Hüppa postitusse

-vr6-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -vr6- postitas

1. -vr6- vastas tanel645 teema asukohas Probleemid
    Akende lukustus nupp pole kogematta allajäänud? Mul toimivad aknad samuti kui üks ustest lahti teha.
  2. Olen näinud seda katust ühel teisel cabriol ja ma ütlen et see ei kannata mitte mingit kriitikat .
  3. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Aga mis vahe neil kahel on? Ainult hinnavahe?
  4. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Eix ostaks heameelega aga , uurisin mis ma uurisin ma bmwfansis , aga õigeid koode ma ei leidnud. Kui viitsimist on ehk paned mulle õiged koodid. Suured tänud ette ära.
  5. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Hei ega kellelgi juhuslikult sellist pistikut koos juhtmejupiga ei leidu?
  6. Selge , eks ma proovin ära , ehk annab tõesti hea tulemuse.
  7. Sai h2hest mõned asjad tellitud , tellisin ka uued ventrestid välja vanad olid jube pleekinud , uus vs vana on pildilt näha. järgmise satsiga pean ka uued prillid tellima need on ka jube pleekinud . Naljaviluks sai ka Mi Õlikork tellitud ei maksnud teine midagi .
  8. Olen sealt omal käel mitmeid kordi tellinud ja tarnega probleeme pole olnud . Viimati Tellisin 23.07 ja täna hommikul andis kuller mulle paki üle.
  9. Kus Sa mootori vahetuse registreerisid? Tallinnas?
  10. Sai vahetatud , filtrid ja mootoriõli . Eelmise õliga Sai sõidetud nõks alla 5k kilomeetri. Ükspäev suri auto lihtsat fooritaga välja ja enam ei käivitunud , kiire diagnoos oli bensupump ja täpselt nii oligi. Alguses tellisin aerost aga sealt sain paagivälise pumpa mille viisin tagasi ja sain raha tagasi kuna minul on paagisisene pump. Tänud Toivole kellekäest tulid uus pump ja paagitihend.
  11. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mul põlesid ka alguses , kuna releed ei olnud .pead relee panema ja asi korras . Mul tekkis peale mootori swappi see kala.
  12. Airit sai pühapäeval nähtud
  13. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Selge suured tänud Eix ,siis on kõik nii nagu peab.
  14. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Hei oskab keegi öelda kas istmesoojenduse lülitil peaks pirnid samamoodi hõõguma nagu EL akendel kui Ulsed on lahti või tuled põlevad ?
  15. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    @Reino mul sõidab pagasiis niisama kaasa ahkualune kate , võin laenata kui Tallinnas oled .
  16. Katus on pärit verdeck.dest , mina originaaliga mitte mingit vahet ei märganud . Tundub täpselt nagu oem ,isegi sisemine muster on sama mis oem katusel. Aken ja materjali paksus ka sama . Igati rahul antud tootega.
  17. 350 euri. Oli koos akende seadistamisega.
  18. Katuse tegi Jennifer, töö kiire ja korralik Kiidan tegijat. Sai tõesti garaazist läbi käidud.
  19. Täna sain auto katusevahetusest kätte , nagu uus auto oleks. Ennem ooret plaanis veel spali EL vent ette visata , siis ei pea ise enam nupust lülitama . Ilmselt panen ka igaks juhuks uue termostaadi ja veepumba . Nagunii tuleb mahlad välja lasta .
  20. Ja mina ka
  21. Ilmselt on äkki tasemeandur vms vigane . Kui endal paagi täitsa täis lasen läheb isegi üle 60L. Inspection tuledel ilmselt külmjoote viga vms. Ehk on spodoplokk vigane , et mõlemad asjad ei toimi nagu peab?
  22. Täna ilus spidole selline number
  23. -vr6- vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas keegi on cabriol aku pagassi viinud? Kas sobib tavaline + kaabel ka sedaani pealt või mitte? Vibration damper tuleb sealt kuidagi välja rookida? Kas tuleb teisele poole tõsta või pole seda üldse vaja?
  24. Aga milles või olla põhjus kui silmini täis tankides lekib?
  25. Sai punasele touringule käppavisatud mustame teel.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.