Kõik, mis MartinRoo postitas
-
318i kupee ´88 - Eff
Kert me elame Valgas ka ja regame seal. Seal pole järjekord maeiteakuipikki ja töötajad on rahulikud? tallinna kandis käib ilmselt igapäevaselt selline sahmimine ja möllamine. Ülevaatajatel ja muudel ametnikel sõidab lihtsalt Ats ära ja hakkavadki koinima ?
-
keretööd
Margusraska foorumist
-
küsimus istmete kohta
e36 ja e46 istmed tunduvad küll nagu samasugused olevat. Mul e46 samasugused pingid salongis
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mõtlesin sama ?
-
http://soov-ee.postimees.ee/632450-bmw-e30-87`/details.html
-
O:originaal sportistmeid
Eixi müügikuulutust vaata
-
Margo, pöördu silmaarsti juurde ?
-
318i kupee ´88 - Eff
Alustuseks viska esiveljed taha ja kutsu sõbrad ka kaasa prooviringile. Vaata mis saab
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Kupee parempoolset tagatiiba leidub mõne kere küljest? Feisslift kerele
-
O: mõningad varuosad
Algselt oligi kirjas 168 ka. Kert aga suutis olematu jutuga kiirelt veenda, et nii ei lähe mitte. 188 ikka peab saama alla
-
324td '90 - harcore
Ma olen päev otsa mõelnud seda ? täitsa absurdne auto teemas sellise jutuga välja tulla ? aga jõudu harcorile. Ta pole väga kommenteerinud seda jama siin. Istuvad ehk kumbki eri toas. Üks stressab ja teine tsätib siin usinalt. Kift krt ?
-
O: mõningad varuosad
Peab hakkama vaikselt juppe koguma. Otsin siis korralikke detaile, defektsed jupid huvi ei paku 1. Kupee parem tagumine tiib 2. Differ 3.64 - 3.91 . typ 188, võib olla ka e34 tagakaanega 3. Kesklukk( kogu krempel- mootorid, juhtmestik(kupee), lülitiga lukud 4. Aknapesupump koos paaki käiva kummitihendiga 5. Välistempi andurisse minevad juhtmed (väiksest kompust) Kellel leidub miskit, võiks postkasti kirjutada. List täieneb veelgi. Martin
- 324td '90 - harcore
-
Sõidupäevi tuli niipalju peaaegu isegi kokku ? aga see pill just eeskuju pole. Värv on nr 23 . Ford focus St Oranz tuleb see auto ideaalis
-
Haah ja krt ei näinudki aparaati
-
Alko 1000 alecoqbox oli ligi küll ? Ometi 4. Klassis kiideti parima käekirja eest ??
-
Tere tere ? Täna siis tuli see aeg öösel kätte kus pidi miljoni muu asja kõrvalt pilli külma poole pealt sooja ajama ja hakkama listi koostama mis siis kõike tahaks ja vaja oleks. List täieneb kindlasti veel aga mõni asi sai kirja ka. Kuna pill sai see aasta üle aastate taas liikvele, oli puhtalt sõidu aasta, et ühesõnaga talvel tegeleb uuendustega. Hetkel ilmselt võib öelda, et ka järgmine aasta saab ehk niisama täristada( katsuks järgmiseks hooaja lõpuks jupid ja vajalikud detailid kokku saada, et siis vastava osakonna renoveerimiseks pilpad olemas oleks) Läheb ta siis nüüd tagasi kõrvalruumi kevadet ootama Peale päris mitmeid õllesid tuli ka list ? Head õhtut kõigile
-
Lobamokkade rubriik
Haah kristjan pani iile täpi ? esiteks elu joppamine. Teisalt aga huvitav kui paljudel vedeleb kodus oma müüdud auto tagavara võtmeid ??
-
E30 pildid internetist.
Eino oli vaja ikka targutada mul ? oli meeles miskipärast e36 103kw ISi kolle ?
-
E30 pildid internetist.
No sisselaske järgi ütleks ikka m40
-
324DA '87 - krislinB
Rattalaagri vahetus ka tungi peal vüi kanalis tehtav. Ei nõua mingeid spets tööriistu. skf Laager ise mingi 30 euka
-
324DA '87 - krislinB
Mis tosooli teemal kimbutab? Radikas või kuskilt mujalt lekib. Mul vedeleb 2x 318 radikaid garages.
-
See autojärelmaks parim näide tõesti ? seal alati peaaegu prillikivid kõik ?
-
Paistab väga viisakas. Muidugi igast poleerid ja vahad, silikonid teevad ka imesi