Kõik, mis -vr6- postitas
-
Elektriaknad
Akende lukustus nupp pole kogematta allajäänud? Mul toimivad aknad samuti kui üks ustest lahti teha.
-
325i Cabrio '86 - Elvis
Olen näinud seda katust ühel teisel cabriol ja ma ütlen et see ei kannata mitte mingit kriitikat .
-
Lobamokkade rubriik
Aga mis vahe neil kahel on? Ainult hinnavahe?
-
Lobamokkade rubriik
Eix ostaks heameelega aga , uurisin mis ma uurisin ma bmwfansis , aga õigeid koode ma ei leidnud. Kui viitsimist on ehk paned mulle õiged koodid. Suured tänud ette ära.
-
Lobamokkade rubriik
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Selge , eks ma proovin ära , ehk annab tõesti hea tulemuse.
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Sai h2hest mõned asjad tellitud , tellisin ka uued ventrestid välja vanad olid jube pleekinud , uus vs vana on pildilt näha. järgmise satsiga pean ka uued prillid tellima need on ka jube pleekinud . Naljaviluks sai ka Mi Õlikork tellitud ei maksnud teine midagi .
-
www.h2.ee grupitellimused -10% leti hinnast. MUUDATUSED. TELLIMUS 17.12.2021
Olen sealt omal käel mitmeid kordi tellinud ja tarnega probleeme pole olnud . Viimati Tellisin 23.07 ja täna hommikul andis kuller mulle paki üle.
-
316i '87 - Ats
Kus Sa mootori vahetuse registreerisid? Tallinnas?
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Sai vahetatud , filtrid ja mootoriõli . Eelmise õliga Sai sõidetud nõks alla 5k kilomeetri. Ükspäev suri auto lihtsat fooritaga välja ja enam ei käivitunud , kiire diagnoos oli bensupump ja täpselt nii oligi. Alguses tellisin aerost aga sealt sain paagivälise pumpa mille viisin tagasi ja sain raha tagasi kuna minul on paagisisene pump. Tänud Toivole kellekäest tulid uus pump ja paagitihend.
-
Lobamokkade rubriik
Mul põlesid ka alguses , kuna releed ei olnud .pead relee panema ja asi korras . Mul tekkis peale mootori swappi see kala.
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Lobamokkade rubriik
Selge suured tänud Eix ,siis on kõik nii nagu peab.
-
Lobamokkade rubriik
Hei oskab keegi öelda kas istmesoojenduse lülitil peaks pirnid samamoodi hõõguma nagu EL akendel kui Ulsed on lahti või tuled põlevad ?
-
Lobamokkade rubriik
@Reino mul sõidab pagasiis niisama kaasa ahkualune kate , võin laenata kui Tallinnas oled .
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Katus on pärit verdeck.dest , mina originaaliga mitte mingit vahet ei märganud . Tundub täpselt nagu oem ,isegi sisemine muster on sama mis oem katusel. Aken ja materjali paksus ka sama . Igati rahul antud tootega.
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
350 euri. Oli koos akende seadistamisega.
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Katuse tegi Jennifer, töö kiire ja korralik Kiidan tegijat. Sai tõesti garaazist läbi käidud.
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Täna sain auto katusevahetusest kätte , nagu uus auto oleks. Ennem ooret plaanis veel spali EL vent ette visata , siis ei pea ise enam nupust lülitama . Ilmselt panen ka igaks juhuks uue termostaadi ja veepumba . Nagunii tuleb mahlad välja lasta .
- 318i 85a. - Ervin
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
Ilmselt on äkki tasemeandur vms vigane . Kui endal paagi täitsa täis lasen läheb isegi üle 60L. Inspection tuledel ilmselt külmjoote viga vms. Ehk on spodoplokk vigane , et mõlemad asjad ei toimi nagu peab?
-
318i Cabrio '91 - -vr6-
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi on cabriol aku pagassi viinud? Kas sobib tavaline + kaabel ka sedaani pealt või mitte? Vibration damper tuleb sealt kuidagi välja rookida? Kas tuleb teisele poole tõsta või pole seda üldse vaja?
-
Tankimine
Aga milles või olla põhjus kui silmini täis tankides lekib?
-
Kes, kus ja keda nägi
Sai punasele touringule käppavisatud mustame teel.