Hüppa postitusse

cobra

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis cobra postitas

1. radika sees on spiraalid, mis tekitavad miskit veekeerist, mul läks laiali see radikas.
  2. DOT tähis puudub, legaalsed pole. Kettad on vist ikka jah leedu kaup Speedmax firma toodang. Hetkel veel ilusad, kõverad pole ja klotsi ei kuluta. Kuna tulemas e30 meet, siis teen natukene midagi. Tellitud kõik uued Herzi kõlarid + install Spidokas toimis ja kiirust näitas aga km läbimist ei kerinud, hammasrattad katki sees, võtsin uue kella ja vahetasin ära. Esi coilid natukene ringi tehtud Panin prooviks peale Sparco rooli Lähiajal läheb terve auto pessu + mootoriruumi pesu B varuosa ventikas ei pea üldse vastu, üks laba on pooleks läinud ja radikasse randid teinud. lahendus vaid kellegilt kasutatud labad osta v A varuosa tellida? Lisasin valgustusega tahavaate peegli, ühendanud veel ei ole. Seega olen valmis Laupäevaks
  3. õiged küünlad peal ikka, mis tehasest soovitati? Lisaõhu teema on neil m20tel teemas.
  4. Äkki kellegil kiirelt pakkuda vahetükki, Sparco roolile 6 auguga.
  5. Pärnust liigun mina, kardirajale ei lähe, seega kellaaeg on lahtine hetkel, millal liigun. Vaatan ajakava üle ja siis saab mõelda.
  6. https://www.talsuriepas.lv/en/product/20550r15-88v-atjaunota-semi-slick-e20/ odavaid aga toimivad
  7. Ette läksid uued Depo tuled, vähemalt kinnitused terved ja klaasid uued. Kuna auto pole enam ammu originaal, siis keeran ka võõraid juppe külge. Ette läksid camber plaadid, aga keegi võiks öelda, mis vedrutaldrikut kasutada, et madalamaks saada. Hetkel seibid vahel et liikumiseks ruumi oleks. Taha läks typ 188 e34 differ koos flantsiga ja seetõttu, et otsas on e30le typ 188 otsakaaned. Alust tehtud otsakaan ca 300e.
  8. See aasta ootaks et suudate ikka Metsakutsu ka kohale vedada ja live tegema
  9. mingi punt lendab juba reedel kohale? Vähekene mõtlen, ehitame autot ja .....
  10. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Selline asi ka olemas: https://store.garagistic.com/e30-secondary-diff-mount
  11. mina ei ole saanud oma lambdat tööle, nii kui järgi ühendan, siis sõites poob ja puterdab, proovitud kahte lambdat. hetkel lahti ühendatud ja toimib nagu vaja. Mul on lahtikäinud õhulugeja ka, äkki sellest.
  12. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kellegil äkki vaja: http://www.pmcmotorsport.com/differential-cover-e30-bmw-drift-custom.html
  13. Mis mõttes aju kohapeal õhulugejat ei loe? Loeb ju ikka, saab keerata kuidas tahad ja segu muutub.
  14. tõmba lambda lahti ja vaata kuidas siis sõidab. Lisaõhku ei tohiks kuskilt tõmmata. Õhulugeja viga on juba keerulisem leida.
  15. Type 188 peab olema kindlasti koos tagakaanega samas võib ka väikest diffrit pakkuda, ning soov on et oleksid lekke ja ulumisvabad.
  16. m20b20 ei ole üle?
  17. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Müüdud ka kere!
  18. Keskmised on esimesed vedrud, alt kitsam, ülevalt laiem ja tavaline keerd. Suvel käisime Oorel ka ja see aasta ka plaanis ikka. Triip on selline nii ja naa asi, välismaa Instas näen pidevalt selliseid pilte, õnneks Eestis seda veel palju ei harrastata, seega olen veel vähemuses.
  19. Ei hakka uut teemat tegema, kuna pole eriline jutumees ja igast lora postitada ei viitsi ka. Tegelikult juba ca 1a omanud ka ühte e30 kupeed Ostes: Sai vähe korda tehtud, arvele võetud, mõned odavad läti jupid külge keeratud: Mootor võttis õli ja oli üldse selline kahtlane, seega see läks nurka ja asemele tuli uus mootor Kiire hooldus ennem kevadet, 4x puuritud kettad Ferodo klotsid Ta Technics coilid Alla läksid miskid poola slikid Coilides olen pettunud, külje pildil on kõige madalamas olekus ja eest on ikka jeep. Minu mõte on veel, et aitaksid camber plaadid, äkki saaks ca 1cm madalamaks
  20. jätkuvalt meeldib see honda mulle rohkem.
  21. cobra vastas ralphi57 teemale, kohas Probleemid
    http://www.protuning.lv/index.php?op=market&module=modules/market&id=82&mid=50&model=91&task=show&mitem=197&linklang=en# parktuli sees, kollane.
  22. kellegil miskit installi pilte on ka pakkuda, mis selleks vaja teha on, et külge keerata? Aga eeldan et kõik on hakkama saanud ja telliks ka ära, seega minupoolt ka +1
  23. hetkel ei viitsi küll klikkida....
  24. küsiks ka et, kas e30le üldse leiab 15 tolli plekkvelge? Sama mure

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.