Hüppa postitusse

MartinRoo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MartinRoo postitas

1. Kert me elame Valgas ka ja regame seal. Seal pole järjekord maeiteakuipikki ja töötajad on rahulikud? tallinna kandis käib ilmselt igapäevaselt selline sahmimine ja möllamine. Ülevaatajatel ja muudel ametnikel sõidab lihtsalt Ats ära ja hakkavadki koinima ?
  2. Margusraska foorumist
  3. e36 ja e46 istmed tunduvad küll nagu samasugused olevat. Mul e46 samasugused pingid salongis
  4. Mõtlesin sama ?
  5. http://soov-ee.postimees.ee/632450-bmw-e30-87`/details.html
  6. Eixi müügikuulutust vaata
  7. Margo, pöördu silmaarsti juurde ?
  8. Alustuseks viska esiveljed taha ja kutsu sõbrad ka kaasa prooviringile. Vaata mis saab
  9. Nii, küsimus entusiastidele. Kas fl sedaan või pre feiss ? Ning mis on mis pistik?
  10. Kupee parempoolset tagatiiba leidub mõne kere küljest? Feisslift kerele
  11. Algselt oligi kirjas 168 ka. Kert aga suutis olematu jutuga kiirelt veenda, et nii ei lähe mitte. 188 ikka peab saama alla
  12. Ma olen päev otsa mõelnud seda ? täitsa absurdne auto teemas sellise jutuga välja tulla ? aga jõudu harcorile. Ta pole väga kommenteerinud seda jama siin. Istuvad ehk kumbki eri toas. Üks stressab ja teine tsätib siin usinalt. Kift krt ?
  13. Peab hakkama vaikselt juppe koguma. Otsin siis korralikke detaile, defektsed jupid huvi ei paku 1. Kupee parem tagumine tiib 2. Differ 3.64 - 3.91 . typ 188, võib olla ka e34 tagakaanega 3. Kesklukk( kogu krempel- mootorid, juhtmestik(kupee), lülitiga lukud 4. Aknapesupump koos paaki käiva kummitihendiga 5. Välistempi andurisse minevad juhtmed (väiksest kompust) Kellel leidub miskit, võiks postkasti kirjutada. List täieneb veelgi. Martin
  14. Aiiii kurja
  15. Sõidupäevi tuli niipalju peaaegu isegi kokku ? aga see pill just eeskuju pole. Värv on nr 23 . Ford focus St Oranz tuleb see auto ideaalis
  16. Haah ja krt ei näinudki aparaati
  17. Alko 1000 alecoqbox oli ligi küll ? Ometi 4. Klassis kiideti parima käekirja eest ??
  18. Tere tere ? Täna siis tuli see aeg öösel kätte kus pidi miljoni muu asja kõrvalt pilli külma poole pealt sooja ajama ja hakkama listi koostama mis siis kõike tahaks ja vaja oleks. List täieneb kindlasti veel aga mõni asi sai kirja ka. Kuna pill sai see aasta üle aastate taas liikvele, oli puhtalt sõidu aasta, et ühesõnaga talvel tegeleb uuendustega. Hetkel ilmselt võib öelda, et ka järgmine aasta saab ehk niisama täristada( katsuks järgmiseks hooaja lõpuks jupid ja vajalikud detailid kokku saada, et siis vastava osakonna renoveerimiseks pilpad olemas oleks) Läheb ta siis nüüd tagasi kõrvalruumi kevadet ootama Peale päris mitmeid õllesid tuli ka list ? Head õhtut kõigile
  19. Haah kristjan pani iile täpi ? esiteks elu joppamine. Teisalt aga huvitav kui paljudel vedeleb kodus oma müüdud auto tagavara võtmeid ??
  20. Eino oli vaja ikka targutada mul ? oli meeles miskipärast e36 103kw ISi kolle ?
  21. No sisselaske järgi ütleks ikka m40
  22. Rattalaagri vahetus ka tungi peal vüi kanalis tehtav. Ei nõua mingeid spets tööriistu. skf Laager ise mingi 30 euka
  23. Mis tosooli teemal kimbutab? Radikas või kuskilt mujalt lekib. Mul vedeleb 2x 318 radikaid garages.
  24. See autojärelmaks parim näide tõesti ? seal alati peaaegu prillikivid kõik ?
  25. Paistab väga viisakas. Muidugi igast poleerid ja vahad, silikonid teevad ka imesi

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.