Kõik, mis MartinRoo postitas
-
318i (m52tub28) cabrio '91 - hondamtx
Nõndaviisi. Tänase päeva lõpuks võib siis ära mainida, et cabrio liigub omaljõul. Mootoriks m52TUB28 Vurru tõmbab isuga sirgu ja kohati koinib ajusid korralikult. Võtame päeva kokku siis niimoodi: Hommikul ootasin valka vemsi seadistajat. Kõik ilus tore, tüüp kohal ja hakkab pihta. Arvutid mis eile õhtul käivitades andsid ilusti kogu info edasi, äkki enam ei toimi. Oli neid siis lõpuks 3 tükki käigus ? Järgmiseks ülla ülla kui eile sädemed olemas kõigil poolidel ja küünaldel siis täna 1 ja 3 pütt ei toimi. Tegelik põhjus tuli välja peale kompressiooni mõõtmist ja pihustite eemaldamist. Kompressioon ilus 10 ja peale aga 1. Ja 3. Silindri pihustid ei toimi. 1se oma tõstsime kolmandale ja ja 3nda oma esimesele silindrile. 3s pütt hakkas ilusti toimetama ja esimene hõissa, no ei tule kütet grammigi. 4 toksu kellasepa haamriga ja seadistamine jätkus. Asi OK Nii pillil hädavajalik koos ja minek..... salongivent ei toimi.... jäi nii ja tuiskasime maanteele seadistama. Teel tagasi linna otsustas linnapiiris 1 jahutuse kiirkinniti flantsidest puruks minna ja mahlad tänavale jätta. Nüüd flants vahetatud. Tänu eixi juhistele sain ka vendi käima salongis. Probleem oli mootoripistiku massis(peeglid iķkagi ei toimeta) Uuesti õhutades lõppes kogu see fiasko radika õhutusnippli murdumisega. Muidu oli edukas päev ja loodan et kaas liiga ei saanud kuigi saime üsna kiirelt jaole. Martin
-
2016 Suvine kokkutulek?
Aga ole lahke ja võta asi enda kanda. Foorumiinimestel pole siin niikuinii vahet kuhu sõita. Asi pigem korraldaja(te) taga
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
fast and furious gearbox on ikka omaette komöödia
-
2016 riidenänn
Mulle see www.e30.ee tikituna jope seljale istus väga hästi. Ei miskit üleliigset ja piisavalt klubi sümboolne Vb näiteks nimi ettepoole tikkida kellele kasutaja soovi korral või päris nimi Pusade suhtes oli eelneval pusal kõva idee kui oleks saand kontuurid autost jätta aga seal oli vist mingi kamm miks see kogu pilt koos taustaga ja kandilise lärakana keset pusa tuli
-
2016 riidenänn
uus jope, pusa ja tsärk ei teeks paha jope mul muuseas veel endiselt kohati kasutuses eelmisest partiist ehk siis mingi 5 aasta jookseb või?? clique vms selline firma oli tootjaks sellel pusaga peaks pigem tikitud olema... need pildid ja muud asjad ei kesta nagu eriti peale mõnda aega pesumasinas käiku
-
Ilmselt peaks selle poole lehe pikkuse arutelu vaba teema alla lükkama siit.
-
Krt panin matsu selle kohapealt jah. Vabandust ?
-
Võib öelda, et tõmmati mind vähemalt korralikult lohku selle pilliga. M20 cabrio sai hää aga samas mersu oli paras jura ikka
-
Sellise 1000 -1500 eurine värvimine 0rsast lõpuni on küll imeodav... huvitav milline see kvaliteet sellise raha eest on. Toon hea näite oma 98a passati värvimisest, lasin teha sõbral, hind sai kuskil 2000 kanti, tulemus pask(aasta pärast täpselt samad kohad roostes) kuigi vana on tartus pille aastaid värvinud. Nüüd järgi mõeldes polnud see ainuke auto mis suht sarnase kvaliteediga sealt töökojast tulnud. Järgmine näide on 1st Valga töökojast kus värvitööde hinnad on ikka päris korralikud(kirves) ja seal tehakse üldiselt kindlustus juhtumite masinaid. Seal on muidugi ränga hinna eest kvaliteet ikka väga hea nii nagu ka detaili värvimise hind
-
2016 Suvine kokkutulek?
Krt kert sa ikka püsivalt meister kuupäevade valija. ükskõik mis kohas, kuupäevadel 1-3 juuli. Ehk nv ennem nimetatud kuupäeva
-
318is (M50B28 turbo) 1990 - soonikx
Valgast toodud edgari auto tundub velje ja tiiva äärte järgi. See 2.8 mootor oli erinevate juttude järgi parajalt kaasa aidatud. Päris nobe oli teine, kui on sama
-
Tagasilla camber ja toe plaadid
loodame, et saab ennem talve kätte vähemalt
-
316i kupee '89 - ---ardo---
Lähen kolmapäeval alles Eesti ja üritan miskit korraldada. See nüüd sõbra auto
-
Lobamokkade rubriik
Ma nägin alles õhtul, et Scooter tuleb. Siis võib muidugi suht keeruline olla Faiiiieeeeer!
-
Lobamokkade rubriik
Leks, tartus saab parkida lauluväljaku juures
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Oooo yess, päris hästi keerutasin probleemi üles mis ?
-
Minul oli getrag 260 kastil väike flants... sel ajal kui kokku ladusin sebisin 325 tds kardaani mis oli suure flantsiga ja ei sobind mulle kuna ei saand suurt flantsi kastile, sp läkski 325 kardaan all. See punane kupee on hetkel 2.8 ja fööniga tänava purustaja aga muidu veel ühes tükis
-
Ja oma autot kõvasti reklaamind kuis see välja võis näha? Ou kuule viska minu alpina c see ja see täpne nimetus ka ja lisa veel paar haruldasemat aparaati Okok nöögin niisama
-
Mul m52b28tub koos getrag 260 kastiga Minul on kasutusel e36 2.8 troopilise variandi radikas ja el vent... see peaks 1 suurimaid olema millel paisupaak kyljes. Kui Sul eraldi siis oli mingi disla radikas suurem vist. Kardaan läks mul e30 (2.5, sinu kunagise punase kupee oma, kui nyyd kasutajanime õigesti mäletan) oma kuna see oli olemas. Keevitasin vahepukile lihtsalt plaadi juurde, et põhja alla kinni panna Väljalaske kohta saad Leksi teemast näpunäiteid
-
Vinget kokkutulekut teile sinnapoole! Et ilm, masinad ja pea(pühapäeva hommikul) vastu peaks
-
ma vaatasin ka, et kohe tuttav kuut pildi peal
-
Ise ei saa ka tulla, olen parasjagu rootsis tööl siis
-
Mjah, minu pill jääb siiski eemale üritusest
-
Lobamokkade rubriik
Minul tuleb ka uus hammasvöö laseriga teha ja läheb see siis originaal sileda rihmaseibi peale
-
Lobamokkade rubriik
Nii, 3.0 v8 väntvõlli kael jämedam seega ei sobi ka see lahendus.... kuna m50-52 triggeri keskmine polditav kinnitus on omavahel vahetatav aga v8 on miskit muud juba m50-52 on 6 poldiga, v8 on 8 poldiga Jah kaido,see hammasvöö mootori ees millest vända asendi andur infot saab Jah kaido,see hammasvöö mootori ees millest vända asendi andur infot saab