mõne asisema roolilati. Kui sillad on tagasi all, siis saab hakkata tegelema mootoriga. Natuke ajas tagasi rännates, M50ga alustasin sellega, et kiskusin juhtmestiku maha, katsin üht-teist kinni ja käisin erinevate leotuste ja survekaga üle. See järel sai algosadeks võetud, et näha kuidas lood on ja kui palju tegema peaks. Arvestades mootorihinda ja olukorda, siis lootust, et päris niisama hakkama saab ei olnud. See mis lõpuks alles jäi oli see, et plokkil 6st silindrist 3l on kraapsud sees ja hoonimisega ainult ei saa hakkama. Ehk siis üks võimalus on puurida suuremaks ja panna sisse sepiskolvid, aga see läheks mul päris kalliks ja ka mõtetuks, kuna tahan siiski ehitada tänavasõidu autot ja pole sellisel asjal otseselt vajadust. Sai ka vahepeal ostetud talvekas, millel ka m50b25, ainult, et vanosega (kuna selle kere on nii kui nii läbi, siis kevadel võtab mootori ja pudi maha ja läheb vana rauda). Lisaks on ka nurka ostetud üks m52b28 vänt. Nii, et kahe mootori ja mujalt kogutud jupidega saab ühe korraliku asja valmis.
-
O: E30 IS või touringu või muid OEM karbikatteid
Äkki kellelgi on, ideaalis Harjumaal. Pakkumised pange koos hinnaga.