Kõik, mis delfiin postitas
-
Lobamokkade rubriik
Badassparts-ilt sain väga hea hinnaga strongflexi komplekti mõni aeg tagasi.
- O: korras armatuuri
-
O: Camber plate esisillale
Mingid camberplated olid mul FK coilide peal, 50 euki ja sinu, all olevas teemas ka pildid.
-
O: Camber plate esisillale
Mingid camberplated olid mul FK coilide peal, 50 euki ja sinuõ
-
Lobamokkade rubriik
Ega kellelgi testiks-laenuks pole M10B18 L-jetronic aju tallinnas?
-
O: PFL sedaan juhiaken
Otsin tavalist ilma tehasetoonita. Harjumaa
-
O: M10B18 pritsega
Otsin siis sellist mootorit. Mida komplektsem seda toredam. Pakkumised PM või 5640882
-
O: Camberplate/ IS lisa
-
O: Camberplate/ IS lisa
Mingid camberplated olid mul FK coilide peal, 50 euki ja sinu
-
M: M50B25 nonvanose juhtmestik E30le
up
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma arvan, et enne suve läheb miinimum 4k-ga ära, kui on väliselt nii viisakas nagu ta on. Sellises olukorras rullikad pole alla selle hinna paar aastat juba odavamalt läind.
-
M: M50B25 nonvanose juhtmestik E30le
- M: M20B25 aju
Kusjuures, ära proovitud pool kogematta kunagi, et m40 ajuga m20 tegi pauku küll Aga no mitte väga soovitatav- M: M20B25 aju
- M: M50B25 nonvanose juhtmestik E30le
Kerepoolne pistik tehtud "õigeks" facelift e30 jaoks. Muidu viisakas asi. 50 eur Tallinn- Teema lukku
Pakkuda, 150 eurot, Tallinn- M: M20B25 aju ja juhtmestik
Mul oli strokeri peal, aga jah.- M: M20B25 aju ja juhtmestik
Mõlemad korralikud, 50 euri tükk. Asuvad Tallinnas, saab vast saata ka.- Lobamokkade rubriik
ikka on, teises kohas lihtsalt. http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-2-doors/Europe/325i-M20/L-M/mar1986/browse/instruments_measuring_systems/instruments_combinat_single_components/ Nr 11 detail, h2s ca ~40 euro eest täitsa saadaval.- Poldid sildadele.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E30/- Lobamokkade rubriik
BCsid saab nõks alla tonni, Stance ja badassparts mõlemad müüvad. D2 nõksu odavamad, vähem alla pandud, aga väidetavalt sama head.- Lobamokkade rubriik
@jan17 kui karbikatted ise koodidega tellid, saad umbes ~350 euroga. Mul nad sinna kanti jäid pool aastat tagasi, praegu enam ei tea. Shnitsudele on vaja kogu seda kinnitus mudru ehk jääb ka sarnasesse hinnaklaasi.- M: Stabika kinnitus kronsteinid.
Tagumised või esimesed? Originaalid?- O- suured poolteljed ja +kaabli, fl spido koos tahhokaga.
Pluss kaabli saad mõne r6 e36 pealt, mõnusama pikkusega nii või naa.- M: facelift kupee M50B25 midnight blue [MÜÜDUD!]
Mis selle uksega täpselt toimub :D? Kas värv läks jooksma lihtsalt? Turuparim pakkumine kindlalt praegu. Väga äge. - M: M20B25 aju
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus