Kõik, mis eliise22 postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
@rreimsSina seal patrullisidki meid
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi siit chippimisega tegeleb või oskab kedagi soovitada?
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
Pärnust ka mitu autot tulemas.
-
Suvine kokkutulek Oore 2017
Mina tulen ka
-
E30 & E36 istmed
Hei Soovin osta E36 esimesi nahkistmeid ja E30 sedaani tagumist nahkistet. Mõlemad peavad olema mustad. Eliise
-
O: sedaani küljekarbi plastikuid
Ostan sedaanile originaal küljekarbi plastikuid. Asukoht pole oluline. Pakkumised palun postkasti. Eliise
-
2016 riidenänn
Heipss. Kas keegi tegeleb riidenänniga?
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Samuti olen rahul üritusega! Tublid! PS: kuna Kert pani tanki, et võiksin järgmisel aastal korraldada kogunemist, siis eks ma mõtlen selle peale.
-
Sul ikka huumorit jagub, Karl!
-
Hakkab looma!
-
Tere Kas peale minu on Pärnust veel keegi tulemas kokkutulekule? Küsin kuna oskan teiega siis arvestada
-
Kes, kus ja keda nägi
oo7- Pean Sinuga seekord nõustuma.
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Lobamokkade rubriik
Kui kellelgi on huvi Streetrace Season Opening "Avalaksu" piltide vastu, siis leiab mõningaid siit (lisan, kuna sai mitut E30 ka pildistatud):
-
"Respect Your Elders" kleepsud
Mulle sobiks!
-
Keegi pärnakatest veel kleepsu soovis? Kui teaks, et pärnakaid on veel, kes kleepse soovisid, siis oleks üks saatmine smartpostiga mitte siin paari kleepsuga tilkumine.
-
Mulle 2tk
-
Lisan veel enda poolt seda, et mõni droonimees võiks kindlasti drooni kaasa võtta. Nagu olen osadele maininud, siis võiks autodest teha kirjapildis E30 ja teha drooniga sellest video/pilte (muidugi kui seal leidub nii palju ruumi, et bemmidega selline asjandus moodustada).
-
2016 Suvine kokkutulek?
Mina võin ka abiks olla.. kui saab siit Pärnust kuidagi aidata
-
Kes, kus ja keda nägi
Pärnus Mai rajoonis, Metsa tänaval, seisab mitmendat päeva see buumer. Kas lihtsalt turist või keegi on soetanud Pärnust endale selle?
-
Kes, kus ja keda nägi
Sul on õigus, kuid ta ei seisa ainult seal. Ikka sõidab ka.
-
Pärnu E30 omanikud!
Kas kellelgi on huvi teha koos pilte autodest? Kuna ise tegelen Pärnus autode pildistamisega, siis oleks tore teha pilte mitmest rullikast koos.
-
Kes, kus ja keda nägi
Ajast maha jäänud, aga see täitsa tuttav pill