Hüppa postitusse

cobra

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis cobra postitas

1. võtan siis järgmised asjad: kellaplokk, poolteljed, r4 vedrud,
  2. Äkki kellegil soodsalt vedeleb originaal esivedrusid. Soovitavalt võiks olla Pärnumaal või keegi liigub siia lähiajal.
  3. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1910773 Seda keegi vaatamas käinud?
  4. mina käisin. Tiiva ääred vahetatud, siit sealt värvitud. Põhjas on niipalju auke et rusika paned igaltpoolt läbi, taga koopaid pole, katteks on pandud miski vaip, vasak amordi kann olematu. Kaasa hunnik varuosi aga pole seda väärt. Mootor nagu puterdas, sõitma ei läinudki, kuna kere mäda.
  5. kas sama tüüp müüs 2kga seda halli? Ma isegi võiks 2K pakkuda vist.....
  6. cobra vastas Marie teemale, kohas Varuosad
    pildi järgi küll käib vaid ühtepidi ju ja oluline nr on ka palju on cfm
  7. Mis arvate, kas 4x zimmermanni puuritud kettad ja ferodo d2500 klotsid või minna miski muu ketta peale? Kahju on hetkel minna 5x augu valemi peale, kuna väga palju on velgi veel 4x100 peale. Eeldan et zimmeri kettad peaks ka seisma jätma ikka
  8. cobra vastas pold1 teemale, kohas Autod
    subaru impreza vastu pole soovi + raha sinu poolt?
  9. Päris kõva projekt!
  10. Maybe a little discount on the M30 flywheel?
  11. kui see punase cabrio tüüp tahaks seda vahetada impreza gt 160kw vastu, siis ma oleks nõus
  12. sel ajal kui auto ostsin ei mõelnud mingi mõttetu surve astme peale..... aga
  13. katuseluugi vänta ja kapotti?
  14. aga oligi tõesti seade vale, kord oli liiga palju rõhku (1.5bar) siis detod jne jne. Siis ei pingutanud polte üle jne. Seega oma vigadest õpin ja seda enam et CR on 10:1
  15. Kuna ma olen kohutavalt laisk kirjutaja siis...... Olen selle viimase korraga mingi 3 kaanetihendit laiali lasknud, esimene turbo ennast ei õigustanud, oli liiga väike. Eelmine aasta tehti ka custom made väljalase ja DP aga see oli paras käkk ja ei kõlband kuskile. See aasta siis hakkasin uuesti tegema nullist. Soetatud HX40 ja lastud Tartus teha õige väljalaske kollektor, dp, väljalase, sisselase coolerile ja seadistus. Kogu ehitus oli kallis, aga vähemalt asi toimib ja saab teisi asju edasi ehitama hakata. Hetkel väga turvaline seade 0.6bar peal. Launch control on vägev aga pidamine puudub. Hetkel paugutan seni ringi kuni laiali läheb või lasen meelega laiali (kui vähe rikkam olen) et siis plokk pooleks võtta ja CR allapoole tuua.
  16. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kas pre katuseluugi vänta on võimalik veel leida üldse kuskilt ja mis hinnaga kui on?
  17. viimase selle bmw hind minule oli miski 750 aga oleks veel alla saanud vast.
  18. cobra vastas Germo teemale, kohas Autod
    pakuks siis kõvera esiosaga sedaan keret aga 200e eest saad puhta kere, ilma uste ja veermikuta
  19. cobra vastas raitz330 teemale, kohas Varuosad
    kapott läks ära?
  20. cobra vastas MagnusL teemale, kohas Autod
    ainuke võimalus on tõesti soomest või lätist 316 vms leida. Aga jah kõik oleneb mis on korralik, ma ei suuda omalegi leida korralikku hinnaga 5000e, seega jah
  21. palju üldse e30-sid on Pärnus?
  22. silma klappidega rüüp...täiesti P*****
  23. ega juhuslikult seda alles pole veel?
  24. cobra vastas devil86 teemale, kohas Autod
    Musta kohta infot väheke? Või pilte?
  25. hind ilma veljeta ja ilma ÜV-ta?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.